REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mircea Basescu si-a bulit masina intr-o groapa din centrul orasului

Mircea Basescu si-a bulit masina intr-o groapa din centrul orasului

Replica API 19 noiembrie 2010 | 00:00 233

Cu Mercedesul la vulcanizare

Cu Mercedesul la vulcanizare

Autoturismul condus frecvent de Mircea Băsescu a fost tras ieri pe dreapta, la un service auto de pe strada Atelierelor. La prima vedere, ai fi zis că Mercedesul urmează să "încalţe" cauciucuri de iarnă, doar că Mircea Băsescu a ţinut să ne contrazică, foarte amuzat de altfel. El a explicat că are anvelope multiseason, aşadar "buba" a fost alta: "Acum câteva zile am dat cu maşina într-o groapă, undeva în zona Antoniade, pe bulevardul Ferdinand, de s-a tăiat cauciucul. S-a întâmplat chestia asta pe la miezul nopţii".

Cum pe strada în cauză nu există un service la îndemână, Mircea Băsescu spune că s-a apucat, voiniceşte, să schimbe roata cu cea de rezervă. "Vă daţi seama, să schimb roata la miezul nopţii m-a făcut să am aşa câteva gânduri "bune" faţă de administraţia locală. Un cauciuc pentru maşina pe care o folosesc e undeva pe la 1.970 de lei", a spus Mircea Băsescu. El a adăugat, legat de administraţia locală, că nu primarul trebuie să stea să numere gropile din oraş şi să le astupe, ci angajaţii Primăriei Constanţa, cei care "nu-şi fac treaba bine, dar vor salarii mai mari". "Vor salarii mai mari din munca angajaţilor mei de la fabrică, eventual majorări de 100%, în timp ce un angajat la mine stă cu mâinile în carne îngheţată şi face reumatism. Eu la bugetul de stat să ştiţi că dau mai mulţi bani decât Primăria Constanţa. Primăria Constanţa "papă" bani de la buget", a spus Băsescu, ba chiar a continuat afirmând că a văzut la ştiri bugetari revoltaţi că nu iau al 13-lea salariu sau prime. Întrebat dacă la fabrica lui (n.r.-cea de prelucrare a cărnii de pui) se dau prime sau dacă el ia, Mircea Băsescu a răspuns: "Nu". "La mine foarte bine este normal. Iar pentru a lua primă trebuie să faci ceva extraordinar ca să existe acea recompensare", susţine Mircea Băsescu.

Traşcă şi-a dus singur maşina în service

Revenind însă la maşina care a necesitat schimbarea unui cauciuc şi reechilibrarea roţilor, facem precizarea că ea aparţine lui Sorin Traşcă, de la firma Ice Age. Cum pe Sorin Traşcă şi Mircea Băsescu îi leagă o veche prietenie, Mercedesul este condus, de cele mai multe ori, de fratele preşedintelui Traian Băsescu. Mircea Băsescu a dat de înţeles că nu este un lucru anormal, de vreme ce foloseşte acea maşină şi pentru afaceri care îl privesc pe prietenul său. În cursul zilei de ieri, maşina a fost băgată în service chiar de proprietar, Sorin Traşcă, aşa cum se poate observa din imagini.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367