REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mircea Diaconu

Mircea Diaconu

Replica API 12 mai 2018 | 00:00 371

Actorul devenit politician Mircea Diaconu stă pe gânduri: să mai candideze, să nu mai candideze la Parlamentul European?! Dacă poporul i-o cere, desigur că o va face! Doar n-o să stea în amărâta de pensie de actor şi doar n-o să revină pe scenă taman acum când s-a învăţat cu traiul dulce de la Bruxelles!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbesti ca la televizor.Te-a tampit televizoru.Ti-ai dreaku de neocomunisti cu Antenele voastre cu tot.
4
0
Da,in locul lui Diaconu o prefer pe Kovesi,o excelenta reprezentanta a diavolului pe Terra. Romanii vor neaparat dictatura sangaroasa si reprezentanti in UE cat mai antiromani,gen Macovei. Oricum se fuge din Romania ca din Siria,ce naiba vreti lesinati patrioti ,fraieri ca Diaconu sa ne reprezinte? Noi vrem doar tortionari,criminali,oameni de o duritate extrema. Prostii cu democratia in cap sa se care din tara asta !
0
4
Mai bine politruc decat actor.Ca sa vedeti cat de putin si-a iubit asta meseria de actor.Un actor de doi lei.
4
0
Bai javra, tu nici actor bun nu ai fost; erai un simplu mascarici si abia acum ti-ai dat arama pe fata. Stai in mata in cur si nu ne mai face de ras ca atatia psdraknea.
4
0
maretele realizari ale fostului mare actor?a facut ceva notabil pentru Romania?nu de alta dar daca facea pe-acolo valuri mari sigur aparea pe la t.v,stiri,etc-vorbim de posturi gen c.n.n nu latrina 3.
5
1
Asa zisul pensioner,dar si scuipatorul de articol sunt persoane care ori nu stiu,orise fac ca nu stiu cat bine a facut acest om acolo in Parlamentul European,si ca este acolo nu pus de in bou cum a fost pusa Kovesi pe post,ci efectiv votat de cetateni inteligenti,nu hastagisti psihotici. Azi si maine,probabil macar in an,figurantul este din pacate Iohannis,apoi mai sunt multi alti figuranti care lupta pentru mentinerea populatiei in starea actuala mizera si bolnava sub toate aspectele.
1
3
Am pretentii de la persoane cu o oarecere inteligenta, sa pretinzi, cand esti constient ca ai fost plantat unde esti acum, ca te gandesti in a mai candida sau nu este o mare jignire ptr noi, cei de rand. E cazul sa multumesti celui de sus ptr conjunctura prin care ai reusit sa fii unde esti- ca nu ai avut nicio inteventie in acesti ani, aportul tau este zero barat- despre ce vorbim, putina decenta , nu strica nimanui, iar modestia a ajuns a fi un lucru rar
6
2
Lasa-ne sevilule cu minciumile astea, tactici de sondare.Vei candida ca voiculescu te sustine.Piticu radu tudor si el te ridicain slavi actorasule Cel mai binear fi chiar sa fii sofer de taxi in Las Fierbinti.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218