REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mircea Diaconu, europarlamentar:

Mircea Diaconu, europarlamentar:

Replica API 27 februarie 2018 | 00:00 368

“Nu e după mine o nouă candidatură. Trebuie să vrea alţii, nu eu, fiindcă mecanismul acesta depinde de alţii. Nu trebuie să vreau eu, iar eu nu am niciun semnal, cetăţenii m-au trimis acolo, nu pot să discut cu fiecare. (...) Corpul meu nu mai vrea, corpul meu o să împlinească 70 de ani în 2019, ceea ce e o veste nu foarte bună, e o chestie de bilanţ şi e bine să te prindă acasă. Corpul meu nu vrea, dar dacă vor fi nişte oameni mulţi care vor ţipa la mine să mă duc la muncă, mă voi supune…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in P.E.reprezentantul Romaniei?Dati un exemplu si lamuriti si prostimea care-l voteaza pe d-l deputat.Ca la gargara toti ne pricepem,Cu ce a iesit in evidenta pe-acolo?Ca statea cu scaunelu prin piete in Buc.si se milogea de lume sa-i dea o semnatura.
5
0
nu varsta te oreste ci nu te va mai vota nimeni, atunci ai fost catapultat nu votat
4
0
Mai '' desteptule '' el nu are proiecte din punctu tau de vedere,lasa ca Macovei si acoliti ei sa duca dracu cu cei care o voteaza ne batjocoreste zdreanta ca doar la asta se pricepe cel mai bine de parca ar fi africana nu cetatean roman,o betivanca notorie cu gandire de retardata mintal
0
7
Ma cutremura,m-a impresionat pana la lacrimi.Mandru ca sunt pesedeu ! Va dati seama ce a spus ? ..."ma duc la munca,ma voi supune.." Mi s-a facut pielea gaina.
8
0
Nu,asa cum comenteaza si cei de mai jos,nu avem nevoie de oameni buni acolo,unde esti acum. Noua ne trebuiesc jigodii,ceva gen Macovei si de ce nu,Kovesi,Ciolos si altii de acest fel. Romania trebuie neaparat sa fie batjocorita direct de la Bruxeles,nicidecum aparata de cineva. Adevaratii romani ca cei de mai jos au dreptate, ce naiba de influenta pot avea niste oameni ,cand noi ascultam doar de inumani,ca asa ne place noua ? Mergi Mircea acasa linistit,romanilor le place asa cum traiesc,in scandal,de cacat,fara viitor.Sa cante maneaua si e suficient.
2
7
Mai legionarule, ce jigodie esti ! Cata ipocrizie, cate regi, scenarii... DOAR ESTI ACTOR, da ! Te pupi cu antenistii, latraii lui gadea, tu ai valoare !?
11
3
ca si cum nu te mai ajungi cu banii poate?Ce influenta a avut acest fost mare actor in p.e?daca stiti vreun proiect propus de "marele"parlamentar european,spuneti-ne si noua,nu ezitati ca sa nu banuim omul de faptu ca s-a dus acolo doar pentru diurna "modesta";ca inainte s-ajunga nu mai aveai loc de el"fac dreg,etc.sa vedeti voi s.a.m.d"
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218