REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mircea Diaconu: Rămân independent în Parlamentul European

Mircea Diaconu: Rămân independent în Parlamentul European

Replica API 6 iunie 2014 | 00:00 165

Europarlamentarul Mircea Diaconu doreşte să rămână independent în Parlamentul European, aşa cum a şi candidat, argumentând că nu doreşte să fie asimilat de cei care l-au votat cu o anumită culoare politică. Diaconu spune că "este curtat" de mai multe grupuri parlamentare din PE, cu ai căror reprezentanţi a purtat deja discuţii, dar a arătat că doreşte să rămână independent. Totodată, el a spus că doreşte să facă parte din Comisia de cultură şi educaţie a legislativului european, poziţie din care să promoveze cultura românească şi europeană, dar şi frumuseţea ţării noastre.

"Nu mă afiliez la niciun grup, îmi păstrez statutul meu de independent şi de aceea m-am aşezat în grupul neafiliaţilor. exact ca statutul meu să fie curat, curat - curat şi necomentat deloc acasă în niciun fel. Există şi varianta de independent în cadrul unui grup, dar asta e o chestiune de 'cal - măgar' şi nu mă interesează, pentru că eu am un contract public. Am spus trei vorbe înainte de a începe povestea asta, înainte de alegeri chiar - 'independent' şi "niciun partid politic". Deci aşa rămân, orice s-ar întâmpla. Dar aceasta nu înseamnă însă că nu voi colabora şi nu voi avea prieteni din toate părţile şi dacă voi avea nevoie pentru un proiect să mă rog sau să conving un eurosceptic sau oricare n-o să-mi lipsească vorbele, pentru că este important să colaborăm între noi. Iar acasă am acelaşi gen de atitudine", a declarat pentru Mircea Diaconu.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102