REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mircea Diaconu și-a depus candidatura la prezidențiale: Cum a explicat absența lui Tăriceanu și a lui Ponta

Mircea Diaconu și-a depus candidatura la prezidențiale: Cum a explicat absența lui Tăriceanu și a lui Ponta

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:32 401

Candidatul independent Mircea Diaconu şi-a depus, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidenţiale, el afirmând la sediul Biroului Electoral Central că apelul său către "cei care mai cred în românism" este de refacere a speranţei, a încrederii "în noi şi viitorul nostru".

"Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranţa, încrederea în noi şi viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o şansă, ultima, depinde câţi vom fi", a afirmat Diaconu la sediul BEC.

El a explicat este susţinut de ALDE şi Pro România prin alianţa electorală "Un om", ai cărei copreşedinţi sunt Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu.

"Lăsaţi orice argument din sfera guvernării. (...) Preşedintele are cu totul alt culoar. (...) Până acum, preşedinţii au fost eminamente politici şi partizani, frânând o bună guvernare şi administrare a ţării", a adăugat el, întrebat de ce nu au venit să îl susţină liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi cel al Pro România, Victor Ponta.

Prezidențiabilul ALDE-Pro România a strâns peste 400 de mii de semnături. El a afirmat că i se pare ridicol să depui două milioane de semnături, fără să te gândești la oamenii care muncesc să le verifice.

„Cred că sunt 600 și ceva de mii, însă vin în continuare. Plicurile vin, multe dintre ele au fost trimise acasă, de undeva din țară. Am depus însă 400 și ceva de mii. Pentru că e un lucru de spus, dacă vii cu două milioane de semnături, sus unde sunt câțiva oameni care muncesc să le verifice, este ușor caraghios, chiar răutăcios să îi pui pe oamenii ăștia să răsfoiască două milioane. Mi se pare ridicol. De ce, doar din orgoliu? Nu, e nevoie de 200.000 și probabil câteva în plus în caz că sunt greșeli”, a spus Mircea Diaconu, în fața sediului BEC, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cocheta viata de presedinte, actoria e faina la varf! Mediocritatea e prost platita, zbuciumata si fara viitor,in meserie!
3
1
Nu are nici o sansa,pentru ca romanilor le place sa aleaga numai si numai hahalere,ticalosi,indivizi care fac tara de rusine.Fara sa fie o forta straina care sa impona cu armele un rahat de om la conducere,romanii isi aleg liberi ce poate fi mai rau,chiar daca ar avea alternative bune. Pe urma,tot romanii se caca pe ei ca e naspa si ei nu au nici o vina pentru asta. Sunt sigur ca vom avea tot sifonierul Iohannis sau un alt terchea-berchea presedinte. Valorile si patriotismul sunt refuzate de poporul manelist.
1
4
Tataie , ultima oara te.am vazut plangand dupa un post de europarlamentar , adica , plangeai su tu dupa 8000 de euro pe luna . Azi , ma intreb ce draqu mai vrei ba jalnicule si tu ?
5
2
era frumos si haios daca te conduceau pina la sediu acesti doi batarai, Tari si Ponta. Male ales Tari e obisnuit , la condus si pe Grindeanu ,dar a avut mana scurta.N-a tinut mult. Ce cauti si tu ca presedinte Mircea ? Esti o nulitate mare.
7
3
Ca si politician trebuie sa minti si sa manipulezi , daca mai esti si actor de meserie.....si mai bine ! Mircea Diaconu a intrat in gasca derbedilor cu gulere albe , pacat de marele actor , pacat !
6
3
ca ALDE a ajuns ce este acum, era de asteptat, dar PRO Romania sa decada in halul asta, vor pierde multi votanti-l-ati cocotat pe acest actoras de doi bani la europarlamentare , dar pana la presedentie este cale lunga . Ma surprinde ca el, matur fiind, nu constientizeaza penibilul in care este. Banii, bata-i vina , pentru ei renunti la demniutate, omenie, bun simt. Sincer, imi este mila de el ca se lasa manipulat de doi perdanti
5
3
Cred ca este cam singura speranta pentru oamenii de rand si pt viitorul copiilor nostri. Doambe ajuta sa si reusim sa l alegem!
7
11
Respect actorul , dar politicianul lasa de dorit s-a asezat la masa cu talhari pe cu sau sprijinit reciproc.
10
5
Tache, tai-o si mai sapa-ti groapa o data! Lasa politica, ca nu-i de tine! Ia-l pe Bobicescu de manutza si pe geta de o tzatza si du-te in pustiu! PS pentru cei care nu inteleg textul meu: urmariti filmul "Tache" din 2008.
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920