REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mircea Dobre

Mircea Dobre

Replica API 29 octombrie 2019 | 00:00 760

Deputatul Mircea Dobre a făcut greşeala să se ducă într-o emisiune tv, la un post de la care trebuia să se aştepte că-i va face zile fripte! Şi... s-a dus, iar ghinionul lui a fost că în platou se afla şi fosta lui colegă Olguţa Vasilescu. Păi, n-o mângâiau pe frunte oamenii de la tv pe Olguţa, în timp ce pe Dobre îl înghesuiau care mai de care?! Până la final, Dobre a fost KO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest baiat a suferit un grav accident la cap unde inca se ved cicatricile , care i-a afectat iremediabil creierul... in prezent el are IQ-ul unui copil de 2-3 ani , ceea ce l-a facut pe ta-su dupa ce a incercat sa-l coopteze in afaceri unde nu-l ducea mintea , sa plateasca bani grei pentru a accede in politica unde nu-i nevoie sa gandesti...
6
1
Nu e rusine si lui si lui tac-su? PSD i-a facut oameni.Dar,asa e, ordinul se executa ,nu se discuta. O fi trecut la Ponta din convingere?! Ha,HA.
3
1
Emanatia lui Mazare si sluga pesedista.Sictir !
7
0
A fost Ko ca e incompetent de aia. Dar vrea neaparat sa faca politica. Aici nu merge "ca cu" angajatii de la firma.
7
0
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
5
3
Este un baiat muncitor, care nu se aseamana cu golanii din politica.
2
11
Falcutza si Mititca Babu cu greu totalizeaza IQ-ul unui om normal.
9
1
Pai el e ko tot timpul, asa cum a fost si cand a pricopsit Constanta cu Babu . I-al acasa neica, sa-ti spele wc-ul, blidele sau sa te streaga la fund. Nu vezi catamai plavanul prost face umbra degeaba Primariei, nu vezi ca Fagadau de rusinea ta, nu-l lasa sa vorbeasca cu nimeni ca se face si mai mult de cacat? Daca-i asa de bun, pune-l sa-ti conduca firmele , sa vezi ce repede dai faliment si pe Babu cum iti ciordeste painea cu sacu... Mai invata si tu ceva de la taicatu, ca nu a imbatranit degeaba!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108