REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mircea Dobre, aviz favorabil în Parlament. Măsuri anunțate de ministrul propus al Turismului

Mircea Dobre, aviz favorabil în Parlament. Măsuri anunțate de ministrul propus al Turismului

Replica API 4 ianuarie 2017 | 00:06 402

Autoritatea Naţională pentru Turism se va desfiinţa după validarea Guvernului şi după depunerea jurământului în faţa preşedintelui ţării şi se va înfiinţa Ministerul Turismului, angajaţii autorităţii urmând a fi preluaţi, a precizat ministrului desemnat al Turismului, Mircea Titus Dobre, după primirea avizului favorabil de la comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, anunță Capital. Toți angajații ANT vor fi preluați de Ministerul Turismului, după desființarea agenției

De asemenea, Mircea Titus Dobre a precizat, miercuri, la finalul audierilor în comisiile de specialitate din Parlament că România va promova turismul religios.

„Eu cred că tot ce avem în zona mănăstirilor şi bisericilor, dacă ne gândim şi la Bucovina, nu a fost pus în valoare de nimeni. Se poate face un proiect foarte important şi foarte interesant pentru a observa şi a promova în exterior toată această activitate a turismului ecumenic”, a spus Dobre, la finalul audierilor.

În plus, Mircea Titus Dobre a promis că tichetele de vacanţă pentru bugetari, măsură inclusă în programul de guvernare, vor fi introduse din acest an. „Dorim să luăm această măsură în prima jumătate a anului 2017”, a afirmat Dobre, conform Capital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dusmani sa pupe baaas. Succes va doresc dnl-e Dobre.
0
0
Dragilpr dragilor incercati comentari decente.Nu de alta dar ma obligati sa va zic de bine daaaa mult bine.Nu nu doriti asata pacatosilor.Omul ministrul Dobre este fiu al biserici.Voi aveti habar de acest lucru.Incercati cu decenta fiilor.
1
0
Este bun pentru turismul in delta, are fata de ratoi.
5
0
hahahahahaha. auzi la puiu, Bucovina nu a fost pusa in valoare. Si nu e 1 aprilie deci tu chiar debitezi la modul serios. vezi cum promovam Capidava cu lucrarile de actualitate facute de gascuta veche sau Histria ce pare abandonata.
3
0
Urmeaza sa il numeasca pe Teodosie ministru.Dobre,musulmani fac turism religios,sper sa te sorcoveasca si pe tine!!!
2
0
Un pupincurist oportunist...
6
0
Falcutza, un microcefal simpatic.
4
3
Fostul primar a vrut turism sexual, viitorul ministru vrea turism ecumenic!!!
10
1
Si eu eram mai bun decat expiratu Dobre. De data asta a gresit groaznic baronul Dragnea. Ecumenismul il mananc cu paine goala facuta de clanu Dobre
9
2
Sunteti invidiosi ca un baiat bun a ajuns ministru.
3
20
un lache asta... a pupat atat b kur ca a aj minitru iasa vad c plm face? asta e votul romanilor un flaushat ministru, triasca cornu i lptel lu tacsu!!
13
1
E o onoare faptul ca idiotul guvernului este constantean.
26
3
Dusmanii oricum nu au ce face, decit sa comenteze.
5
17
Sa va ia dracu pe toti!!
15
2
Incredibil, dar adevarat !
22
1
Asteptam sa aplicati masurile propuse, domnule ministru. Succes!
4
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218