REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mircea Dobre, despre amânarea dublării alocațiilor: Așa de sărac a ajuns Statul Român încât să nu poată plăti niște alocații dublate?

Mircea Dobre, despre amânarea dublării alocațiilor: Așa de sărac a ajuns Statul Român încât să nu poată plăti niște alocații dublate?

Replica API 17 ianuarie 2020 | 14:41 396

Guvernul a adoptat joi, 16 ianuarie, o ordonanță de urgență prin care amâna până la 1 august plata alocațiilor dublate pentru copii. Ministrul Violeta Alexandru a cerut Guvernului să amâne termenul pentru dublarea alocațiilor pentru copiii, motivul principal fiind că sumele necesare nu au fost prevăzute în buget. Aceasta este o chestiune falsă, spune parlamentarul constănțean Mircea Dobre. Și explice de ce.

”În anul 2015, pe la jumătatea lunii mai, când era PSD la Guvernare a trecut un amendament PNL, cu votul PSD, privind dublarea alocațiilor, am votat pentru. Premier era Victor Ponta. Iohhanis, în două săptămâni,a promulgat legea, la 1 iunie. Cu toate că, normal, banii nu existau în buget, dar n-a fost grav. Guvernul Ponta a găsit soluții, a găsit banii. Acum, amână pentr 1 zaugust dublarea că nu sunt bani. Păi, bani sunt pentru autostrăzi, nu sunt pentru investiții, nu sunt pentru alocații, dar pentru ce sunt? Nu mai au bani la județ deloc? Să spună. Am înțeles, vrei să recuperezi deficitul, dar nu cred că deficitul nu poate fi controlat că se dublează alocațiile. Așa de sărac a ajuns Statul Român încât să nu poată plăti niște alocații dublate la copii?”, a declarat, pentru Replica, Mircea Dobre, de la Pro România. Acesta de părere că altul este motivul pentru care au amânat dublarea. ”E o temă falsă, vor să ne fenteze. De ce dublează la 1 august, este sigur că va fi la Guvernare la 1 august? Să fim serioși. Da, probabil sunt siguri, pe asta vor marja. De aceea doresc să nu cadă Guvernul prin moțiune”, a precizat Dobre.

Referitor la moțiunea de cenzură, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, ca social-democrații vor depune moțiune de cenzură împreună cu UDMR, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat asumarea răspunderii pe legea privind alegerea primarilor în două tururi. Pro România nu va vota moțiunea, anunță parlamentarul. ”Dacă moțiunea de cenzură va trece, dar fără ajutorul Pro România, că nu va vota moțiunea. În momentul în care am votat moțiunea pentru căderea Guvernului Dăncilă, principalul motiv a fost ca Guvernul să organizeze alegerile în două tururi. Putea să facă din noiembrie lucrur asta, prin ordonanță de urgență. E o fentă a PNL ca această moțiune să treacă. Dacă a trecut, s-a terminat. Vor urma alegerile anticipitate. Timp de două luni nu s-ar mai putea realiza nimic, doar hotărâri de Guvern”, a conchis Dobre.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i personaj nebagat in seama de " rechini" si sufera din cauza asta. Ca sa-si vada moaca'n ziare, mai debiteaza cate'o tampenie. Pai ca si'n cazul salariilor, unde Isarescu a spus clar:...daca ai crestere ec de 4% nu poti aplica majorari salariale de 40 % , na-i de unde..." Ai auzit, tuto, ai priceput? Daca nu, intreaba'l pe tactu, ca ala nu-i prost. A, si nu mai poza in grijuliul natiei, ca doar tu, in nesimtirea si tupeul tau, l-ai pupat in cur pe Stroe ca sa pricopseasca orasul cu sluga ta idioata, Babu.O rusine mai mare pt Constanta, nici ca se putea! Ba da, si tu !
2
1
Ce poza are papagalul! Baiat serios, frezat, devreme acasa...la fel ca infectia aia de primar mincinos! Bai baieti, nu mai merge cu prizele astea ieftine! Aceste doua mamifere cred ca ne mai pot prosti cu gogosi electorale de 2 lei! Mergeti in Coanda si la Poarta Alba! Poate acolo va este locul, poate legati prietenii! Oricum numai aia va voteaza! Mars la gunoi!
2
0
Finule ciocu mic acum si noi PNL santem la putere
0
0
taiati draq pensiile nesimtite si socialele sa vedeti ce crestere aveti la buget.hotilor.30 de ani de comunism dupa comunism.adevaratii hoti au fost dupa 89. foamea era mare dar aveau ce vinde acum foamea e la fel dar..... ce draq sa mai vanda .
6
0
Dobrica, o zis nea Stroe, ca esti prostul scolii ajuatatoare si sa nu ne uitam in gura matali. Asa o zis. Ati uitat in plm, cand tactu a facut contestatii peste contestatii ca pierduse cornul si laptele? De aia nu mai sunt bani, ca a furat tactu cu mazare. Nici nu cred ca ai gandit tu asa ceva. Te-o fi pus tactu sa dai interviu pro psd, poate poate te baga inapoi.
6
1
sa ia din banii puscariilor si a puscariasilor
4
0
Nu conteaza ce spune Dobre, problema e alta, de ce nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor?Sau poate sunt, dar de aici nu se poate fura.Banii sunt repartizati in sectoare unde se pot duce usor pe apa sambatei.Vedeti ce spune Vela, sute de tv-uri de 1000 euro bucata, masini de lux in dotarea jandarmeriei si cate or mai fi inca nedescoperite.Din fondurile de pensii si alocatii nu se poate fura.Cate un tampit de postas mai baga mana adanc in banii oamenilir.
6
0
La cit ai furat TU si TACTU cred si eu ca e saracie in Romania
13
1
handicapati, cu toata familia lor, numai la furt ii trage ata. Tara e saraca pentru ca jigodii ca voi sifoneaza bani pana si din programul cornul si laptele, imbecililor. Daca as avea moaca lui mircea dobre asta m-as sinucide.
12
1
Cei ce votat Klaus care i-a adus la guvernare pe Pnl sint multumiti acum cu realizarile guvernului ?---_Au gindit cu fundul !----E posibil ca o tara sa nu aiba 30 de euro marire ptr fiecare copil ?----Ro normala unde esti ? -la Cotroceni ?
4
13
alocatia ar trebui acordata copiilor numai daca are un parinte loc de munca. altfel stau acasa si toarna copii.
18
0
Pentru corn si lapte
9
2
Bai maimutzoi parlit, nici o firma nu mai are loc de voi, ati acaparat toate contractele cu statul. Nu va mai saturati, nehalitilor !
23
2
Sa ti falca in corn dobre si fii Te n gura de falcos neam de secaturi si koorve
21
3
Cine este Mircea Dobre? Prin ce s-a remarcat acest personaj? Apare din fundul curtii, in an electoral important si spune prostii, pentru voturi si vizibilitate! Dispari bai animalule! La ghena, impreuna cu restul hotilor si mincinosilor, care au distrus acest oras!
24
2
Mai Dobre si Fii,si voi si cu Mazare,Costantinescu,Stroe si gasca voastra de acoliti PSD-isti ati contribuit la Nenorocirea Constantei si a Judetului.Ca DNA si intreaga Justitie nu si au facut datoria fata de Patrie.
25
2
De ce nu au dat ei anul trecut? Toti sunt la fel. Dar la PSD e mai special: din orice grup de trei, doi sunt la fel de corupti ca si al treilea.... a spus Timmermans, nu eu.
23
2
va luati gratuit de el. este un om bun si educat. in plus, guvernul din care a facut parte a dat bani populatiei. Restul stiu doar sa taie. Sa ne aducem aminte si de faptul ca el a vrut sa dezvolte turismul bisericesc in dobrogea, dand dovada ca este un crestin cu viziune. dar bineinteles, voi vreti altceva. pacat
1
25
ce remarci de valoare emite omul
17
1
Bai Dobre,dupa ce ca esti prost,te mai caci si-n drum!Ai ratat o buna ocazie sa taci!
36
1
hop si prostul asta...! stai in gura ma-tii in banca ta , caci toti stiu ca de la lovitura de la cap ai ramas cu un intelect de copil de doi ani...
34
0
Asta e rupt de realitate sau vorbeste foamea de putere din el. In 2015 s-au dublat alocatiile de la 42 la 84 RON, deci cresterea a fost de 42 RON de copil. Acum vorbim de cresterea cu 150 RON, deci practic de aproape 4 ori fata de 2015. Si inca un lucru - ce fond de salarii era la stat in 2015 si ce fond este acum?
32
1
dar tu si tactu de ce nu dati copiilor cornu si laptele moca de tot de f... grija? taci draq fariseule!
39
3
Da pentru ca prietenii tai din psd au lasat tara asta fara bani,implicit si tu. Nici nu ar trebui sa ai curaj sa deschizi gura sa comentezi.
40
2
Esti un mare dobitoc. Nazist imputit!
22
13
Derbedeu impotent ce esti... te bagi in seama aiurea. Esti un soi de chilot intrat in fund.
36
3
alocatiile date tiganimii care o freaca acasa si toarna boraci se pot plati din:eliminarea pensiilor ,voucherelor si salariilor nesi date judecatorilor ,primarilor,gaborilor,trintorilor asistati,bugetarilor grasi.Cui nu-i convine,sa-si caute de lucru,asa ni se spune in privat.pariu ca unul nu pleaca? Sa le dati banii din banii vostri si din ce produc ba,inclusiv tu.ia pune pe hirtie ca ai facut azi,saptamina asta sau luna asta,si ai sa vezi ca ai taiat frunze le ciini.
34
4
hai sictir, Mircea! Nu fi fatarnic!
33
3
Falcutza are dreptate! Dupa ce ca i-am batjocorit ani buni cu mizeria aia de corn de la o firma de tot cacatul, Dobre si Fiii, acum nu le dam nici bani?
37
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218