REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mircea DOBRE: DEZASTRUL COVID este CREAT, în mod ARTIFICIAL, de cei care conduc această ţară

Mircea DOBRE: DEZASTRUL COVID este CREAT, în mod ARTIFICIAL, de cei care conduc această ţară

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:09 7250

Mircea Dobre, candidatul Pro România pentru al treilea mandat în Camera Deputaților, se înscrie în lista celor mai activi şi vocali parlamentari din Constanţa. Este semnatarul mai multor proiecte legislative, printre care şi cel ce vizează acordarea tichetelor de vacanţă. Proiectul pe care l-a iniţiat pe vremea când a fost ministrul Turismului vrea să-l extindă, să beneficieze de el şi angajaţii din mediul privat. Dobre mai are multe de spus şi de arătat în Legislativul României, aşa că se pregăteşte pentru un nou mandat. Ocupă un loc eligibil pe lista Pro România, iar şansele să ajungă în Parlament sunt foarte mari. Cu ce proiecte se laudă Pro România şi Mircea Dobre, ne spune chiar el, într-un interviu acordat publicaţiei Replica. Şi tot aici, deputatul îşi arată indignarea faţă de modul în care Guvernul gestionează criza COVID şi faţă de noile măsuri impuse de autorităţi.

Dobre: Doamna Anisie este o analfabetă!

În debutul interviului, Mircea Dobre a vorbit despre noile măsuri impuse de Guvern şi îşi exprimă dezacordul faţă de acestea. „Numai la noi trebuie să fie închise școlile. În alte țări situația este mult mai gravă, în Franța, unde au ajuns la aproape peste 60.000 de îmbolnăviri pe zi, nordul Italiei este iarăși foarte afectat, cel mai afectat dintre toate regiunile Italiei, Germania la fel, închid tot, doar școlile nu. Asta înseamnă când închizi școlile: îndobitocești populația și probabil asta se urmărește. Școala online, după cum bine știți, este un fake, este o vrăjeală că se face scoală și poate ați auzit că sunt un milion de copii care nici nu intră pe cursurile online. Pentru că doamna Anisie a intrat în panică pentru că ea, săraca, este oricum o analfabetă și intră în panică. E panicată în momentul în care începe să vorbească, panicată de ea însăși. Problema este că la ora actuală, suntem singurul stat din Uniunea Europeană, care închidem școlile”, a declarat Mircea Dobre.

O altă nemulţumire a lui Dobre se îndreaptă şi către pieţari, care sunt nevoiţi să-şi închidă tarabele, dar aglomerăm supermarketurile, unde riscul de infectare e mai ridicat. „Închidem piețele unde se vând produsele românești și începem să trimitem lumea în supermarket-uri, trimitem oamenii acolo ca să le aglomerăm, adică să ne infectăm. Nu este mai bine să stai în aer liber și sa-ți iei produsele în aer liber? Trei, produsele românești nu mai pot fi vândute, știm bine de ce, paguba cine o plătește?”, a mai precizat deputatul.

Mircea Dobre: Se iau aceste măsuri pentru că vin alegerile

Mircea Dobre crede că „se iau aceste măsuri pentru că vin alegerile. Dacă iau măsura de luni, asta înseamnă că se transpune inclusiv și în lunea de după vot. Asta înseamnă că, unu, toate partidele politice trebuie să le dea reprezentanților secțiilor de votare împuterniciri, hârtii pentru că, vă dați seama, numărătoarea se termină dimineață, o să stea poliția pe stradă, o să-i întrebe ce cauți, domnule, pe stradă după ora 21, trebuie să stai în casă! Doi, votarea se închide la ora 21, strada se închide tot la 21. Vă veţi duce la vot, duminică, la 21, 20.55 că așa vreți dumneavoastră, că vă permite legea. La ora 21.01, vă ia jandarmul de acolo că îi permite legea. Ce căutați pe stradă, unde ați fost? Am fost la vot. Mergi de aici! Aveți ora cumva pe spatele buletinului că la această oră ați votat? Nu, vă dă amendă. ESTE O HARABABURĂ!!!!".

De ce candidează Mircea Dobre pentru al treilea mandat!

Deputatul spune că experienţa acumulată în cei 8 ani de Legislativ, dar şi proiectele pe care le-a lăsat în urmă sunt o dovadă că nu a stat degeaba în Parlament şi că mai merită un mandat.

„Am venit cu ordonanța din 2017, am acordat aceste vouchere de vacanţă, imperativ și obligatoriu, dar pentru început, doar pentru instituțiile statului, instituțiile care sunt bugetate și primesc banii de la bugetul de stat. Orice partid politic își asumă candidații în baza unor criterii și în baza experienței și a ceea ce a făcut deja. Se poate verifica foarte simplu. Foarte importantă este legea 78/2014 - voluntariatul reprezintă experiență şi se consideră vechime în muncă, legea170/2016, este legea privind impozitul specificului forfetar pentru cei din domeniul turismului, și știm foarte clar că la Constanța avem 11 structuri de interes național şi peste 30% din numărul locurilor de cazare din România. Este o lege chiar mai mult pentru județul Constanța, dar care ajută toată țara și pe toți din acest domeniu. Sunt cel care a inițiat în perioada mandatului de ministru, instituirea voucherelor de vacanţă, masterplanul de investiție în turism, unde bineînțeles, din păcate aici nu a fost o colaborare foarte bună cu administrația publică locală, și nu s-a implementat nimic, cu excepția, într-adevăr a lucrărilor de modernizare la Delfinariu, în rest, nimic, zero barat”, a specificat parlamentarul.

Mă bat pentru toţi fermierii!

„Sunt cel care ma bat pentru toți fermierii, împreună cu colegul meu, Răzvan Filipescu, care se bate pentru un loc la Senat. Trebuie să fie o lege generală, nu doar afectaţi de secetă, și de fenomene meteorologice speciale, de grindină, etc. Să primească și să fie la un moment dat, în baza unui proces verbal, pe care îl primesc prin baza ordinului comun al ministrului afacerilor interne și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării rurale, să poată să-și suspende ratele la bănci pe o perioadă de timp determinată, în așa fel încât să-ți poată asigura ciclul produselor pentru a putea să vină la rândul lor, să poată achita ratele la bancă sau la leasing si, așa după cum bine ştiţi, cele mai multe utilaje sau în proporție de 90-95% sunt cumpărate în leasing. Este proiectul prioritar”, a adăugat Dobre.

Nu am văzut în ultimii 30 de ani un Guvern mai penibil şi incapabil

Deputatul speră ca partidul să obţină la parlamentare un rezultat cu două cifre. Nu are încredere în sondaje, spune el. „Eu cred că o să obțin un procent cu 2 cifre. Restul sondajelor de opinie mă lasă puțin rece. Sondajele de opinie adevărate se fac față în față. Nu se mai fac sondaje față în față, acum se fac sondaje telefonic. Așa, față în față eu pot să spun că votez cu cineva dar în realitate pot să votez cu altcineva. Exit-poll-urile, dacă vă uitați la locale, nu au avut legătură cu realitatea. Sunt nemulţumit şi vă spun că nu am văzut în ultimii 30 de ani un Guvern mai penibil şi incapabil. Acest dezastru este creat în mod artificial de cei care conduc acum această ţară.

Mai multe despre proiectele Pro România, despre nemulţumirile lui Mircea Dobre, dar şi ce mesaj transmite constănţenilor, puteţi urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Cod Mandatar Financiar Mircea Dobre: 11200008

Mirela PASCAL, A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920