REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Interviu EXPLOZIV cu deputatul PRO România, Mircea Dobre! VIDEO

Interviu EXPLOZIV cu deputatul PRO România, Mircea Dobre! VIDEO

Replica API 8 aprilie 2020 | 01:04 3314

România și nu numai, trece printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere. Efectul coronavirusului a afectat în mod special sănătatea oamenilor, dar și economia. Oamenii stau în case, respectă regulile, însă, trecem printr-o perioadă tulbure și ceea ce se vede la orizont nu este deloc curcubeul, ci mai degrabă o perioadă de criză economică.

Mircea Dobre

Deoarece acest virus a măcinat tot în calea lui, în perioada aceasta putem observa cum s-au pregătit autoritățile pentru oprirea răspândirii bolii COVID-19 și ce măsuri se vor lua pe viitor. Într-un interviu online, am discutat despre aceste chestiuni urgente, dar și despre altele cu deputatul și candidatul pentru Primăria Constanța, din partea PRO România, Mircea Dobre.

Mircea Dobre a vorbit despre cenzura Guvernului în legătură cu informațiile oficiale, transmise mass mediei și implicit, populației. „Cei de la Guvern încearcă cât mai mult să cenzureze din informațiie oficiale, transmise. Trebuie să știm și să fim informați, dacă nici prin presă nu mai putem fi informați, atunci, îmi pare rău, înseamnă că pierdem un drept fundamental, care se află în Constituția României, acela de a fi informat corect despre ceea ce se întâmplă în România și bineînțeles, în afară”, a spus Mircea Dobre.

Am efectuat 40.000 de teste la o populație de peste 20 de milioane

Deputatul PRO România a subliniat problema testării din România, mai ales în contextul venirii a peste 500.000 de cetățeni români din zonele cu risc ridicat de infectare cu noul coronavirus.

„Câți mai mulți cetățeni din România trebuie să fie testați, gândiți-vă că la ora actuală, în România, în peste o lună de zile s-au efectuat aproximativ 40.000 de teste, dar asta nu înseamnă 40.000 de cetățeni care au fost testați, pentru că unele persoane sunt testate de două sau trei ori, alte, chiar de patru ori. Asta înseamnă că am folosit 40.000 de teste la o populație de peste 20 de milioane și la peste 500.000 de cetățeni români, veniți din Europa, care, marea majoritate, au venit din zona roșie”, mai spune Mircea Dobre.

Guvernul promovează minciuna ca politică de stat

Candidatul PRO România la Primăria Constanța, Mircea Dobre critică în termeni duri politica adoptată de Guvern și de Prefectura Constanța. „Strategia Guvernului și a Prefecturii Constanța au fost de a minimaliza efectele coronavirusului, că păcălim lumea, că la noi totul este bine față de alții, nu facem testări, nu raportăm decesele corect, nu recunoaștem focarele, cum este cazul Suceava. Guvernul promovează minciuna ca politică de stat. Și cred că asta se întâmpla înainte de 1990. Tot ceea ce se întâmplă, îmi arată foarte clar că ei sunt într-o incompetență crasă”, a mai precizat Mircea Dobre.

Mai multe puteți urmări în videoclipul de mai jos:

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102