rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 10 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Mircea Dobre, mesaj către Stroe: Dacă ești prea în vârstă și nu mai ai nervi de oțel, ieși la pensie și lasă-i pe alții. Video

Mircea Dobre, președintele filialei UGIR (Uniunea Generală a Industriașilor din România) Constanța, fost deputat și ministru al Turismului, a fost prezent în studioul Replica, unde a discutat despre problemele orașului de la malul mării, implicit de pe litoral, despre politică și administrație.

Cine este de vină că nu vin turiștii pe litoral

”Cred că vinovați suntem cu toții. Începând de la cei care au condus Administrația Publică în general. Nu contează cine a fost la putere în ultimii 30 de ani, dar și antreprenorii. Trebuie să ne asumăm cu toții pentru că fiecare dintre noi avem câte o greșeală. Trebuie să ajungem la un T zero, dar asta nu se poate dacă doar se întâlnesc antreprenorii între ei sau doar Administrația Publică. Ce mi se pare deranjant este că toată lumea reclamă lărgirea plajelor. Că am avut acest avantaj și ajutor de a lărgi plajele ar trebui să fie un beneficiu pentru toată lumea”, a spus Mircea Dobre.

”Lărgirea plajelor e un beneficiu”

”Nu cred că a fost stârnit de politic. Eu cred că a fost o comunicare proastă. Da, are turistul de mers 100, 200 sau 50 de metri până în apă, dar de la hotel până la plajă, nu mergi la fel pe jos? Să fim sinceri, mergi pe jos. Acum ce să facem? Să introducem bandă rulantă? Ca să ajungi pe o plajă în Grecia este o adevărată aventură: ai de coborât trepte, ai de urcat trepte. Nu ajungi cu mașina până în buza plajei. Noi de bine, de rău avem o faleză”, a mai spus Dobre.

Taxa parcărilor și bâlciul din Consiliul Local

”Problema acesta este de anul trecut, vizavi de taxa de parcare. Noi, de fiecare dată, ne raportăm la Europa. În Europa e foarte scump. Haideți să ne uităm la Viena, în Paris, la Munchen. Parcarea în Constanța raportată la economia românească și la celelalte capitale este foarte scumpă. Prețul parcării este o decizie politică pe care și-o asumă cei care conduc acum. Nu știm, or veni alții, or rămâne aceeași, o sa se vadă în 2024. La fel cum și celelalte conduceri ale Administrațiilor Publice Locale și-au asumat. De exemplu una dintre ele și-a asumat să transforme Mamaia în cartier. Săptămână trecută a fost o chestiune de Stan și Bran în care nici unul nu își asumă nimic și au votat unul împotriva celuilalt. Eu cred că PSD nici nu știa ce trebuie să facă. La noi e un sport național să nu-ți asumi și să arunci vina pe x sau pe y. Eu sunt convins că la momentul votului, cineva a primit un telefon în sală”, a mai spus Dobre.

Este corect să fie eliminată taxa parcărilor de tot?

”Nici asta nu este corect. Parcarea se plătește, dar trebuie să se găsească o variantă corectă pentru toată lumea. Parcarea era cu plată și înainte. Există peste tot dintotdeauna, dar trebuie să fie totuși un preț corect raportat la venituri, la economia municipiului, economia Administrației Publice. Nu poți pune prețul care este în Mamaia acum, în Vaslui”, a mai spus Dobre.

”Cei din Administrația Publică Locală nu știu cum se conduce un hotel” – vizavi de posibilitatea închirierii locurilor de parcare cu 500 de lei pe lună

”Cei din Administrația Publică Locală nu știu cum se conduce un hotel. Înainte de a comenta și de a-ți da cu presupusul vizavi de mai multe lucruri: nu știu ce înseamnă să ai angajați, nu știu ce înseamnă să plătească salarii. Cei care își dau cu presupusul în activitatea privată ori au experiență în domeniu și atunci da, sunt îndreptățiți să-și dea cu părerea, dacă nu, să-și vadă de ograda lor. Pentru toate demersurile cu parcarea, trebuia angajat om la pază, valet, deja două salarii din start. Nu mai zic, valetul trebuie să fie non stop acolo, ceea ce înseamnă 3 persoane ca să facă schimbul de ture. Cei 500 de lei dați pe lună pe locul de parcare este cea mai mică cheltuială”, a explicat Mircea Dobre.

Stroe Felix, acuzat că una spune și alta face

”Ei nu se înțeleg, dar noi cei care trăim aici ce vină avem. De fapt aici este marea întrebare. Dacă la ora actuală sunteți factorii de decizie, că ești senator, că ești deputat nu mai arunca vina pe altul. Că și eu am fost și deputat, și ministru și nu am dat vina pe altul. Astea sunt chestiuni de grădiniță pe care trebuie să le rezolve ei pentru că sunt bărbați. Sau dacă ești prea în vârstă și nu mai ai nervi de oțel, ieși la pensie și lasă-i pe alții. Eu când am ceva de spus, îi spun omului în față și nu o fac public. Nu am făcut-o public nici în activitatea mea trecută. I-am spus foarte multe domnului Stroe în față. Mie mi s-a părut normal să le spunem lucrurilor pe nume”, a spus Mircea Dobre.

Colaborarea cu Stroe

”Am colaborat bine cam cu toți liderii care au condus Partidul Social Democrat: fie că vorbim de zona centrală sau de zona județeană. Nu este o particularitate, nu pot să zic că am colaborat cu unul mai bine”, a susținut Mircea Dobre.

Greaua ”moștenire” a administrației locale

”Citatul cu moștenirea este dintotdeauna. Eu cred că moștenirea este în primele 6 luni de mandat. După 6 luni, nu prea mai ai dreptul să spui cuvântul ăsta. Eu am spus la început, este vina acțiunilor din ultimii 30 de ani. Eu nu vorbesc de ce a fost înainte de 1990, că nu exista altă variantă. Dar vina asta a tuturor, inclusiv a noastră, a constănțenilor, pentru că știm noi, avem o parte de vină, una mică, dar suntem responsabili. În Mamaia pe zona de spații verzi sunt gunoaie - ceva ce nu vă puteți imagina. Da, este responsabilitatea civică a cetățeanului să nu arunce gunoaie, dar dacă se întâmplă, trebuie să intervii”, a spus Dobre.

Primăria, acuzată că nu sunt proiectele ei

”Primarul este obligat să facă proiectul. Pentru că marea majoritate a proiectelor pe care actuala conducere le-a preluat sunt pe fonduri europene. Deci or le faci, ori dai banii înapoi. Constănțenii trebuie să înțeleagă că fără șantiere nu se poate schimba infrastructura. În spatele unui șantier sunt foarte multe probleme. Toată lumea are un calendar de implementare a proiectelor pe fonduri europene, mă refer la privați. Dacă nu-l respecți, ministerul te execută, nu stă la discuții, dar ei dacă nu îl respectă, nu-i execută nimeni. Este și vina primăriei. Urmărirea șantierelor. Ultimii doi primari, nu s-au dat jos de la birou. Îmi pare rău, lucrurile nu se fac din birou. Anumite lucruri se fac din teren. Eu sunt omul acțiunii, nu stau în birou”, a spus Mircea Dobre.

”Știu foști colegi din PSD care conduc la ora actuală destinele românilor și n-au ce căuta acolo”

”Partea asta de scenă politică nu prea o mai urmăresc așa îndeaproape și nu prea mai acord un mare interes. De doi ani de zile nu mai am treabă, pierdeam vremea. Haideți să o luăm pe bune, cu cine să facem ce? Că nu prea avem cu cine. Da, îi știu pe anumiți foști colegi din PSD care conduc la ora actuală destinele românilor și n-au ce căuta acolo că nu au experiență. De la ăla cel mai mare până la ăla cel mai mic. Poate vine vreo școală de vară pe aici, și îl invitați la un interviu, să vă spună el ce a condus el, ce a făcut, care e experiența lui. În politică și în general în viață “niciodată să nu spui niciodată”, dar momentan nu ai cu cine. Guvernul are o problemă cu cititul și nu citesc legislație și nu știu legislație. La fel era și când eram eu ministru. Legat și de gaze, ei trebuie să vorbească cu Comisia Europeană. Mai bine își dau ei demisia, să vină Comisia Europeană să conducă România. Pentru ce mai existați voi? Că luați salarii de 5000 de euro pe lună, ca ministru”, a spus Dobre.

Ministerul Turismului și HoReCa

”Ministerul Turismului nu poate interveni în zona privată, decât pe anumite situații. Nu poate face o poliție a privatului. Economia de piață va filtra cererea și oferta. Sunt locații cu servicii bune și prețuri foarte mari. Am fost acolo, nu mi-a plăcut, nu mai merg și vestea se duce din gură în gură”, a explicat Mircea Dobre.

Revenire în politică, poate o candidatură?

”Îmi este bine în calitatea de președinte a unei filiale județene ale unei confederații patronale, în speță, Ugir. Noi am avut un cuvânt foarte greu de spus în modificarea noului Cod Fiscal. Lucrurile au fost destul de complexe, dar acum intrăm în Parlament. Am citit foarte multă legislație, am făcut și legi. Cred că experiența pe care o am, are un cuvânt de spus în continuare. Nu ai cu cine să vorbești, nu au experiență. Luați-le CV-urile la miniștri”, a mai explicat Mircea Dobre.

”În PNL, Cîțu e un fel de pisicuță”

”Românii o să rămână cu ce aleg. Prima dată știm ce au ales, în 2020, altă coaliție. Bine, atunci era foarte rău, acum s-a mai echilibrat puțin. Atunci era dezastru. USR au condus și în 2016 dar au uitat că atunci erau Tehnocrați. Au lăsat un deficit de buget de 3% și l-au preluat cu 1,2%. Și în 9 luni au dublat deficitul bugetar. Erau două găști care nu s-au mai înțeles și au pierdut controlul. Puterea se ia, nu se dă. În PNL, Cîțu e un fel de pisicuță pe care îl pui acolo să stea într-un colț. Când trebuia să-l votăm pe Cîțu premier, eu am participat cu Victor Ponta din partea PRO România și am spus atunci că îl votăm dar să nu fugă. El era transpirat. Se vedea pe el că nu poate să-și asume. Domnul Ciucă nu e în stare să citească de pe o foaie, pentru că e emotiv. La conferințe cu 40 de camere pe tine, întrebări din toate părțile și dacă ești o persoană emotivă, nu faci față. Nu o să aibă cine să ne plătească pensiile. Resursă umană nu mai există în România. Dacă vorbim de serviciile turistice, nu avem resursă umană și e o problemă pe Europa, nu doar aici”, a spus Mircea Dobre.

Constanța, afectată de secetă?

”Nu trebuie să ne îngrijorăm. România are peste 20% de rezervele de apă ale Europei. E o problemă de infrastructură că nu s-au făcut investiții pentru a aduce apă în toate localitățile. Eu nu cred că partea de irigații nu a fost aprobată, eu cred că nu s-a dus nimeni să depună nimic”, a spus Dobre.

Mai multe detalii despre cele discutate, în video de mai jos:

Liliana BELCIUG

joi, 28 iulie 20222667
GANDUL.RO
Ce a găsit o tânără într-un burger McChicken de la McDonald’s
mai mult...Interviuri
3 aug 00:23InterviuriCristina Dumitrache, deputat PSD: Terapia cu canabis este folosită în depresie, anxietăți, Parkinson! Video

Un proiect controversat, legalizarea canabisului în scopuri medicale, s-a blocat înainte de promulgare, din pricina...1608

23 iul 00:05InterviuriViceprimarul Constanței: Turiștii nu mai vin în Mamaia că, în afară de plajă, nu mai au ce să facă!2732
20 iul 00:07InterviuriPrefectul Silviu Coșa: Pandemic vorbind, suntem în valul 6 de Covid! Video1313
1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video

Zoom Beach este una dintre plajele de top din Faleză Nord! Administratorul Ioan Picu a pornit, în urmă cu 10 ani, de...4278

23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video3478
21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video2715
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4931

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video5258
20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video4111
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...8338

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video5013
17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video3031
Vremea
22.7°21.7° - 22.7° miercuri, 10 august 2022
ConstanțaUmiditate: 67%
Vânt: 10.59 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/499321764111
5/402761036349
joker418453347
Horoscop
mai mult...SPSportRT
10 aug 00:00SportWolfsberger şi Viborg s-au calificat în play-off-ul Europa Conference League

Wolfsberger AC şi Viborg FF s-au calificat în play-off-ul Europa Conference League la fotbal, după ce au obţinut...299

10 aug 23:30SportFinal de epocă în tenisul feminin: Serena Williams și-a anunțat retragerea

Americanca Serena Williams, 41 de ani în această lună, a anunțat printr-o scrisoare deschisă pentru revista Vogue...446

10 aug 23:29SportSerena Williams a debutat cu o victorie la Toronto (WTA), Venus Williams a pierdut

Legendara jucătoare americană de tenis Serena Williams (40 ani) a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la...413

10 aug 23:35SportIon Ţiriac ştie ce probleme o împiedică pe Simona Halep să revină în top

Ion Ţiriac a vorbit despre problemele pe care le are Simona Halep în circuitul WTA şi de ce nu reuşeşte românca...1164

Local
10 aug 16:34LocalConstănțenii vor ca parcarea de la Spitalul Județean să fie fără plată

Nemulțumirile constănțenilor par să nu se mai oprească. Acum, iată, ei cer ca parcarea de la Spitalul Clinic...1224

10 aug 21:33LocalPatru migranți iranieni depistați de polițiștii de frontieră constănțeni la granița cu Bulgaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea graniţei cu Bulgaria, patru...410

10 aug 21:33LocalPercheziții la Medgidia! Trei bărbați, cercetați pentru furt din locuință

594

10 aug 21:31LocalAccident rutier, pe Șoseaua Mangaliei

Accident la intersecția străzii Caraiman cu Șoseaua Mangaliei. Potrivit primelor informații, în accident au fost...714

10 aug 00:04LocalClanurile Raim și Onicel, trimise în judecată de DIICOT

Prin rechizitoriul din data de 03.08.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate...3072

10 aug 22:40LocalCum fură un minor cheia dintr-un scuter din incinta unui magazin de pe Eliberării

Când nu mai au ce să fure... găsesc! Un minor de aproximativ 13, 14 ani, care se afla împreună cu mama sa într-un...645

10 aug 21:33LocalRazii pe litoral! A plouat cu amenzi

La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2...579

10 aug 21:34LocalComplexul Gravity Park și parcurile de tip Țara Piticilor, închise pentru dezinfecție și dezinsecție

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța desfășoară constant acțiuni de...409

10 aug 21:34LocalAglomerație spre sudul litoralului! Iată rutele alternative!

502

Politică
10 aug 00:00PoliticăUDMR ar trebui exclus din Guvern, susţine copreşedintele AUR Claudiu Târziu

UDMR ar trebui exclus de la guvernare în urma discursului susţinut de premierul ungar Viktor Orban în România, doar...229

10 aug 23:17PoliticăNunta lui George Simion va fi cel mai mare „festival” la Măciuca

Nunta liderului AUR, George Simion, se anunță a fi o mare petrecere. Mirii vor avea mii de invitați, iar întreaga...604

10 aug 23:17PoliticăCiolacu: Nu putem aloca 3% din PIB speculei din energie

340

10 aug 00:00PoliticăMinistrul Grindeanu: Începe construcția autostrăzii spre Moldova

Din 22 august începe construcția pe Lotului 1 al autostrăzii Ploiești – Buzău, anunță ministrul Transporturilor...313

10 aug 00:00PoliticăUSR: Rafila seamănă panică în rândul românilor cu ultimele declaraţii privind pastilele de iod

USR l-a criticat, marţi, pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, susţinând că acesta "induce panică generală...272

10 aug 00:00PoliticăPetre Daea: Indicele de calitate al grâului este superior

Indicele de calitate al grâului obţinut în acest an este superior, devenind astfel un produs panificabil, ce poate...272

10 aug 23:17PoliticăMarcel Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu ajunge prim-ministru

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că dacă nu se va face...537

10 aug 23:17PoliticăMarcel Ciolacu anunță remanierea miniștrilor: Se va face!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că se va face o remaniere guvernamentală și va solicita o discuție...585

10 aug 01:13PoliticăGorghiu: Veştile de la Guvern sunt bune; este o rectificare de buget pozitivă

409

Interviuri
21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2715

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4931

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

5258

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4111

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...8338

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

5013

Monden
10 aug 00:00MondenAccident devastator la Hollywood: Un celebru actor nu a mai avut nicio șansă!

Celebrul actor Roger E. Mosley, vedeta „Magnum P.I.” a murit într-un mod tragic la vârsta de 83 de ani, în cursul...418

10 aug 00:00MondenGiani Kiriţă, Tania Popa, Lidia Buble între cele 12 celebrităţi care participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

La show-ul de televiziune „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” vor participa 12 celebrităţi care se vor lupta...319

10 aug 00:00MondenPenelope Cruz, văzută la Modena unde filmează pentru o producţie despre viaţa lui Enzo Ferrari

242

10 aug 02:21MondenDoi miri au rămas înmărmuriți după ce Irina Rimes le-a făcut o farsă la nuntă

Doi tineri proaspăt căsătoriți au un motiv în plus pentru a-și aduce aminte întreaga viață de noaptea nunții....531

10 aug 00:00MondenMadonna, de nerecunoscut, din cauza filtrelor, pe Tik Tok

Madonna, 63 de ani, a publicat un clip, pe contul personal Tik Tok, în care pare să recite refrenul celebrei sale...361

10 aug 00:00MondenBrad Pitt are o „listă neagră“ de actori alături de care refuză să joace!

Brad Pitt se pare că are o listă de celebrități alături de care nu mai vrea în ruptul capului să mai lucreze...454

10 aug 00:00MondenO replică a 'Tronului de Fier', montată la Londra înainte de lansarea prequel-ului serialului "Game of Thrones"

O replică a 'Tronului de Fier' din serialul "House Of The Dragon", un prequel al celebrei producţii HBO "Game of...237

10 aug 00:00MondenFilmul de acţiune 'Bullet Train', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul de acţiune '"Bullet Train", punctat de gaguri şi umor negru, a debutat pe primul loc în box office-ul...289

10 aug 01:13MondenMărturii de la Untold: colcăie de droguri! În băi este plin de plicuri!

2335

Mapamond
10 aug 00:00MapamondUn nou vaccin anti-COVID eficient împotriva subvariantei Omicron, disponibil în Japonia din octombrie

Un nou vaccin anti-COVID-19 considerat eficient împotriva subvariantei Omicron va fi disponibil pentru populaţia din...204

10 aug 00:00MapamondO bombă din Al Doilea Război Mondial, detonată în nordul Italiei

O bombă din Al Doilea Război Mondial a fost detonată duminică în nordul Italiei, într-o operaţiune în care 3.000...203

10 aug 00:00MapamondJozef Tomko, cel mai vârstnic cardinal al Bisericii Catolice, a decedat la vârsta de 98 de ani

201

10 aug 00:00MapamondPentagon - Ucraina: Aproape 80.000 de soldaţi ruşi ucişi sau răniţi

Aproximativ 80.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi sau răniţi de la începutul invaziei Ucrainei, a declarat luni...224

10 aug 00:00MapamondCentrala nucleară de la Zaporojie: Zelenski reaminteşte dezastrul de la Cernobîl

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fluturat luni spectrul dezastrului de la Cernobîl şi a lansat un apel...234

10 aug 00:00MapamondItalia a lansat campania de vaccinare împotriva variolei maimuţei

Italia a lansat luni campania de vaccinare împotriva variolei maimuţei în condiţiile creşterii numărului de cazuri...207

10 aug 00:00MapamondCoronavirus: Hong Kong reduce perioada de carantină pentru persoanele care sosesc din străinătate

Hong Kong va reduce perioada obligatorie de carantină efectuată într-un hotel special de la o săptămână la trei...216

10 aug 01:16MapamondViktor Orban, la un pas de înec. A fost salvat de un jurnalist

Premierul ungar Viktor Orban, aflat în vacanţă pe litoralul croat, a fost la un pas să se scufunde acolo cu o barcă...1508

10 aug 01:14MapamondPrimul referendum de anexare anunțat oficial în regiunile ocupate de Rusia în Ucraina

471

Sănătate
10 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 274 de persoane cu COVID, internate la terapie intensivă

Un număr de 4.299 de persoane cu COVID sunt internate în unităţile sanitare de profil, cu 305 mai multe faţă de...205

10 aug 00:00SănătatePeste 3.700 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultima săptămână

Un număr de 3.726 de doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson au fost administrate în săptămâna 1 - 7...189

10 aug 00:00SănătateMedic psihiatru: Coachingul deblochează potenţialul unei persoane de a-şi maximiza performanţa

208

10 aug 00:00SănătateUn medic de familie îl acuză pe ministrul Sănătăţii de iresponsabilitate privind îndemnul cu pastilele de iod

"Două ore am rămas la cabinet astăzi peste programul obișnuit din cauza îndemnului ministrului Rafila, care mi-a...230

10 aug 00:00SănătateRafila: Distribuţia pastilelor de iodură de potasiu este perfect funcţională

Sistemul de distribuţie a pastilelor de iodură de potasiu este "perfect funcţional", a declarat ministrul...208

10 aug 00:00SănătateRafila: 9 cazuri de infecţie cu variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână

Nouă cazuri de infecţie cu variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână, a anunţat ministrul...225

10 aug 20:18SănătateRafila: Managerii de spitale au reticențe în a raporta infecțiile nosocomiale

Managerii de spitale au reticențe în a raporta infecțiile nosocomiale pentru că acest lucru ar duce la depunctarea...493

10 aug 20:16SănătateMS: Distribuirea de pastile de iodură de potasiu se face numai în caz de expunere după un incident nuclear

Distribuirea pastilelor de iodură de potasiu se face în scopul administrării la persoanele de până în 40 de ani...479

10 aug 20:17SănătateMinistrul Sănătății recomandă folosirea măștii de protecție în școli

496

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT