REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mircea Dobre salută propunerea lui Victor Ponta pentru un premier independent

Mircea Dobre salută propunerea lui Victor Ponta pentru un premier independent

Replica API 20 septembrie 2019 | 00:01 446

Președintele PRO România, Victor Ponta, a spus, în urmă cu câteva zile că, dacă va trece moțiune de cenzură, va merge la cei de la PSD și ALDE să le propună un Guvern format din parlamentarii aleși lista din 2016, iar premierul să fie o persoană care să nu facă parte din niciun partid.

Propunerea este susținută și de PRO România Constanța, care își dorește un premier independent, care să nu facă parte din niciun partid. ”Premierul trebuie să fie o persoană independentă, să nu facă parte din niciun partid politic. Dreapta nu are majoritate în Parlamentul României, fără doar și poate, n-are cum să vină să facă o guvernare până la sfârșitul anului 2020, până se termină mandatul actualului Parlament. Este o decizie constructivă. Noi am demonstrat de fiecare dată când ne-am asumat ceva, față de opoziție. Noi am spus foarte clar că vom vota datorită faptului că Viorica Dăncilă nu s-a ținut de cuvânt și nu a venit în Parlamentul României cu o restructurare a Guvernului așa cum a promis, dar am și specificat că nu suntem de acord cu textul propus de PNL”, a spus parlamentarul PRO România, Mircea Titus Dobre. Acesta spune că toți parlamentarii vor vota cu bilele la vedere moțiunea de cenzură, așa cum au procedat și la celelalte moțiuni, deși au fost acuzați anterior nu și-au exprimat votul. ”Noi am fost acuzați de fiecare dată că n-am votat. Paralmentarii Pro România și-au încălcat principiul, principiu la care eu am ținut: că votul secret e vot secret. Dar, de când am început să votăm moțiunile de cenzură, am votat cu bilele la vedere. Vom vota iarăși cu bilele la vedere, dacă moțiunea nu va trece, atunci să răspundă PNL și USR, în special. Nu depinde doar de Pro România ca să treacă, pot spune că vom fi prezenți toți la vot, unii și-au amânat deplasări programate de foarte mult timp”, a conchis Dobre.

Cel mai probabil, săptămâna viitoare se va prezenta moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, urmând ca, în cinci zile, să intre la vot.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din doi parinti securisti notorii, ce putea sa iasa?
2
0
Dobre, cap patrat - si la propriu, si la figurat!
1
0
Cine plm te baga n seama pe tine?
5
0
daca imi bag pula in ma - ta te superi,asa ca o sa - i dau la muie !
6
3
ia-mi cacatul la lins de mana cu jandarmii si cu dobre privire tampa !!!
5
4
mars in mortii ma-tii de activist , responsabil cu prezenta la demonstratiile de 23 august , ai uitat ce referate faceai ?cand ai luat bataie iti amintesti , dar ai tacut de rusine , balalau te alintam ?
4
4
Stai ma baiatule in banca ta si nu te mai lua dupa toti prostii!
4
0
Propunerea de premier independent, este o propunere de cea mai proasta inspiratie Dobre.Reject.
7
0
premier independent precum fosila analfabeta , un actoras de duzina care, in nesimtirea lui caracteristica sustinatorilor, se vede capabil- vai de capul lui. Sa-i multumeasca continuu lui Dzeu ptr faptul ca a fost europarlamentar, mediocru de altminteri, si s-a ales cu o imensa avere financiara
8
3
Falcuta nu pricepe el prea multe din discutiile celor mari, dar e baiat simpatic.
4
1
Ce vrea prostul scolii? Mai dobrica, ce zici tu acolo? Te-a dezmostenit tactu ca tradat partidul care v-a hranit. Vrri iar ministru? Ha ha haaaa...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367