REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mircea Lucescu, atac dezlănțuit la Mircea Rednic și Bölöni: „Rednic trebuia să-mi pupe picioarele, la Bölöni e vorba și de caracter. Au atacat masculul alfa din fotbalul românesc!”

Mircea Lucescu, atac dezlănțuit la Mircea Rednic și Bölöni: „Rednic trebuia să-mi pupe picioarele, la Bölöni e vorba și de caracter. Au atacat masculul alfa din fotbalul românesc!”

Replica API 5 februarie 2019 | 00:00 260

Criticat de Mircea Rednic într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Mircea Lucescu, 72 de ani, selecționerul naționalei Turciei, iese la atac și distruge pe actualul antrenor al lui Dinamo.

Declarațiile dure ale lui Mircea Lucescu apar la scurt timp după ce Rednic declarase că „Nea Mircea n-a ajutat pe nimeni în viața lui! În loc să mă ia în Italia, a adus un jucător care era retras de un an!”

„Pe Rednic l-am luat la 17 ani (n.r - la Corvinul Hunedoara), ce mare jucător era la 17 ani?! Și l-am promovat după ce a dat autogol și era să pierdem promovarea în Divizia A. Dacă există un jucător pe care l-am ajutat în carieră cel mai mult, pe Mircea l-am ajutat! Că la 17 ani l-am titularizat la Hunedoara, l-am băgat în echipa națională imediat cum am ajuns, la Dinamo l-am dus, la Standard Liege eu l-am dus, că semnasem cu Standard în 1991 și am condiționat instalarea ca antrenor cu prezența lui și a lui Andone.

Rednic ar trebui să-mi pupe și picioarele pentru ce am făcut eu pentru el! N-a fost fotbalist rău, dar când a venit la Dinamo îl huiduiau toți, îl fluierau toți, nu știam pe unde să-l mai pun, pe ce poziție să-l mai reprofilez, mijlocaș, fundaș. Și l-am făcut și căpitan de echipă ca să-l readuc în prim plan”, a spus Lucescu.

Lucescu trimite săgeți și spre Boloni

„Il Luce” l-a taxat dur și pe Ladislau Bölöni, un alt personaj care l-a criticat pe Lucescu în ultima vreme. Bölöni declarase pentru Gazeta Sporturilor că Florin Halagian a fost cel care l-a adus la Steaua, negând orice implicare a lui Lucescu.

„Eu l-am dus la Steaua! Nici Halagian, nici altcineva. Nu poate să-și exprime recunoștința față de mine. Și are 65 de ani. El singur s-a format, singur s-a promovat, singur a făcut carieră. El le-a făcut pe toate singur! Dar ăsta este adevărul, vă spun realitatea, am fost acolo, am stat afară până s-au pus de acord cu el.

Bölöni e inteligent, dar, dincolo de inteligență, mai e și caracterul. Bölöni a fost un caracter agresiv, a fost un tip agresiv și un tip foarte ambițios. El consideră că nu i s-au acordat meritele pe cât ar fi trebuit.

Ei nu puteau decât să atace masculul Alpha. Dacă se luau de altul care nu însemna nimic, nu-i asculta nimeni! Dar eu sunt masculul alfa în fotbalul românesc!”, a declarat Mircea Lucescu.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108