REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mircea Rednic a fost ales antrenorul echipei ideale a etapei a 25-a din Liga 1

Mircea Rednic a fost ales antrenorul echipei ideale a etapei a 25-a din Liga 1

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 915

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat marți viziunea sa în ceea ce privește alcătuirea echipei ideale după desfășurarea etapei a 25-a a Ligii 1, scrie stiripesurse.ro

Echipele cu cei mai mulți membri prezenți în lotul ideal sunt Chindia Târgoviște, cu 3 fotbaliști, și Viitorul Constanța, cu 2 fotbaliști și cu Mircea Rednic, ales antrenorul etapei, după victoria spectaculoasă cu 5-0 împotriva lui Dinamo, potrivit mediafax.ro.

FCSB și CFR Cluj au și ele câte 2 jucători în echipa etapei.

Echipa ideală a etapei a 25-a:

Portar

Marian Aioani (Chindia / 21 de ani, FOTO) - În ciuda vârstei, dovedeşte că s-a maturizat mult, intervenţiile şi modul cum dirijează defensiva fiind dovezi clare a devenit o certitudine în Liga 1.

Fundași

Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) - Cel mai în formă fundaş din lotul celei mai bune apărări din campionat a fost din nou la înălţime. Pe lângă jocul defensiv, s-a remarcat şi în ofensivă.

Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani) - Este stâlpul defensivei Chindiei, una dintre cele mai bune din Liga 1. A bifat toate minutele în acest sezon.

Andrei Miron (FCSB / 26 de ani) - O prestaţie fără greşeală pe terenul echipei unde a avut rezultate remarcabile. Este un jucător de bază în apărarea liderului.

Mijlocași

Andrei Ciobanu (Viitorul / 23 de ani) - A făcut legea la centrul terenului. A izbutit prima dublă din carieră în CASA Liga 1.

Paul Iacob (Chindia / 24 de ani) - A fost eroul meciului cu Universitatea Craiova. După ce a ratat un penalty, a creat o acţiune spectaculoasă, la finalul căreia a marcat golul victoriei.

Anton Ivanov (FC Voluntari / 25 de ani) - A făcut cel mai bun meci în tricoul ilfovenilor. Graţie dublei reuşite, FC Voluntari a părăsit penultimul loc din clasament.

Darius Olaru (FCSB / 22 de ani) - A înscris pentru a doua rundă la rând, tot cu o execuţie frumoasă, şi a ajuns la cinci reuşite în acest sezon, în care mai are în cont o pasă decisivă şi un penalty scos.

Atacanți

Liviu Antal (UTA Arad / 31 de ani) - A înscris al doilea gol în tricoul arădenilor, reuşită care a venit tot în primul minut de joc, la fel ca-n partida cu Academica din runda a 21-a. Experienţa sa este un mare plus pentru UTA.

Joalisson Santos Oliveira (Viitorul / 29 de ani) - Un jucător cu o tehnică deosebită, iar asta s-a văzut în prima repriză, când a făcut diferenţa în teren. Gol şi penalty scos.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - Două goluri şi o pasă decisivă. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

Antrenorul etapei

Mircea Rednic (Viitorul / 58 de ani) - A pregătit perfect meciul contra echipei unde a cunoscut cele mai mari performanţe ca jucător şi antrenor, iar rezultatul a fost unul fantastic pentru dobrogeni, care au bifat cel mai clar succes pe teren advers în Liga 1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614