REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mirela MATICHESCU a PIERDUT procesul cu APELE ROMÂNE

Mirela MATICHESCU a PIERDUT procesul cu APELE ROMÂNE

Replica API 10 noiembrie 2020 | 00:40 5820

Firmele somate de ABADL de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari şi-au căutat dreptatea în instanţă. Unele au cerut suspendarea măsurii de demolare şi au pierdut. Mai puţin societatea Mirelei Matichescu, care a scăpat, cu sprijinul magistraţilor, de demolare. În cazul societăţii Noche Caliente, Judecătoria a constatat faptul că nu ABADL trebuia să dispună măsură, ci... Primăria. Iată însă că norocul PSD-istei nu a ținut prea mult, întrucât Tribunalul a desființat decizia instanței de fond și a respins cererea firmei Noche Caliente.

Firma Noche Caliente SRL se află printre cele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari. Aceasta a fost somată, în iunie, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari. Demolările au survenit pe motiv că acele construcții, gherete, beach-baruri, fose septice, nu respectă normele legale. Mirela Matichescu a cerut, prin ordonanţă preşedinţială, suspendarea măsurii de demolare. Şi a obţinut-o, în primă fază, la Judecătorie. Numai că, la apel, Matichescu a pierdut.

Cum au motivat magistraţii decizia de suspendare a măsurii?

În primă fază, magistrații judecătoriei au decis că numai Primarul Orașului Năvodari poate desființa construcțiile în discuție si numai după ce întocmește un act constatator al contravenției, care sa rămână definitiv fie prin neapelare, fie prin respingerea plângerii. Construcțiile au fost edificate pe terenul proprietate privată /domeniu privat al Orașului Năvodari, situat limitrof sectorului de plaja obiect al închirierii.

Totuși, la Tribunal, judecătorii au constatat faptul că societatea cunoștea măsurile impuse de ABADL – din moment ce a semnat procesul-verbal din 09.07.2020 fără obiecțiuni, cu privire la dezafectarea construcțiilor, însă a ignorat termenul acordat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari celor de mai jos au reusit sa faca dintr-o tipa oarecare o vedet porne de succes, pacat ca se termina ziua, dar mai mergeu nciste comentarii cu detalii hot, si putin mai mult detaliat ...
3
1
Da. Am inteles stirea. Dar totusi ce legatura are ce scrie cu .... rokerul
1
0
E superba tipa
3
3
O ia la mu-mu pt. 50 de euro ? Mai mult nu merita !
7
1
sa continuam comentariul tau, asa ghinion, au venit PNL-istii si vor pune ei mana pe plaje ca asa-i in romanica!!!
2
0
Vine iar Mazare la putere si ii da plaja inapoi si apoi va construi un hotel cu 9 nivele. Ca Paunescu in Mamaia.
5
6
Maticheasca e deda mai nou. Bine ca a babardito si betivul ala de la aeroport. Asa se lauda Acatrinei ca vezi doamne o fote din cand in cand
4
2
Era ceva normal, dar la noi cum functiona era psd, totul era interpretabil. Sunt sigur ca daca iesea psd-ul la butoane, tot aceasta cetateanca aveq dreptate. Asa, ghinion!
12
2
Este un succes pronuntarea instantei in favoarea demolarii constructiilor de pe plaja. Poate reuseste primaria sa demoleze si hotelurile construite pe plaja, inclusiv cel parter si doua nivele - Golden Palace detinut de Pescu Sima din Ceamurlia de Sus.
18
1
Lasati caterinca ca toti ati fu.teo
8
4
eu am ars-o prin 2000-2001 cand arata bine dar nu era o profesionista la pat. Tin minte ce-i placea cel mai mult sa se futa-n cur. Avea o pasiune pentru asta. In rest, nici cu muia nu se prea omora. Era cam puturoasa ! Pe scurt, nu este cine stie ce !!!
14
4
suntem egali in fatza legii dar daca cotizezi poti constui mult si bine direct pe plaja
7
1
Adica Eugen Orlando Teodorovici zis si Marlando--discoman fostul ministru de finante al Romaniei in guvernul Veorica a pierdut procesul.
7
4
DEDA ...pupo n cur din partea mea
11
0
Lege pentru toti
10
2
Are pielea batrana. La banii pe care ii are ar putea sa investesca in niste tratamente.
14
2
Mirel este sefu transexualilor din PSD.
26
1
Ce frumoasa este
6
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218