REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mirela Matichescu: Dacă liberalii au descoperit acum lipsurile din Spitalul Judeţean, înseamnă că au fost degeaba 4 ani în Consiliul Judeţean

Mirela Matichescu: Dacă liberalii au descoperit acum lipsurile din Spitalul Judeţean, înseamnă că au fost degeaba 4 ani în Consiliul Judeţean

Replica API 5 ianuarie 2020 | 00:08 825

Politicienii Constanţei nu se mai satură de comentarii pe seama incidentului de la Spitalul Judeţean! În replică la cele afirmate de liberali pe seama "pisicii anului" (putem să o declarăm pisica anului după ce a stârnit atât de multe comentarii PSD şi PNL), administratorul judeţului Constanţa, Mirela Matichescu a reacţionat şi ea, postând următoarele pe Facebook:

"Eu apreciez sincer efortul cuplului “dinamic” de la PNL Constanța de a se îngriji de imagine, atât la propriu, cât și la figurat. Parcă mai mult la propriu, totuși. Cuplu cu atât mai dinamic cu cât schimbă CJ Constanța cu Prefectura Constanța, mai repede decât poate Iohannis să zică “lucru bine făcut”. NU ÎI NUMESC DEOARECE ÎI CUNOAȘTE UN JUDEȚ ÎNTREG. Dar toată poleiala nu poate să țină locul unor fapte asupra cărora trebuie să cădem cu toții de acord, mai ales cel care a ocupat timp de 3 ani si jumătate scaunul de consilier județean înainte de a sări în fotoliul de prefect. De exemplu: Că există accidente nefericite și regretabile, putem fi cu toții de acord. Că aceste accidente s-au întâmplat tocmai pentru că se derulează lucrări de modernizare, este un fapt, iar asupra faptelor trebuie să fim cu toții de acord. Că există o nevoie de investiții puternice, susținute în sănătate, iarăși putem fi cu toții de acord. Că putem și trebuie să facem toți mai mult și mai bine când vine vorba de sănătate, iarăși putem accepta cu toții indiferent de culoarea noastră politică. Unde mă despart de unii dintre liberalii constănțeni este în această încercare de a arunca vina. Pentru că nu este corect să folosești un accident pentru răfuieli politice și nu este corect să folosești chiar cuvintele Ministrului Sănătății Sorina Pintea, cuvinte rostite cu bună-credință, și transformate acum în atacuri de comunicare politică. Este cel puțin incorect să acuzi declarațiile unui decident, să spui că oamenii așteaptă “fapte, nu vorbe” (ceea ce este corect, dar contează cine și în ce context transmite mesajul), totul într-un atac politic în care nu se face altceva decât să se arunce pisica dintr-o curte politică în alta. Sigur, vorbesc la modul figurat. 2020 este an electoral, dar haideți să mai așteptăm puțin până să lăsăm beția campaniilor să ne cuprindă. Căci și asta așteaptă românii: cumpătare în folosirea atacurilor, după ce au fost supra-expuși la atacuri politice mai elegante sau mai grobiene, în 2019.

Sper că niciun liberal din Constanța nu a descoperit acum nevoile de investiții ale Spitalului Județean, căci dacă e așa înseamnă că au pierdut vremea aproape 4 ani în CJ.

Și mai sper două lucruri: că liberalii și democrat-liberalii care au închis spitale și au vrut să privatizeze medicina de urgență vor da cu măsură sfaturi despre investiții în sănatate și, mai ales, sper că aflați la guvernare vor aloca fonduri pentru nevoile reale ale comunităților, nu pentru nevoile electorale ale PNL în județe. Constanța ar fi un excelent barometru al acestui deziderat. Pentru că altfel expresia “prin noi înșine” se transformă în “gura bate guvernarea”.".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai jos proas. toooo
1
0
Degeaba...am stat chiar degeaba sa ne luam salariul si sa facem cateva combinatii in stilul lui Nastase Oua Multe care mai nou se vrea pe un alt Ou doar de dinozaur fake...Am stat aiurea sa furam si ne futem prin birouri la propriu si acum ca o sa fim luati la justificat bunurile pe la ANI ne am speriat...am facut si noi ceva basini,comenzi de catering si cafele la expressorul ala nou DeLonghi luat pe banii oilor contribuabile,spagare,sau cu anumite obligatii la noi la consiliu.Va doresc bube in cur si maini scurte sa nu va scarpinati
3
0
Daca vorbesti desre consilieri ai dreptate tu P.S.Disto,consilieri toaca bani degeaba si consilieri judeteni si cei ai orasului Constanta si aia de prin toate primariile,adica dupa parea ta,pentru ce si cum s-au chiltuit bani orasului Constanta nu este responsabil FAGADAU ci consilieri !!!.
2
1
ai dreptate, au stat degeaba tu ai hotarit unde merg banii,primarii PSD,n-o sa mai stai mult acolo sau cit de curind nu vei mai hotari TU.
1
1
in fituica asta poti sa scri inclusiv obscene!afar de noi care ne mai petrecem timpul, nu le ia nimeni in darboaca, ei castiga pe ceea ce credem noi ca ...vom indrepta!
3
0
De unde doamna? Este trassexualu Mirel cel urat si botoxat, de la club.
4
2
E frumoasa foc
2
3
O femeie care si-a trait viata mereu cu gura plina si care acum, datorita fatadei deteriorate, are prea mult timp liber.
6
2
Sa fii administratorul judetului... Sa iei cateva mii de euro lunar de la stat degeaba in CJ si sa nu stii ce inseamna administratie... DRUMUL DE LA NAVODARI PANA LA MIHAI VITEAZU E DEZASTRU. Esti administratorul judetului, scumpa doamna? E mai greu decat la club, cred si eu. IAR TU NU AI FACUT NIMIC SI NICI NU FACI! Doar incasezi lunar f multi bani de la Consiliul Judetean. Esti o curva, o mare curva!
7
4
Liberalii din Constanta au un camatar mai mare decat mine: pe Crusoveanu
10
2
Pula mea, si PSD ce a pazit cand a fost la conducere
12
4
Draga Mirela tu ar trebui sa iti cam tii gura ca Raducu e unde e si esti cam baba acum si nu mai gasesti cine sa te f...a. deci pentru ca si asa esti o lepra penala nu mai da interviuri sau mai bine nu mai plati interviuri
19
3
Consilierii judeteni PNL 4 ani de zile nu au elaborat niciun proiect de HCJ pentru spitalul judetean
9
8
Hutucii si Crusovenii au pus postacii la munca
12
5
Toti frustratii care vorbesc urat despre o femeie... sunt din categoria celor care au facut revelionul cu Dan Negru
8
14
Lasati-ma In pace sufar dupa Orlando.... combinatoarea asta care vroia sa manance numai ea sa-i dam la muie. S-a bagat peste tot. Si-a bagat-o si in cur.
15
4
Mirela Matichescu are dreptate, ce au facut 3ani si jumatate consilierii judeteni PNL? Au taiat frunza la caini, asta au facut!
14
13
Nu te supara dar tu cine esti?
12
5
Cine plm mai e si bagatoarea asta de seama? Suge bani si pooli la greu!
17
6
ia zi mi tu doamna ce investitii ati facut voi pana acum in spitalu ala.in afara de directoru ala care nu mai iese din puscarie si care era omuvostru ce ati mai facutpe grasa nu l asteapta nicipe el vremuri bune.matale esti pusa acolo oare pe capacitate s i profesionalism sau pe...nepotism sa nu spun altfel?
14
5
Prostalaule, noi fostii body guarzi ai lui Mazare, cum sa n-o cunoastem pe Mirelusha ? O cunoastem si din fata, si din spate, si mai ales in pielea goala !
16
6
Are dreptate doamna! E greu sa faci lucruri concrete iar cand nu poti realiza ceva ori nu poti atinge un obiectiv te apuci sa latri pe marginea santului doar doar vei puncta la impresie artistica. Sa primeze munca si nu macanitul!
6
14
Mananci kakat cu polonicul nu o cunosti dar vorbesti cam asa cum fac toti postacii habarnisti PNL-isti! Am zis postacii? pardon PROSTACII care mai citesc o postare pe fbk si apoi vai ce destepti sunt, ca aia care intra intr-o biblioteca si deja se cred oameni de stiinta!!!
7
20
Judecati de valoare ale mumiei cu iz de kebap.
16
6
Matichescu, o curva pesedista.Prin anii 90 si-o tragea prin caminul UMC, pe Mircea, scum e duamna, hai sictir.
27
7
Esti o mare proasta...si urata....vai steaua mea...poza e mai ok...In realitate esti horror
29
7
Doamna vrem si noi o masa la banbu suntem un grup de doua sprezece haldai sarumana
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614