REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mirela MATICHESCU, EXCLUSĂ din conducerea Organizației Județene a PSD Constanța

Mirela MATICHESCU, EXCLUSĂ din conducerea Organizației Județene a PSD Constanța

Replica API 4 august 2020 | 17:01 4036

Biroul Permanent Județean al PSD Constanța s-a întrunit în ședință marți, 4 august, în cadrul căreia s-au discutat mai multe aspecte și s-au luat decizii ce urmează să fie validate în CeX și în Conferința Județeană ce vor avea loc miercuri, 5 august și joi, 6 august.

În cadrul ședinței, Mirela Matichescu, care este și administratorul județului Constanța, a fost exclusă din conducerea BPJ Constanța, rămânând un simplu membru, pentru că nu a răspuns afirmativ unor sarcini trasate de șefii săi. Una dintre acestea vizează candidatura ei la Primăria Valu lui Traian. Precizăm că Matichescu a ocupat funcția de vicepreședinte al Organizației Județene.

De asemenea, s-a discutat în ședință și candidatura lui Adrian Stan la Primăria Techirghiol, însă nu s-a luat nicio decizie, momentan.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sobolanii parasesc corabia
1
0
O excludeti ca nu candideaza la Valu contra lui Mitroi? Adica o trimiteti carne de tun....si daca refuza i se ia capul....Dar pe jegul impostor, cretin, incult si spagar Babu il pastrati!!! Doar ca este prieten cu Fagadau!!?? Astea sunt performantele in partid??
6
4
Mai, arata foarte bine ! De ce ati exclus-o ?
4
3
Asa e, frate! Urmatorul eliminat din partid ar trebui sa fie Babu ptr ca in Constanta oamenii de rand sa creada ca imaginea PSD este una cu IQul si prostiile pe care le face scandalagiul!
6
1
Mare pierdere ...... ce sa zic, cred ca e chiar mai bine, curatenie
7
0
spun ca dupa ce si-a scos amigdalele afacerile au inceput sa mearga prost.Morala -in politica barbatii tb sa aiba oo si femeile amigdale
6
0
Asta e culmea tupeului: calare pe voturile a zeci de mii de anonimi de buna-credinta din judet, Maticheasca, fara calitati certe si portofoliu de realizari, a ajuns administrator al judetului, consilier al lui Tutuianu, membru in CA la Aeroport de unde incaseaza 800 de euro pe sedinta!!! Iar acuma cand e poftita in transeele politicii, in linia intai, Mirela NU VREA, REFUZA adica sa stea tot fraierii iar ea sa adune demnitati si bani pe pozitii ptr care, sincer, nu stiu ce competente are! Rusinos! Dati-o afara din partid!
13
1
Stai linistit, savarina mi-a dat din belsug, la lins. Ce, nu e cool ?
3
0
Nu ii mai tin muschii fetei,scapa pe client!
5
0
Ce face prajina CJC acum? Ramane tot cu obosite de nevasta-sa si cu Tata socru. Mai e putin si se intoarce la vandut eclere expirate
9
0
Burtosul sef la PSD un comunist care se crede nemuritor....Mai are putin....o sa zboare si de la apa si canal si de la PSD.....O sa vedem atunci cu totii cine a fost cu adevarat...
7
1
Orice iapa de curse ajunge intr-o zi gloaba batrana. Drum bun!
14
0
...ce candidatura la Primaria Valu lui Traian ...o facea Mitroi harcea-parcea...
16
1
o vagaboanta, astea-s valorile urbei
15
1
A avut cluburi plaje apartamente si magazine terase si shaormerie restaurant . Are tanti asta lejer 5 milioane de euro in conturi cu barbasu ala concubinu pletos. Cred ca o rupe ala
14
1
Ce pierdere sufera Constanta! Sictir golanca dracu!
20
1
O decizie inteleapta ! Cam tarziu , dar mai bine mai tarziu decat niciodata !
18
1
Excludeti-l si pe babuin,m-a nenorocit,pierd alegerile si plec la Beidaud,dar nu mai am oi...
14
3
Ce pizda frate , ca asta este travestit ! A vrut sa-l futa pe stapan !
11
1
Sa reinvatam sa spunem NU
11
2
Ce ochi frumosi are
5
11
Nu a dat pizda la stapan
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614