REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mirela Matichescu: Încercăm să stimulăm destinațiile ecoturistice din România

Mirela Matichescu: Încercăm să stimulăm destinațiile ecoturistice din România

Replica API 9 octombrie 2014 | 08:35 340

România este una dintre primele țări care au elaborat criteriile de selecție a destinațiilor ecoturistice, fiind un exemplu pentru alte țări europene, anunţă agerpres.ro. Potrivit vicepreședintelui Autorității Naționale de Turism, Mirela Matichescu, care participă la Adunarea Generală a Comisiei Europene pentru Turism, care se desfășoară în perioada 6-8 octombrie la Brașov, în prezent se lucrează intens la promovarea a României ca destinație turistică, fiind în derulare inclusiv un contract cu National Geographic.

"Este un domeniu al turismului care prinde contur și ia amploare din ce în ce mai mult. Încercăm să stimulăm aceste destinații și să facem cât mai multe în România și să dăm un exemplu despre ceea ce înseamnă bună practică pentru cei care operează acest segment. Maramureșul, zona Brașovului, Suceava, Delta Dunării sunt destinații ecoturistice destul de vizitate în ultima vreme, dar sunt foarte multe alte zone din țara noastră care pot aplica pentru proiecte europene ca și destinații turistice. Noi lucrăm împreună cu asociațiile de profil și ne implicăm activ în dezvoltarea unor noi destinații ecoturistice, în general în dezvoltarea sustenabilă a turismului românesc. Vrem să-l promovăm pe piețele externe și vrem să avem, așa cum am avut și în acest an, o creștere semnificativă a circulației turistice și să menținem trendul și pentru anii următori", a declarat marți, vicepreședintele Autorității Naționale de Turism, Mirela Matichescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102