REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mirela Vaida a născut un băieţel de nota 10. A avut un travaliu uşor

Mirela Vaida a născut un băieţel de nota 10. A avut un travaliu uşor

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:00 557

Mirela Vaida

Mirela Vaida a născut miercuri dimineaţă la o clinică privată din capitală. Prezentatoarea tv a ales să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său tot pe cale naturală la fel cum a făcut şi la precedentele sarcini.

Mirela Vaida (37 de ani) este în culmea fericirii. În urmă cu puţin timp, îndrăgita vedetă a devenit mămică şi a împărtăşit vestea cu fanii ei fix din sala de naşteri.

"La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora jumătate de travaliu! Cântărește 3500 g, are 51 cm și a primit notă 10 la naștere, ca și mami! Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Va mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co.", a scris Mirela Vaida la scurt timp după ce a născut.

Mirela Vaida a fost o graviduţă extrem de activă pe toată perioada sarcinii. La finele lunii ianuarie, celebra prezentatoare de emisiuni matrimoniale a zburat la Iaşi pentru a participa la Eurovision. Ea a cântat piesa "Underground", iar fanii au îndrăgit-o de la primele acorduri. Din nefericire, Mirela Vaida nu a reuşit să convingă juriul.

După 7 ani petrecuţi în marea familie Antena 1, vedeta s-a retras din televiziune. Însărcinată în 7 luni, pe atunci, Mirelei Vaida nu i s-a mai înnoit contractul de muncă. Zvonurile privind retragerea Mirelei de pe post au început să circule din toamna trecută când emisiunea ei „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe.

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1, putând fi considerată o adevărată „veterană” a postului de televiziune. Prezentatoarea TV a activat 7 ani la Antenă, dintre care 5 i-a petrecut la pupitrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care a fost lider de audiență la momentul respectiv.

De asemenea, Mirela Vaida i-a ținut și locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, atunci când aceasta s-a aflat în concediu prenatal. Emisiunea „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe și, odată cu ea, Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la telespectatori.

„Dezamăgirea mea vine din faptul că s-a experimentat mult cu mine în ultimul an - cu vreo 3 formate schimbate din 3 în 3 luni! Și atunci am înțeles că așa nu se poate construi și nici fideliza un public care are așteptări mari! Eșecul, ca și sucesul unei emisiuni, sunt atribuite prezentatorului, mai mereu! El este “vedeta”, interfața, punctul de legătură cu publicul. Însă o pauză e binevenită pentru toată lumea! Eu mă pregătesc să nasc cel de-al treilea copil în doar 4 ani! Lumea nu se oprește în loc din cauza asta! Fiecare trebuie să mergem înainte, pe drumul ales. Însă eu mă bucur că am avut parte de 7 ani magnifici în care am învățat multe și am cunoscut oameni magnifici! Și pentru asta, mulțumesc Antena 1! Ești parte din viață mea! Ce va fi în următorii 7 ani, doar Dumnezeu știe!”, explicat Mirela Vaida.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trei nasteri pe cale naturala! Super! Te felicit Mirela Vaida! Bravo!
1
1
Bravo Mirela Vaida! Ai nascut pe cale naturala. Iata ca se poate! Felicitari Doamna! O mamica adevarata, fara fite, fara arogante! Nota 10!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367