REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mirela Vaida, enervată la culme de declarația unei profesoare la Acces Direct. A dat-o afară din emisiune

Mirela Vaida, enervată la culme de declarația unei profesoare la Acces Direct. A dat-o afară din emisiune

Replica API 1 octombrie 2019 | 00:00 645

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, de la Antena 1, a reacționat extrem de dur la adresa unei profesoare care a fost invitată la emisiune.

În ediția de vineri a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, Mirela Vaida a dat afară o profesoară. Mihaela Ciuc, profesor de educaţie tehnologică la o şcoală din Capitală, a afirmat că unii părinți cresc delicvenți, Mirela Vaida a invitat-o pe aceasta să iasă din emisiune, potrivit spynews.ro.

„Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul”, a spus Mirela Vaida.

„M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc, dacă nu mă ridic şi plec”, a replicat profesoara.

„Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere. Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum.

Din punctul meu de vedere, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine”, a adăugat prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mass media prin emisiunile lor creaza delicventi, un documentar, o emisiune educativa nu mai faceti. Doar emisiuni cu vedete, ce au mancat, baut, f tut
4
0
Care parinti?Dintr-o tiganca musulmana analfabeta care vinde tigari contrabanda ce poti sa-i cri?Ce educatie ofera boracilor fatati anual si crescuti de noi?
6
0
Dna profesoara s-a exprimat gresir ca sa fie pe placul CuCOANEI vaida trebuia sa zica ca unii parinti cresc figuranti fara respect ce devin pericol social.
6
0
Madam Vaida , de cate ori ai avut ocazia sa predai la o clasa cu elevi care au probleme cu alcoolul sau drogurile incat sa-ti permiti sa contrazici un profesor ? Este logic ca nici un parinte normal nu incurajeaza aceste vicii . Numai ca oamenii alearga de la un job la altul si nu au timp fizic sa-i suprvegheze , sa discute , sa le acorde atentie . Adevarat , aveti o emisiune cu pregnant ,, accent educativ ".
10
0
Astia,de la Tv, cum nu esti de parerea lor sau in intentiilor moderatorului sau producatorului incep sa se enerveze.Am vazut si la Gidea de la o vreme. Ce destepti s-au facut toti. Mai lasati sa aflam si parerile altora ca ale lor voastre le cunoastem.
9
1
Pentru 14:05: Mare dreptate ai! Si mie mi-e sila de tipa asta! Se crede superioara, multitalent, supradezvoltata. Ea prezinta emisiuni, ea joaca teatru, ea canta... Tin minte cand a fost invitata la Un Show Pacatos, impreuna cu o formatie necunoscuta. Capatos este disperat cu pauzele, stiti cum face, nu? "Gata, pauza, ca ne taie!" Cu toata disperarea lui, nu putea sa dea pauza, pentru ca necantata asta scotea triluri nonstop. A cantat rapid vreo 3 melodii, una dupa alta...
8
0
ai prins o emisiune si esti aroganta si atotstiitoare !.....asta in visele tale , lasa oamenii sa vorbeasca , nu le poti impune tu ce sa declare .Mars la emisiunea cu curve si miri ....
12
0
care educatie de acasa?Daca mamele sint tiganci analfabete turce care stau toata ziua si sparg seminte,ce educatie sa dea copiilor?
12
0
profesoara are dreptate, cei 7 ani de acasa sunt baza educatiei data de parinti nu de profesori!!
16
1
vaida aia e o penala panarama!
14
0
abces din rect?
13
0
Din punctul meu de vedere, jignesc vaca, daca o compar cu Mirela Vaida
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367