REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mirela Vaida, secretul verighetei pe care o poartă de 11 ani. Ce superstiții sunt legate de acest inel

Mirela Vaida, secretul verighetei pe care o poartă de 11 ani. Ce superstiții sunt legate de acest inel

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1192

Mirela Vaida este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Este căsătorită de 11 ani cu Alexandru, bărbatul care i-a pus pe degetul inelul care i-a unit pe vecie. Vedeta a vorbit într-un video postat pe pagina sa de Facebook despre verighetă.

Mirela Vaida

S-au scurs 11 ani de când Mirela Vaida (38 de ani) și alesul ei, Alexandru, au devenit soț și soție. Îndrăgostiții au făcut nuntă mare și frumoasă în Cluj Napoca, cu tradiții și invitați de seamă. Se întâmpla pe 19 septembrie 2009.

Între timp, cei doi au deveniți părinții a trei copii: Carla, Vladimir și micuțul Tudor. În casa lor este mereu veselie și bunădispoziție, iar Mirelei îi place să gătească.

Mirela Vaida:”Eu nu-mi scot verigheta niciodată”

Le face copiilor toate bunătățile, inclusiv pâine de casă, care este nelipsită de pe masa familiei. Și nu o face la mașină, ci o frământă de mâna ei. În timp ce forma coca pentru două pâini grozave, vedeta de la Antena 1 a povestit despre secretul verighetei ei.

”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a mărturisit Mirela Vaida, scrie click.ro.

Superstiții despre verighetă

Verighetele simbolizează legătura puternică dintre cei doi, dar și promisiunea pe care au făcut-o în fața lui Dumnezeu, în momentul cununiei religioase.

Și chiar există o superstiție care spune că verigheta se poartă întotdeauna pe degetul inelar de la mâna stângă și că din momentul căsătoriei, mirii nu au voie să dea jos bijuteria de pe deget.

Cei care fac acest lucru vor avea parte de probleme în cuplu și de o căsnicie nefericită. Cei care sunt nevoiți să renunțe la verighetă o perioadă de timp din motive medicale ar trebui să meargă la preot pentru a sfinți inelul înainte de a-l pune din nou pe deget.

Despre cei care pierd verigheta se spune că vor avea parte de certuri și chiar pot ajunge la despărțire, lucru care este valabil și în cazul în care verigheta este împrumutată altei persoane, chiar și pentru câteva secunde.

O altă superstiție atrage atenția că verighetele nu ar trebui cumpărate într-o zi de vineri, acest lucru fiind considerat un semn rău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care sufera ca nu i bagata in seama
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102