REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Miron Mitrea, întâlnire de taină cu PSD-iștii în Parlament

Miron Mitrea, întâlnire de taină cu PSD-iștii în Parlament

Replica API 4 octombrie 2019 | 02:45 474

Miron Mitrea

Fostul ministru PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, unul din sfătuitorii Vioricăi Dăncilă în campania prezidențială, s-a întâlnit joi, la Parlament, cu un cerc restrâns de social-democrați, au zis surse parlamentare.

Mitrea a discutat mai bine de o jumătate de oră cu pesediștii în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD). Printre subiectele abordate, spun sursele citate, au fost moțiunea de cenzură și alegerile prezidențiale. Miron Mitrea a fost 19 ani parlamentar PSD. Social-democratii au anuntat joi ca din calculele lor motiunea nu va strange mai mult de 222 de voturi.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unul din mari Hozii ai Ro.Ii sfatue in continuare cum sa fure el si Nastase.
2
0
i-am dat ma - tii la muie , cu curva de nevasta-ta a fost o placere , cati bani cere fiica-ta ? esti obsedat de cacat , e singura ta hrana , saracule ! Daca gresesc , vino cu nevasta-ta la intalnire ca sa vezi cum reactioneaza cand ma vede !
0
4
cautati pe net: acest golan cand era ministru al transporturilor a platit chipurile milioane de dolari unei societati ca sa curete iarba dintre...sinele de cale ferata... din pacate , fapta s-a prescris...
7
1
dar mai inainte ii dam cacatul la lins analfabetului pesedeu @11:46 !!!
6
1
nu va mai certati degeaba, MERGETI LA VOT, votati si vedem ce iese... dar daca va e lene sa dati cu stampila, nu mai comentati dupa...
8
0
dar ma - ta ce a inteles cand a vazut ca a aparut o noua generatie si nu mai e solicitata sa suga pula ? nimic , ea insista si plange prin boscheti , pe malul portului ca e curat acum 1
1
8
Asta a inteles veorica, docila lu dracnea, si PSD de la votul romanilor din 26Mai! Sa dea si alte pensii speciale si nesimtite de-acum incolo si la primari, viceprimari, presedinti de CJ...sa arunce cu bani in stanga si-ndreapta la toti godacii PSD, angajati in toate institutiile administrative si pe bani multi, habarnavand de ce sunt ei acolo dar umilind milioane de romani prin incompetenta si nepasare, si culmea nesimtirii acum vine veorica numai cu penali...Sheet!!
9
1
Hai cu penali ciumati, hai cu hotii si mincinosii! Incredibil ! Ce se promoveaza ?? Puscariasii !?
11
1
logic comentariul tau Jorje atata timp cat PSD-eul este intesat de astfel de specimene nocive. Puscariasii sai fostii puscariasi detin controlul a tot ce misca in acest partid
9
0
Ce facem domne activam PENALII - NICA, MITREA, s au recuperat pagubele financiare de la astria ??? Daca da sa fim informati public.
16
2
lua multa spaga, manivela era si acum la parnaie da-i-as muie cu cacat !!!
16
3
manca-i numai scoici, faceai comanda la restaurant, ai stat in cusca ca un rege gainar. soarta gainarilor e sa fie scuipati pe strada.
17
3
Penalulu reactivat. Nastase la fel .Si lista continua...
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102