REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mironescu: "Sunt absolut nevinovat! O spun sub jurământ"

Mironescu: "Sunt absolut nevinovat! O spun sub jurământ"

Replica API 3 iulie 2011 | 00:00 164

Fostul secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Laurenţiu Mironescu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei, din care vă reproducem următorul fragment:

"Evenimentul zilei": Sunteţi primul secretar general al MAI care a ajuns după gratii. Cum credeţi că s-a întâmplat asta?

Laurenţiu Mironescu: Nu ştiu cum s-a ajuns aici, chiar nu-mi explic, mie nu mi se pare normal ca un secretar general din MAI să ajungă la modul ăsta după gratii.Eu am fost primul secretar general civil, am avut o funcţie strict managerială. La nivelul secretarului general se inchid toate procesle de management din MAI. M-am ocupat de eficientizare, de o mai bună conştientizare la nivel de minister. Începând cu 6 ianuarie am fost numit de două ori- un fost secretar general a câştigat procesul şi a fost repus pe funcţie, omul şi-a dat demisia şi am fost renumit la sfârşitul lunii ianuarie. În răstimpul ăsta, am fost certificat şi ORNISS cu SSID deci strict secret de importanţă deosebită, spre sfârşitul lunii ianuarie.

(...)

În concluzie?

Aşteptăm să vedem pe ce drum o luăm ca să reparăm deficitul ăsta de imagine pe care mi l-a creat acest circ , acest eveniment neaşteptat şi nedrept.

Cum aţi putea face asta?

Nici eu nu ştiu, nu-mi dau seama. Eu, cel puţin vizavi de subiectele pentru care sunt acuzat, nu am nici o problemă, sunt absolut nevinovat! O spun sub jurământ.

Mai multe, în evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369