REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mișcare de ultimă oră a lui Dragnea în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare!

Mișcare de ultimă oră a lui Dragnea în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare!

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 221

Avocatul lui Liviu Dragnea și cel a fostei directoare DGASPC Teleorman au depus o cerere prin care arată că decizia de fond în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman a fost pronunțată de un complet nelegal, solicitând rejudecarea dosarului de către un complet de 3 judecători care sunt specializați pe fapte de corupție.

„Trebuie spus că în calitate de avocat am invocat această nulitate absolută în dosarul din apel, pentru clienta mea nu pentru altcineva, şi că am deplină încredere în modul de soluționare a ei de către completul de judecată investit.

Dacă se va admite acest motiv de apel, soluția legală este trimiterea cauzei spre rejudecare în fond la un complet de 3 judecători specializat pe judecarea cauzelor de corupție, legal înființat. Nu ascult încă la zvonurile care spun că la nivelul ICCJ s-a conștientizat de ceva vreme această vulnerabilitate majoră – dată de încălcarea flagrantă de către conducerea administrativă, din nou, a legii de organizare, aşa cum a fost şi cu completele de 5 – şi s-a decis acoperirea ei prin deciziile ce vor fi luate, potrivit Evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sechestru asigurator este intradevar pentru suma de 27 milioane euro ca prejudiciu, asta inseamna ca nu mai am voi sa mor 459 ani si sa raman presedinte la camera sau mai sus ! Aveam eu un dubiu 458 sau 459 ani, multumesc pentru calcule si sustinere .Nu uitati Votati PSD! Dragnea presedinte! Asa am sanse sa-l platesc ,ca in rest praful pe toba au gasit astia de la DNA in Brazilia Rise project si DNA nimic,in Elvetia nimic ,in Cipru nimic In Panama nici atat.Pe la neamuri rude nimic ,casa mea la valoare un sfert din a lui Videanu ,Baseasca mare sau mai stiu eu cine vreti voi !
2
0
Ai prefecta dreptate pentru ca spre deosebire de literalura unde gasim interpretari stiluri literare etc,matematica este o stiinta exacta ea nu minte,mincina la mate insamna rezutat fals.
1
0
Bai javra, sfarsitul ti-e aproape!!! Muie Dracnea, muie psd!
3
1
Data viitoare cand este citat,iar il apuca vreun junghi!
2
1
Va salut.Ce incredere sa mai ai in justitia de azi cand , sentintele se dau , dupa cum bate vantul , pentru politicienii HOTI ai zilelor noastre , iar in cazul celui ce a furat o paine , sentinta vine imediat ???!!!Ce sa mai crezi ???si unde este legelitatea si IMPARTIALITATEA , lucrului judecat ????? Pana unde s-a ajuns ????????ca HOTUL politic sa fie liber si nevinovat !!!desi a FURAT !!!si a fost prins si DOVEDIT !!!
4
1
Deci cel mai harnici romani sant Dragnea si Rovana Plumb!!!!
4
1
ROVANA PLUMB,care are 9 imobile si mii de terenuri...de unde le are???cati ani a muncit???RASPUNS...a muncit 549 de ani..din acest motiv are atatea..si atatea...munciti ca dna ROVANA si ca dl. DRAGNEA si veti avea mai mult ca domniile lor...toti PSD-istii muncesc la...greu...luati-le exemplul...
6
1
si cand il aresteaza ne poti sune o data..
4
3
Cand dai copy paste la un articol dintr o publicatie obscura rezulta o mare manipulare cu iz psdista. Evz. Ro nu este altceva decat ziarul de casa al pesedeului condus de andronuc a carui fosta nevasta este Anca Alexandrescu consilierul Veoricai. Faceti voi legaturile cei ce aveti ceva in cap si veti vedea care este legatura intre andronic si psd via elena udrea. P.s. sa nu il uitam pe tovarasul ghita. Acum eu mi am dat seama cum mortii lui Barbu de la b1 a ajuns purtator de cuvant. Simplu. Via Andronic P.s. mooe psd
5
2
I-a fost respinsa !
1
3
Dragnea este bugetar. Salariul lui este de 23000 lei pe luna. Lui Dragnea i s-a pus sechestru pe 27 milioane de euro. Intrebare: De cati ani munceste Dragnea?! Rezolvare: 23 000 lei egal aprox. 4900 euro. 27000000 impartit la 4900 egal 5510 luni. 5510 impartit la 12 egal 459 ani. Rezulta ca Dragnea este Vampir!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614