REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mister în cazul autoturismului ars la Ovidiu: suspect ar fi chiar proprietarul

Mister în cazul autoturismului ars la Ovidiu: suspect ar fi chiar proprietarul

Replica API 8 decembrie 2012 | 00:00 117

Misterul învăluie cazul autoturismul incendiat în Ovidiu, al cărui proprietar este un individ cu antecedente penale, Iaşar Regep. Din câte se pare, agitaţia a cuprins, în dimineaţa de sâmbătă, familia cu pricina, întrucât autoturismul a fost găsit ars, iar lângă el un bidon de combustibil. Însă, potrivit oamenilor legii, cazul este dubios întrucât autoturismul de faţă, marca Fiat, era unul vechi, cu numere de Bulgaria, care nu mai era în stare de funcţionare. În plus, Regep mai avea un autoturism nou, care nu a păţit nimic, de unde şi semnul de întrebare. După primele cercetări, s-a constatat că proprietarul nu ar avea duşmani şi nu ar fi implicat în clanuri interlope. Ca atare, nu este exclus faptul ca autoturismul să fie incendiat chiar de proprietar pentru a-i duce piesele la fier vechi, ceea ce s-a şi întâmplat, de altfel, cu rămăşiţele maşinii. Un alt lucru suspect se leagă de faptul că Iaşar Regep nu a putut fi găsit la locuinţa sa din Ovidiu, tatăl acestuia declarând că a plecat în ţară cu afaceri. Cercetările vor continua.

Reamintim că maşina unui individ cunoscut cu antecedente penale, Iaşar Regep, a fost incendiată în dimineaţa de sâmbătă, prima ipoteză fiind aceea că gestul ar fi fost intenţionat. La faţa locului a fost găsit un bidon de combustibil, folosit pentru incendierea maşinii, un Fiat. De la autoturismul lui Regep, flăcările s-au extins şi la un o altă maşină. Iaşar Regep a fost implicat în mai multe furturi de locuinţe, dosarul său aflându-se pe masa Instanţelor de Judecată.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367