REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Misterul DIVORȚULUI dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Misterul DIVORȚULUI dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

Replica API 21 iunie 2021 | 19:25 7071

Vestea șoc din showbiz a săptămânii a venit în momentul în care s-a aflat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța. Mai mult, la câteva ore după ce s-a aflat această veste, celebrul antrenor a și confirmat divorțul, dar apoi... lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul pentru Fanatik, la câteva ore distanță, Anamaria Prodan a ieșit în diverse locuri în presa din România și a spus că nu este adevărat, că ea nu divorțează, că totul a fost că așa mai glumesc ei, dimpotrivă, că ea și soțul ei sunt o familie unită. Acum, întreaga presă și toată lumea stă și se întreabă ce se întâmplă cu adevărat între ei, mai ales că Laurențiu Reghecampf nu a ieșit din nou public să spună că s-au răzgândit, mai ales că au început să apară tot felul de zvonuri despre amante, despre scandaluri cu Poliția, despre sunat la 112. Așadar, oare ce se întâmplă, de fapt, între ei?

Haideți să luăm puțin firul evenimentelor... Pe data de 1 iunie anul acesta Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își reînnoiau jurămintele după 15 ani de relație. Imagini în exclusivitate vedeți AICI! La nici două săptămâni distanță, uite că apărea zvonul divorțului, iar apoi, din zvon a devenit realitate, pentru că a fost confirmat de soțul sexy impresarei. De ce atunci Anamaria Prodan de fiecare dată când o contactează cineva din presă spune că nu este adevărat? De ce Laurențiu Reghecampf nu mai iese să spună că s-au răzgândit, că ar fi fost o glumă, că nu mai divorțează? Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi și în acest cuplu?

Ce se întâmplă, de fapt, între sexy impresara și faimosul antrenor

Reporterii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au contactat-o pe Anamaria Prodan și au întrebat-o ce se întâmplă între ei, au întrebat-o dacă divorțează, au întrebat-o ce se întâmplă cu zvonurile conform cărora soțul ei ar fi plecat de acasă și că ar fi existat scandal cu Poliția, au întrebat-o ce se întâmplă cu așa zise presupuse legături extraconjugale. Răspunsul sexy impresarei, în exclusivitate pentru Spynews.ro, a fost că „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ducetiva dracului,doua jigodii
5
0
Au tot dat-o cotita pana cand a inceput sa miroasa. Un incornorat si o parasuta.
10
0
Prodanca este o mahalagioaica, olteanca parvenita, prietena cu tomciu, denisa, bahmuteanca..... Ce valoare are ?!
14
0
Denisa Mita Biciclista
9
0
ce familie de cacat... daleas la mue...si bebeto sa se uite
16
2
O su ge do ar lui ale xa
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369