REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MISTERUL în cazul copilului dispărut la Pecineaga continuă! Mama face acuzații

MISTERUL în cazul copilului dispărut la Pecineaga continuă! Mama face acuzații

Replica API 8 noiembrie 2019 | 02:55 461

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au finalizat, joi, 7 noiembrie, golirea bazinelor din zonele fermelor de porci din Pecineaga, după care le-au luat la pas. Însă, nici urmă de băiat, fiind vorba de minorul în vârstă de 8 ani, care a dispărut încă de sâmbătă din fața locuinței. Mama acestuia face acuzații, precizând că vina îi aparține fostului soț.

Astfel, după golirea bazinelor, militarii ISU au strâns motopompele și toate utilajele cu care au intervenit, sistându-și activitatea. Însă, căutările continuă, fiind efectuate de polițiști și jandarmi, inclusiv cu câini de urmă. De asemenea, continuă și seria audierilor în cauză, dar se urmăresc și imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă. În schimb, mama copilului dispărut face acuzații. Aceasta este divorțată de tatăl minorului de circa 2 ani, copilul rămânând în grija bărbatului, care ar fi consumator de băuturi alcoolice. El s-a recăsătorit, iar actuala soție nu prea ar fi avut grijă de minor, spune mama. Mai mult decât atât, femeia se gândește și la faptul că fostul soț ar fi putut să dea copilul pentru a se răzbuna pe ea.

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări se stabilise faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. Au fost desfășurate activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. La căutări participă, în continuare, și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști locali.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai capete patrate, instanta de judecata hotaraste la cine merge copilul, nu mama copilului. Probabil ca masa este o curva si instanta la dat la tata. De unde stiti voi ca nu l-a omorat chiar mamicuta lui draga sa-i faca rau tatalui ? Copilul a mers cu mamica de buna voie probabil ,si mamica la descaltat de rotile si apoi i-a facut vant in hazna, spun probabil.E o varianta pe care politia trebuie s-o ia in seama la ancheta.
2
1
Parintii inca mai umbla liberi pe strada ?
4
0
Daca stiai ca e alcoolist si iresponsabil si mai era si recasatorit, dc l-ai lasat in 'grija ' lui , femeie de doi bani? Tu esti mai vinovata decat iresponsabilul de taica'su. Voi, astea care va abandonati copiii si nu dati 2 bani pe ei, nu meritati nici aerul pe care-l respirati.
6
0
Daca a disparut din fata casei primul loc cercetat trebuia sa fie casa si curtea.Am inteles ca rolele au aparut mai tarziu fata de primele cautari, deci ceva e putred.Daca copilul a fost surprins pe camere cu rolele cum se face ca rolele sunt si copilul nu ?A trecut destul timp de la disparitie, pot fi distruse si probe.Si o alta problema, familii dezorganizate, copii vulnerabili.Parintii aveau custodie comuna sau doar sepatati si copiii crescuti la mica intelegere ?Trebuie luate in calcul toate aspectele.
3
0
Va dati seama ca cel care a pus organele abilitate sa curete haznalele punand rolele in apropierea lor este un cretin, logic daca copilul cadea, in recipiente cadea cu role cu tot. Poate cel ce a gasit rolele stie mai multe despre copil. Trebuiau culese amprete dupa role. Sa nu fi fost accidentat de masina surprinsa de camerele de luat vederi asa cum scriu ziarele....
4
0
Daca au golit bazinele si nu lau gasit un lucru este sigur .....Traieste , va fi gasit pana la urma !
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614