REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MIȘTOURI POLITICE, după ce PSD, ALDE și PMP au anunțat că s-au aliat! Dragomir și Banias își scriu unul altuia pe Facebook

MIȘTOURI POLITICE, după ce PSD, ALDE și PMP au anunțat că s-au aliat! Dragomir și Banias își scriu unul altuia pe Facebook

Replica API 11 iunie 2016 | 00:00 271

Mircea Banias

Liderii partidelor de dreapta din Constanța au ajuns să-și transmit mesaje pe facebook! Situația este de-a dreptul hilară, în condițiile în care PSD a anunțat, încă de vineri, că a fost bătută în cuie alianța politică la nivelul Consiliului Județean, cu PMP și ALDE. Iar ALDE și PMP, prin președinții lor, Mircea Banias, respectiv Claudiu Palaz, au confirmat-o. Urmare a înțelegerii, PSD va obține funcția de președinte, ALDE și PMP urmând să aibă câte un vicepreședinte CJC.

Chiar și așa, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a transmis următorul mesaj, postat și pe Facebook:

Gheorghe Dragomir

“Prin prezenta, Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal vă invită luni, 13 iunie a.c., ora 10.00, la sediul PNL Constanţa din Bdul. Ferdinand nr.49, pentru a purta discuţii cu privire la administrarea judeţului Constanţa în mandatul 2016-2020. Avem datoria ca împreună să facem front comun, aşa cum doreşte electoratul constănţean de dreapta, în vederea implementării proiectelor asumate în campania electorală, astfel încât să ne respectăm promisiunea de dezvoltare şi deschidere a municipiului şi judeţului Constanţa.

De asemenea, vă invităm la discuţii privind desemnarea tuturor poziţiilor administrative, atât cele de la nivelul conducerii judeţene (preşedinte şi vicepreşedinţi Consiliu Judeţean Constanţa), cât şi de la nivelul celorlalte unităţi administrativ-teritoriale (viceprimari). Pentru PNL Constanţa este deosebit de importantă îndeplinirea promisiunilor din campania electorală, şi nu funcţiile de conducere. În accepţiunea noastră, poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa poate fi ocupată de oricare dintre reprezentanţii celor trei partide de dreapta care vor participa la discuţii. Vă amintim că, la alegerile locale din 5 iunie a.c., votul constănţenilor a fost covârşitor în favoarea partidelor de dreapta.

Drept urmare, ne exprimăm încredereacă veţi da curs invitaţiei noastre şi nu veţi prefera o alianţă de conjunctură cu reprezentanţii Partidului Social Democrat”.

Invitația a primit și un răspuns, tot pe Facebook, din partea liderului ALDE Constanța, Mircea Banias:

“Astazi, 11 iunie, am primit, prin e-mail, o invitatie din partea PNL Constanta, semnata de dl. presedinte George Dragomir, pentru o intalnire la sediul dumnealor, din strada Traian, pentru luni, orele 10.00. Am transmis urmatorul raspuns:

Domnule Președinte,

Multumesc pentru e-mailul Dvs.

Va asigur ca principala noastră preocupare este reprezentarea onorabila a cetățenilor județului Constanta care ne-au acordat încrederea si votul lor si nu vom precupeți nici un efort pentru a realiza obiectivele la care ne-am angajat in campania electorala.

Subscriu la poziția Dvs. că posturile in aparatul Consiliului Județean Constanta contează mai puțin si ca mult mai importantă este bunăstarea cetățenilor.

De altfel, îmi amintesc ca împreuna, nu cu mult timp in urma, am fost capabili sa oferim tării cea mai buna guvernare de dupa 1989, cea a USL, cand am reușit, in buna măsura, sa remediem erorile guvernării anterioare si sa readucem romanilor speranța pentru o viata mai buna.

Sunt convins ca oriunde ne-am afla, intr-o majoritate sau in opoziție, rezultatul echilibrat al votului exprimat in 5 Iunie obliga toate partidele sa colaboreze si sa implementeze cele mai bune proiecte, indiferent de formațiunile politice care le-au propus.

Va asigur, Domnule Președinte, ca daca, vremelnic, ne vom afla in "tabere" diferite, colegii mei, consilierii județeni ALDE, vor demonstra ca sunt oameni politici responsabili care nu vor face diferențe între inițiatorii de proiecte benefice pentru locuitorii județului Constanta.

In legătura cu invitatia fixată de Dvs.,pentru luni, orele 10.00, la sediul PNL Constanta, cu părere de rău va informez ca nu ii pot da curs.

Luni dimineata este programată, la sediul central al ALDE din șoseaua Kiseleff, ședinta comisiei de fuziune, organul de conducere al partidului nostru, urmată de activități in Senatul României.

In încheiere, Domnule Presedinte, doresc sa va asigur de întreaga mea considerație si de toata disponibilitatea pentru un dialog constructiv”.

Vicepreședinte ALDE, președinte ALDE Constanta,

Senator Mircea Banias

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367