REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Miting de susţinere pentru Kovesi, la Constanţa

Miting de susţinere pentru Kovesi, la Constanţa

Replica API 15 februarie 2019 | 00:00 259

Dosarul pe numele Laurei Codruţa Kovesi stârneşte proteste - şi de această dată, chemarea la proteste a fost făcută pe reţeaua de socializare Facebook. Şi La Constanţa lumea a ieşit în stradă, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de Koveşi, într-un miting autorizat, în faţa Prefecturii Constanţa. Câteva zeci de persoane au strigat: "Vrem justiţie, nu corupţie".

Din faţa Prefecturii, s-a plecat în marş pe străzi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi aduc aminte ca acum ceva ani in urma, niste lideri PSD erau sustinuti la DNA sau la procese de diversi fani... Ce iures era atunci in presa! Acum, daca e vorba de Kovesi, e tacere deplina din partea aceleiasi prese. S-au schimbat standardele? Nu, dar daca nu-i caracter, geaba!
1
0
Bai idiotule Clujul nu e mai departe pt.ca nu au protestat oameni ci pentru ca in orasul tau sau aflat la conducere primari penali P.S.D.isti sau protejati de P.S.D.care nu doar ca au furat de au rupt au creat in primaria Constanta un sistem mafiot si tu acuzi oameni astia.Mai baiatule tu ori iesti prost ori faci asta intentionat care e si mai rau.
1
1
Multi au capu sec plin cu tarate,,,cum sa faci miting pentru o inculpata pentru coruptie,
5
0
TOATE lucrurile concrete pe care le enumeri sunt consecinte ale CORUPTIEI, TREBUIE SA TRATEZI CAUZA PROBLEMELOR NU EFECTELE: Teodosie fura cu Mazare fonduri UE deci i-a dat Mazare spatiu de biserica deci coruptia este cauza, tiganii din Henry Coanda i-a aranjat bine in centrul civilizatiei tiganul ajuns Mazare, decaderea Constantei este din cauza coruptiei mostenita in mare parte din imperiul otoman corupt, deci CORUPTIA este cel mai IMPORTANT motiv de PROTEST nu numai in Constanta ci in TOATA ROMANIA!
3
3
20 de ciocoflenderi au iesit si ei sa faca rost de bani pt o bere si-un pach de tigari si daca-i intrebai de ce zbiara nu stiau sa zica decat jos coruptia
11
4
protestati ca se face biserica in parcul de la casa de cultura..ca se amenajeaza zona de la henry coanda..protestati ca in statiile de autobuz..nu te poti feri de ploaie..protestati ca am devenit deja minoritari..fatza de ..romi.Cazinoul cade..talharii ,furturi..jeg..semintze..pute urat peste tot..clujul peste noi la 30 ani..protestati bai ptr lucruri concrete ..suntem cel mai decazut oras..
13
0
ma da strambi sunteti strigati jos coruptia pt o infractoare care a mai facut si abuzuri cat a fost pe funtie da n-am auzit pe nimeni strigand la cotroceni hotule pt cele 6 case furate dovedite in instanta
14
9
Hahah hai cu ploaia sa va ia dracu pw toti. Hahahha forza psd
10
10
Vad ca prostimea si pomanagii fac spume. Ia spuneti-ne despre binefacerile si maretele realizari PSD la Constanta. Hai sa auzim, despre jaful practicat, cumpararea prostimii cu pachete si vouchere, infrastructura orasului, gigacaloria, pret apa, clientelismul, nepotismul din primarie, consilii, regii, inspectorate, etc...
9
4
Hotii, turnatorii, drogatii, betivii, zdrentele orasului au iesit la picnic. Pt. ce, pt. a sustine o penala ordinara, o mincinoasa. La puscarie cu infractoarea mincinoasa, auzi sa ia spaga 57.000 euro, auzi sa primeasca spaga posete de alta penala , Udrea, si nenorocitii astia ratati - infractori ii da flori. Uitati-va fratilor la muianul lor si vedeti ce panarame, ce oligrofeni behaie pt. aceasta penala.
12
11
Va n gura de corupti si specie de lasi in frunte cu draqnea. Va meritati soarta de hoti si koorve
10
9
bv hai codruta la puscarie. foarte bune comentariile de mai jos bv.
13
15
BV. hai Codruta!
18
18
Kovesi, Coldea, Ponta si Ghita trebuie anchetati pentru grup infractional organizat!!!
22
11
Pt locuri de joaca, pt locuri de parcare, pt curatenie in oras nu iese nimeni sa protesteze , dar pt a apara diversi care nu fac decat sa duca tara de rapa si sa ne discrediteze pe unde se duc intotdeauna se gasesc destui prosti care sa se bucure ca vine cineva sa le dea 2 lei ca sa latre in strada si nu se gandesc ca cei doi lei primiti inseamna mult mai multi bani pierduti de toti romanii.
25
14
astia sunt prostii orasului, sa faca un miting pentru a se face ceva bun in constanta nu ies in strada!
27
14
Eu vreau un miting sa cer introducerea direct a mafioatei la bulau, pentru subminarea economiei romanesti si instrainarea ei catre companiile straine.
31
24
Asta vreau si eu: justitie, nu coruptie. Concluzia: Kovesi trebuie judecata pentru luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in serviciu. Ce se intampla, nu mai avem incredere in justitie? Nu Kovesi ne spunea ca procurorii nu fac dosare la comanda? Eu am crezut-o tot timpul... Sa mearga, prin urmare, in justitie si sa-si dovedeasca nevinovatia, asa cum le cerea tuturor celor carora le facea ea dosare. Simplu!
32
26
Jigodiilor sugeti pula lui codlea si lingeti pizda codrutei
24
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218