REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Miting pentru susţinerea Vioricăi Dăncilă, cel mai probabil pe 9 iunie

Miting pentru susţinerea Vioricăi Dăncilă, cel mai probabil pe 9 iunie

Replica API 29 mai 2018 | 00:29 460

Partidul Social Democrat va anunţa marţi data mitingului de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, ce mai probabil acesta urmând să fie în data de 9 iunie, aşa cu, vor mai mulţi lideri PSD, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

"Încă nu este stabilită data. Probabil că mâine(n.r.: marţi) vom stabili data. E prematur să spunem acum. Ţinem legătură între noi. S-ar putea să fie 9 iunie", a declarat unul dintre sociali democraţi, pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai precizat că trebuie să se ţină cont şi de liderii care sunt la mare depărtare Vaslui, Suceava, Botoşani, Satu Mare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că, dacă guvernarea va fi preluată în mod nelegitim, atunci PSD va utiliza ”toate mijloacele legale, constituţionale, publice, sociale pentru ca votul cetăţenilor din decembrie 2016 să fie respectat”, inclusiv un miting de susţinere a premierului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chizda asta nici de closca nu este buna. Ce fata de elev care nu stie ce tema avea de facut pentru astazi.Este buna de pus in programa de invatamant cand se dau exemlpe de persoane agramate , putin ,putin analfabete.Livache sa-i pupu fofoloanca .
1
0
este de alba ca zapada,oglinda oglinjoara cine-i cea mai prosta din tara,tu dancita ta esti mai proasta decat orice proasta din tara si din lume,sa nu avem vorbe
3
1
Eu nu mai stiu ce sa cred,noi romani am ajuns asa de prosti,nimeni nu a mai vazut o tara straina,modu de organizare care il au si ce fel de personalitati ii conduc in comparatie cu republica lui Dragnea si Tariceanu,nu mai vorbim de Iordache,Niculicea,Serban si alti tractoristi care ne conduc am ajuns tara Prostilor,Fratilor.
3
1
Eu zic sa stati linistiti pe cururile voastre proaste ca de nu veti fi linsati fara mila!
4
1
Mare adevar spui. Numai asa scapam de hotii psd alde. Si de institutiile aservite milogii care nu produc jandarmii. cei car_i susti Mare dreptate ai.
4
1
Ce fata de caine plouat are tzoapa asta de Videle !!! Cum plm sa ne conduca o analfabeta ca asta. Draknea ai dat-o in bara rau de tot de data asta !!! Muie PSD !
8
1
Iar veniti cu "floricici dansatoare"?
8
1
Capitalisti de aici au frica de popor.
2
3
Gigico fata, vine si Pora?
4
2
toti penali prostii analfabetii se intilnesc sa bea o bere si sa maninca si gura lor un mic copt de la vrabia
9
2
Venim cu totii,PE 9iunie,cu furci,cu bite ,cu ce avem,numai sa scapam de penalul,puscariasul,Dragnea,nenorocitule,si de coarda Lia Vasilescu ,la puscarie cu El,si ea la centura,puroaieie societatii,sintem pregatiti,venim cu trenul,cu masinile noastre,nu vrem mici,nici bere,numai sa scapam de puscariasul Dragnea,si toti penalii lui
17
3
E o gluma.Asa sper pentru ca altfel psdistii se vor face din nou de cacat cu proasta lor.
19
4
Ati cazut rau de tot in sondaje.va mai alege pulea
20
4
unde se da uleiul si faina sa venim si noi...
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108