REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MITINGUL PSD: circa 400.000 de participanţi

MITINGUL PSD: circa 400.000 de participanţi

Replica API 11 iunie 2018 | 00:07 416

Mitingul organizat de PSD în Piaţa Victoriei s-a încheiat după discursul susţinut de liderul social-democrat, Liviu Dragnea, coloanele de oameni părăsind zona, îndreptându-se spre mijloacele de transport cu care au venit în capitală.

După discursul susţinut de Liviu Dragnea, oamenii prezenţi în piaţă au aprins simultan lanternele telefoanelor mobile, după modelul manifestaţiilor care au avut loc în Piaţa Victoriei împotriva modificării legilor justiţiei, notează agepres.ro.

Presa centrală a notat, în jurul orei 21.00, că la miting au fost peste 150.000 de oameni, la finalul manifestării surse declarând că au fost circa 400.000 de persoane, aceeaşi cifră avansând-o şi Antena3.

Oamenii prezenţi la miting au purtat cămăşi şi tricouri albe şi au pancarte pe care sunt afişate mesaje precum "Vrem securitate socială, nu securişti în societate" sau "Run, Coduţa, Run". De asemenea, manifestanţii au steagurile României şi Uniunii Europene şi pancarte cu numele judeţelor din care provin, scandând împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a procurorului-şef al DNA.

Liderii PSD, alături de preşedintele ALDE, au venit la miting din sediul Guvernului şi au făcut o baie de mulţime pe ritmuri de muzică hip-hop, în timp ce oamenii strigau judeţele din care provin. Viorica Dăncilă a condus grupul oficialilor care s-au deplasat spre scenă printre oameni. Cu puţin timp înainte să ajungă la scenă, din boxe s-a auzit imnul Uniunii Europene, mai notează stiripesurse.ro.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost primit cu aplauze, iar oamenii i-au scandat numele.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns în Piaţa Victoriei însoţit de secretarul general al PSD, Marian Neacşu, el făcându-şi apariţia ultimul. A fost un moment bine gândit, Dragnea făcând "baie de mulţime" şi a dat mâna cu sute de oameni care l-au întâmpinat în drum spre scena din Piaţa Victoriei. Manifestanții au scandat „Dragnea, președinte” și i-au cerut acestuia să candideze în 2019. Liderul PSD a primit un tricolor de la manifestanți.

De cealaltă parte, şi membrii ALDE prezenţi au scandat numele lui Tăriceanu: "Tăriceanu, preşedinte".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu le-ar fi rusine au platit ca sa-i aduca in Bucuresti sa faca circ au adus tiganii si toti jegosii de fapt si ei sunt tot niste jegosi si hoti nu le-ar fi rusine dar ei nu vor decat sa profite ti se face scarba
0
0
Asa multa lume nici nu ancape acolo ai sa zicem ca din toata tara cei mai anfocati PSDisti au venit in numar de 100000sau 150000
1
0
Nu inteleg de ce nu au venit bravii luptatori hastag sa nimiceasca multimea adusa cu forta la manifestatie. Romanii iubesc ce trebuie iubit,adica procurori cat mai cruzi si cu imaginatie in bagat oameni la parnaie,la ucis direct si indirect, securistii,tot ce tine de forta impotriva unei populatii ce trebuie neaparat tinuta sub cizme. Hastag GESTAPO ! Romania nu vrea democratie,ce naiba cautau aia in strada?
2
1
Mai mult de 150 000 de oi n-au fost!!! Oricum, multa mooie le doresc tuturor participantilor si prostului de la 23:52!
3
2
se tavalesc in chinuri neonazistii din PNL-epre si "u...s...r...-lepre"....sper sa aiba dureri crancene....aceste dejectii ale rasei umane....Johannis la Puscarie...
4
3
Au fost peste un milion de protestatari , da-va draq ! Mai stiti mortii care au votat ? Au fost si la miting . Pentru ca sunt smecher si pot !
5
3
Hai sa vedem realitatea.In Piata Victoriei incap intre 120000 si max 150000. La toate mitingurile care au avut loc acolo astea au fost cifrele reale. Problema e in functie de cine a organizat mitingul si ce televiziune a numarat participantii.
6
1
e nasol daca e perpendicular, face unghi de 90 de grade si nu unul ci 4.
3
3
Nu e statul paralel, e statul perpendicular!
9
2
Buna gluma cu 400 de mii! In rest multa mwie cu lamaie la PSD. Cati a trimis raja pe cheltuiala noastra la mitingul poolii ? Aud ? Care ai fost ci japca da din casa. Parca prevad cand o sa-l bage la parnaie pe dracnea cum o sa-l injurati ca facea ca dregea ! Lasilor !
10
6
pentru cei ce mananca ca cat pe seama batranilor sa nu ajunga la varsta lor
5
7
...visati avioane...aproape 100 000 poate...!!!
13
7
prosti , dar multi Trist Muntii nostri aur poarta , noi batem din poarta-n poarta pentru ca o banda de politicieni bisexuali si nesatui ni i-au vandut pentru o sacosa de bani. Fara speranta , viata-i scurta , exilul din pacate e singura solutie ,va luptati cu morile de vant , timpul trece Vreti sa-i bateti cu armele lor ,Vindeti tot din tara si plecati cu banii , nu mai trimiteti bani in Rommania si veti vedea ce se intampla cu bugetarii, asistatii, ciorile in parlament ma uit si numai cioromele vad
15
8
A adus numai batrani si tigani , dupa cum s-a vazut la televizor multi nici nu stiau de ce se afla acolo .
25
10
Pesedeul aduna 90.000 de sclavi in 3 luni cu repetitie si costuri de 3 milioane euro.doamne ce mila imi este de sutele de batrani si bolnavi care erau luati cu ambulanta din piata....
18
7
Ce oameni ? Epave bre ! Asistati sociali , handicapati , mosi si babe analfabete , bronzati din neam , inutili si toxici , acesti componenti ai gastii PSD-ALDE , au aratat ca cei care muncesc , adica contestatarii analfabetilor din guvern , duc in spate fara niciun castig , atatia limbrici paraziti , care vor democratia lor , democratia originala , pierduta dupa domnia gastii mafiote conduse de naparca Iliescu ...
21
8
Sa ma pis pe toti PNL isti comentatori. 10 lei comentul am inteles
10
15
domnule primar Georgescu, felicitari pentru echipa deplasata. Dezamagitor a fost faptul ca nu au fost vazuti Mariusica si Stanica, intaii dumnitale sfatuitori. In rest OK.
9
2
cu mentiunea ca nu sunt amanta si mamica de schimb a fiicei mele vitrege care este o idee mai mare decat mine.
8
2
mai multi de 100 mii de rupti in cur de asistati de tigani si functionari de primarie adusi cu japca nu au fost .in urma lor au ramas tone de gunoaie multi nu stiau de ce sunt acolo si se luptau cu basescu .e plin de filme cu "demonstrnti" rupti de beti cu priviri ciudate si gesturi venite parca din filmele de Emir Kusturica
21
7
cati copii mor in spitale fara medicamente, nu au mancare, fara parinti si ratacitii astia arunca banii pe fereastra ca asa vrea un gunoi ! nebunia e la ea acasa in acest partid !
27
8
Toate gunoaiele, sper sa se mute toti gramada undeva !
20
11
Camasi albe dar negre la guler. Restul este prostie si slugarnicie.
26
11
ca o gramada din idiotii care comenteaza mai jos si-au luat masini la care nu au mai platit taxa de inmatriculare! ia spuneti bai cine a anulat aceasta taxa dupa atatia ani? Ciolos?
11
20
CELOR CARE VOR SA NE SUGA PULA SI LINDICUL SA FACA CA INAMICUL LA TOTI PEDEDISTII DIN ROMANIA.
8
11
Replica, clona Antenei 3....de apreciat ca s a reusit aducerea celor 150-400 mii , sa ai puterea de convingere - intimidare asupra atator oameni e ceva ...greu sa le explici acestor oameni ca isi vand viitorul pt un mic sau o bere . Trist
21
11
ma bucur sincer ca ai probleme de sanatate , poate mori
13
9
Daca starea de sanatatea mi-ar fi permis cu draga inima as fi fost acolo.Asta pt a sustine o justitie independenta si NEcontinuarea statului paralel.Altfel vad sint haaat parerologi care fac afirmati aiurite.Tare nu le--as dori sa aiba parte de justitia de acum asa zisa justitie.
8
25
O adunatura de oameni simpli adusi cu japca, discursuri gen manifestatie sindicalista cu pancarde si sloganuri, lideri urcati pe scena sa culeaga laurii,slab pregatiti si afoni politici...au insultat pe toata lumea, uitand ca ei guverneaza tara...noi prostimea si pulimea avem asteptari din partea lor...daca continua asa vor pierde o gramada de votanti!!!!!gust amar dupa aceasta deplasare!!!
29
9
Numai 400000. Eu am vazut cel putin 1 milion. Vai pula voastra.
27
6
Si prosti cu carul. E pavele tarii. Tara condusa de mincinosi
26
10
Parca erau 150.000?
22
5
Te taie rasul cand vezi cat de frustrati , dominati de dusmanie si invidie sant unii dintre romani. La frustratii astia nenorociti si tasu, si tacsumarea, rastascsumarea tot atat de dobitoci au fost. Au radacina adanca din paleolitic. Brrr!
13
16
Aici sunt banii dumneavoastra
33
8
toata presa a zis 110.000 - 130.000 voi si Amtena 3 spuneti 400.000. De unde i-ati scos? A fost un miting trist. Oamenii au plecat in timp ce Dragnea vorbea si l-au lasat si fara luminitele mult dorite. Mi-e sila.
46
10
Felicitari redactiilor Telegraf si Replica pentru modul profesionist in care au descris si comentat marele miting, lasand in planurile secundare stirile referitoare la victoria Simonei la Roland Garros si in special a momentului intonarii imnului de stat al Romaniei in fata a mii de spectatori si milioane de telespectatori. Bravo psd. Plm.
29
11
din totdeauna ca este stapan in tara lui ,stapan pe situatie si nu mai suporta nedreptatile din justitie,ascultarea telefoanele de sri si comportamentul presedintelui care la copiat pe Basescu .Este ireal ce comentati cei de sub mine iar daca nu aveti ratiune daca nu traiti in Romania si sunteti departe de realitatea de zi cu zi.Bravo popor roman a ti demonstrat inca o data ca sunteti uniti si mafia nu va poate distruge.
16
34
400.000 de mii o adunatura de flamanzi si tiganiu nespalati au venit sa il scoata pe infractorul de Dragnea de puscarie tot acolo va ajunge la fianal
45
16
Bravo PSD bravo PSD singurul partid care are grija de romani
21
47
Soge pola,cel putin un meleon de demonstranti....PSD.....Eeeeeee.....moe cocalarilo
30
12
habar nu aveti, dar asta este poate cel mai important moment dupa 1989. In sfarsit romana natiune a dat un semn ca nu suntem niste vite manate de la spate de americani si altii care se cred stapani de vite!!!! Felicitari participantilor!!!!
23
47
Ceausescu simtea nevoia sa adune oamenii cu forta pentru a fi aplaudat. Dictatorii au nevoie sa se asigure ca oamenii sunt de partea lor chiar si de fatada. Kim Jong face la fel. Nimic nu s a schimbat in ce priveste instinctul primar de conducere abuziva.
39
18
Cine va invata sa numarati, Felix sau Veorica?
41
18
Esti un fraier cu creier spalat, un frustrat si un depresiv. Suge-o cu Johannis al tau in frunte. Jegule
25
43
O turma de nesimtiti care au lasat munti de sticle de plastic si fel de fel de gunoi cel mai mizerabil oras din Romania poluat plin de gropi si cu o primarita care este mindra ca i o imputita si nu gestioneaza capitala si organizeaza cu infractorul daddy mitinguri de rahat foloseste jandarmii si ii injoseste tinindui ca pe niste sclavi la comanda infractorului dragnea si a lui carmen d care isi planteaza microfoane in priza singura si cu lepra de tradiceanu care insulta DNA antimafia ro si pe presedintele ales de ro rusine la puscarie si desfiintarea acestor partide pline de hoti alde psd pntc
47
23

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102