REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MITINGUL PSD: Imagini cu delegaţia PSD şi ALDE de la Constanţa

MITINGUL PSD: Imagini cu delegaţia PSD şi ALDE de la Constanţa

Replica API 11 iunie 2018 | 00:06 736

Peste 150.000 de oameni s-au aflat sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală. Sloganul manifestării este: ”Vrem prosperitate, NU Securitate!”.

Participanţii la miting, îmbrăcaţi cu bluze de culoare albă, au fluturat steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene, dar au desfăşurat şi un drapel al României.

Înainte de miting, organizaţiile PSD din toată ţara au primit instrucţiuni privind organizarea: participanţii trebuie să fie îmbrăcaţi în alb (bluze, tricouri) ori în costume populare, să aibă steguleţe tricolore etc.

De la Constanţa, PSD a anunţat că aduce circa 7.500 de participanţi, plus câteva sute de membri ALDE. Aceştia vor ajunge în Capitală cu trenul, autocare sau maşini proprii. De altfel, PSD a închiriat două trenuri speciale către Capitală.

Sâmbătă, la ora 20.00, liderii PSD Constanţa au precizat că încă nu au făcut socoteala prezenţei, dar că „suntem câteva mii”. De la organizaţia ALDE Constanţa, au fost prezente 363 de persoane.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/peste-150-000-de-participanti-la-mitingul-psd-357959/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria, spit, anaf, opc, raja, radet,radppp, apele romane, oil terminal ... toti bugetarii sugaci au fost invitati sa participe la miting pt ca "e bine asa"! Cand stau pe banii statului angajati politic sau cumetrii, nu comenteaza. Acum a venit timpul sa plateasca!
1
0
mai nasolilor stati dracu cuminti ca ne faceti de cacat ! dansatori si alte scursuri toti sunt in politica acum ... hoti ordinari !!! muiste si onanisti ...huuuaaaaa !!!!
2
0
Ce de cretinei!!!!!
2
0
In frunte cu floricica dansatoarea !!! Asta va este nivelul !!! Rusine!!!!
6
0
o adunatura de papagali, care se ascundeau sub sepci pentru ca si lor le e rusine de ei!Sunteti doar marionete...rusinea tarii, noii asistati sociali!
8
1
Un prostovan Costea de la Apele Romane ce se agita sa insufleteasca pesedistii la miting.El care nu are o diploma decit de la un srl si nestiutor de vreo meserie si se duce la servici doar sa isi faca pontajul.Dar este sustinut de Fagadau.
10
1
Unde fu Tit-Liviu Brailoiu ? El ce discurs a tinut ? A pomenit ceva de bunurile sale imobile din Spania ?
5
1
Oameni simpli pentru care o vizita 'mocka' in capitala internationala a hotilor legali este visul suprem. Pacat ca 'intelectualii' fabricati non stop nu au nici o reactie. Nu poti sa le ceri mai mult decat pot face.
5
1
Si boscheti
6
1
Vad acolo o lesinata. Spune: v am crescut veniturile. Ce venituri prostanco ca au crescut impozitele pe salariu. Asa prosti sa fiti ? Pardon ati fost acolo ptr cativa lei . Atat de prosti sunteti ca nu stiti ce e aia onoare demnitate etc
9
1
Mirelo, mars de acolo ca be strepezesti dintii cu izmenele alea rosii, cine draq te-o imbraca!
18
3
Pisamas pe PSD, DRAGNEA SI PE CEA care tine pancarda cu "AM CRESCUT VENITURILE ROMANILOR, SCUZA-NE KLAUS" sa imi explice inteligenta care tine pancarda cum de la 4200 salariu brut si 3100 net inainte de trecerea contributiilor de la angajator la angajat acum dupa trecerea lor, incasez salariul net doar 2550
16
2
Mirelooo treci acasa si vezi de cluburi lasa politica pesedista ca nu e firea ta
17
0
Uite ce a mai ramas din pesede cta fraierii cocliti
20
4
In frunte cu tragatoarea de mirela
17
3
postul Realitatea si B1 au incercat prin fel si fel de fraze sa distorsioneze modul de a percepe al oamenilior prin comentarii facute cu intentie,ba ca participantii au chipurile lungi,ba ca au lasat mizerie,ba ca nu le-a iesit cu luminitele de la telefoane,ba ca participantii pleaca in grupuri in timp ce Dragnea sau altii vorbesc,ba ca participantii nici macar nu asculta discursurile.AJUNGE,ne-am saturat de mercenarii platiti de SOROS care scoat oameni platiti in strada,astia de la PSD poate unii au fost obligati sa vina,dar nu toti suntem prosti sa nu putem vedea ce se intampla in realitate
26
22
Din valu au pleca la miting doua microbuze de etnici romi.
16
17
profitoarea agramata de cornescu in prima linie la aparat penalii rosii...cat de tampita sa fie nemernica asta?are tinuta de directoare asta?
20
3
Am vazut secvente si cu sinceritate ,organizarea va depasit asteptarile ,OAMENI dragi vreti guvernar o veti avea pe multi Ani fiti voi primi care salata cu macaraua Coroana romaniei Si guvernarea va asigurata pe secole Fanfaronada PNL aduce mari desrvici Presedintelui si DNA retineti asta vo spune un Activist Pro FSN deci nu puneti botul fin fara casi la gura al PSD-ALDE si cu siguranta scapatri tara de Johanis si Tagma securistilor CU eleganta Incoronari AMERICANI vor respecta dorinta voastra de reabilitare a tot raul comis de TAGMA nostalgicilor comunisti.
3
15
Sa ne SUGETI LINDICUL SA FACETI CA INIMACUL !!!
8
20
Miting pentru "Liber la furatul din banii publici". Important este sa furi indeajuns. Dupa ce dai la judet si la nivel national, sa iti ramana indeajuns ca sa ai ce le da celor din localitatea ta, dar sa iti ramna si tie care muncesti sa alimentezi sistemul.
21
2
S.au chinuit rau de tot sa stranga atatia oameni si cei care au participat au venit cu japca fara sa ii intereseze prea mult subiectul.tineti cont ca doar din bucuresti s.au strans aproape 300 000 de oameni iarna in acele conditii.diferenta o remarca cineva?
25
4
CU MARE MARE DRAG AS FI PARTICIPAT SI EU LA ACEST MITING PT COMBATEREA STATULUI PARALEL SI PT O JUSTITIE DREAPTA.DAR DIN PACATE SANATATEA PRECAR NU MI-A PERMIS.SINT CU TOOOT SUFLETUL ALATURI DE MANIFESTANTI SI DE PSD.
9
42
Exact COMUNISMUL. Parca am vazut iar manifestatiile lui Ceausescu. Bun venit in noua Romanie comunista a secolului 21. Noi si Coreea de Nord ce mai suntem in lume cu oameni spalati pe creier. Unde sunt teroristii cand ai nevoie de ei?
28
8
LUATI CU FORTA!
30
7
Padurea are si uscaturi. Ia uite ca si tara are uscaturile ei, are frustratii ei, are batusii de batrani, are maimutele ei care sar din creanga in creanga, are dementii ei, gen banciu, r,bogdan, orban, si binenteles scursurile ratacite si frustrate care scheuneaza pe aici.
10
17
hotul striga hotii,la cine se refera cu statul paralel,nu cumva la jidanii pe care i-a pus la butoane dracnea cu momaia la fondul suveran unde statul nu mai are control asupra activelor sale,cat despre juistitia corupta aceasta a favorizat si destui pesedei,sa spui sef pesedist hot este pleonasm
20
4
O gasca de prosti prostii Constantei sa va fie rusine
34
5
locuiesc langa cartierul bonduelle&fagabou,ieri 09.06.ac. nu a mai fost asa scandal , cred ca erau la miting asa ca sa mai faca sa putem sa ne odihnim ca ne-am saturat de "saracii constantei" sa ii ia sarsaila sau dragnea sau bonduelle acolo unde este
23
4
Si lakele de Mirel in fata si el, un gras pupincurist
25
4
Oengheurile tip rezist etc scoase in afara legii
9
18
S-au intalnit hotii cu prostii!!
37
3
In fruntea ostirii sta vrednica Mirela Matichescu, proprietara a doua cluburi din Mamaia, de unde a racolat-o Mazare cu ani in urma!
40
2
politia constanta nu a mai avut nici o interventie findca toti hotii erau la bucuresti panaramele dracului
45
2
Vezi ca patinezi pe uscat !!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
2
asa da lingetii pe cei de sus pana se impute gura
26
0
Prostilor sugeti p.la tuturor PSD-istilor!! Suntem multi tu'va in gura de javre, iar daca nu va convine marsh la capsuni, SCLAVILOR!!!
10
46
Militiene stai cuminte ca !!!!!!!
3
8
Bravo PSD bravo PSD bravo PSD bravo PSD
15
48
Da tziganca imputita din Cernavoda unde e ca nu o vad?ea vrea in prima linie.
21
6
Alooo, Militia, E PLIN DE HOTI ACOLO! Cei mai mari sunt in primele randuri. Dragnea - psd, alde mafie!
40
6
Mai dobitocilor de demonstranti care vati dus la bucuresti dupa ce sunteti niste saraci tot cu Hozzi votati si sunteti mandri cu ei de ii sutineti.Voi chiar nu vedeti bogatile pe care le au acesti PSD-sti in Romania vau prostit cu bere si cu mici si o plimbare la Bucuresti.
41
6
Ce panarama de miting a iesit prapaditilor pesedei
51
3
Ce de sclavi prosti! Luati-o in bot bai psd-istilor!!!!
45
6
Pai la ce salarii au acum astia de la stat, normal ca s-au dus si sustin psd. Este o mita. Ar trebui sa demonstreze pt discriminarea angajatilor din privat, care nu au salarii ca ale lor pt aceeasi munca efectuata. Pt acest lucru ar trebui sa demonstreze TOATA TARA. Din cauza maririi salariilor bugetarilor au crescut toate preturile. Noi ce facem, animalelor? Inflatia o suportam cu totii din cauza voastra.
46
11
Imi parerau de bietii oameni ca au ajuns acolo obligat ---psd e penibil
59
9
rusine romani
62
12
E plin de pupocuristi ai statului securist si al lulutzei
45
9
Sugeti pula sa muie.sa i sugeti pula lui iohannis si lindicul javrei de la dna
18
56
Astia sunt la putere ?.... Impotriva cui fac miting !? Cand mai si muncesc, sunt platiti din banii nostri sa faca CE ?! Si-au mutat cabinetele si birourile in Piata Victoriei? Doamne, in ce tara traim ?! Suntem o rusine nationala, suntem de rasul Europei. Circul pesedeilor continua la SCENA DESCHISA, da. Rusine !!
67
8
cat de dobitoci patentati avem in tara asta am ajuns de tot rahatul
56
6
Uiteo si pe Cristtina Samoila sageata psdului care nu recunoaste pensii
53
4
O rusine nationala Suntem de rasul Europei.
60
8
363? Loooooool, te tavalesti de ras!!!!!!
40
5
Ce de hiene si sacali toxici ! Ce cazaturi , ce coarde , ce fatalai ... De nu v-ar muri multi inainte !
53
6
cati bani tocati fara sens ! din taxele si impozitele noastre ! ca asa vor hotii !
72
6
Vai de capul nostru unde ne-au adus cretinii astia.
74
7
Sunt dusi cu forta de primarii psd . Sa le fie rusine
68
10
Si in prim-plan... cine sa fie oare?!?? Blonda cu pantaloni largi si pancarta "ca au crescut veniturile..."!!! O recunoasteti?!?? :D
52
4
Constanta este acum mult mai linistita. De nu s-ar mai intoarce.
74
7
habar nu au ce striga, au un inamic imaginat, care de fapt e chiar puterea actuala
68
6
doamne cati lingai pe m2
72
5
idioti, gunoaiele Romaniei.
74
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614