REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mizerie pe străzile din Kilometrul 5! Focarele de infecţie sunt la doi paşi de o grădiniţă, o şcoală şi un centru de servicii comunitare

Mizerie pe străzile din Kilometrul 5! Focarele de infecţie sunt la doi paşi de o grădiniţă, o şcoală şi un centru de servicii comunitare

Replica API 17 iulie 2019 | 00:00 269

CONSTANŢA NOASTRĂ:

CONSTANŢA NOASTRĂ:

Focar de infecţie în Kilometrul 5! Pe străzile Pandurului şi Meşterul Manole mormane de gunoi zac în stradă, ca o dovadă că indolenţa cetăţenilor se ia de mână cu cea a autorităţilor. Grav este că resturile menajere aruncate la întâmplare sunt la circa 50 de metri de Grădiniţa “Big Ben” din zona amintită, iar locuitorii zonei par “împăcaţi” cu priveliştea: potrivit acestora, de ani de zile se confruntă cu această problemă.

Luni, 15 iulie, în jurul orei 18.00, pe strada Meşterul Manole, lângă staţia de autobuz şi la doi paşi de Şcoala “Ion Minulescu”, gunoiul era… “la locul lui”. La fel, şi în zona Complexul de Servicii Comunitare Cristina.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da asa este din pacate sunt gunoaie peste tot. Cel mai mult se aduna in fata fostei crese de copii acum nefunctionala de pe strada Mesteul Manole. Daca stie cineva cu cine pot lua legatura o persoana de contact ceva. Eu si sotia mea am vrea sa o redeschidem sa nu mai stea in paragina.
0
0
Pai normal , tot orasul e mizerabil, hai sa dam vina pe autoritati , nu pe noi , cetatenii orasului , care ajutam sa se faca mizeria asta.. care aruncam mizerii pe strada , din masina , spargem seminte pe strazi , etc . Daca vreti sa fie curatenie incercati sa o pastrati , ca nu o sa vina autoritatile sa ne stranga si gunoiul din casa .
0
1
Daca cei care incaseaza bani pentru treaba asta vor mai mult sa spuna cat incaseaza si cat costa ridicarea gunoiului.Consilierilor cereti ma un control financiar la primaria Constanta asta puteti sa faceti,sa scoata odata cineva la lumina cati bani se cheltuie de primaria CTA si pe ce,daca nimeni nu face nimic asta inseamna ca nu doar Fagadau ci si voi consilierilor sunteti vinovati pentru ca ati stiut dar ati tacut.
4
0
nu misc un deget . am bani
0
0
Ce aratati in imagine este nimic fata de focarele de infectie care le reprezinta toate platformele cu pubele de colectat gunoi menajer.
3
0
Tot orasul e mizerabil. Pe langa ghenele de gunoi si pubelele ecologice sunt aruncate cutii de carton si pungi cu resturi. Cosurile de gunoi de pe strazi sunt pline de gunoi, pe laga ele sunt pungi rupte de caini. Polarisul nu isi mai face treaba de ani buni, primaria se face ca nu vede, politia locala amendeaza babele
3
0
pai noi nu avem primar, ci numai sefi si sefuti, consilieri gradati si directorasi de servicii si birouri, cam acolo se duc banii nostrii, eu astept alegerile
4
0
De cand se ocupa politia nationala si de gunoi?!
1
1
Nu va mai mirati asa ca in cam tot orasul este mizerie.
6
1
Veniti si pe Aleea Crizantemelor la ghena din fata blocului H1, Tomis 2, sa vedeti ce e acolo de ani de zile. Toti cei care renoveaza casele isi arunca pana si mobila pe langa ghena iar tiganii rascolesc si intind gunoaiele zilnic! Un pic mai jos este un loc de joaca pt copii...Sectia 1 Politie oare ce face ???
4
0
pe micsunele langa linia ferata sunt serpi,, gunoi toate in spatele blocurilor 29si 31.
3
0
camera de luat vederi ptr. ca e un jeg din zona
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367