REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Moarte cumplită în Constanţa: un motociclist a intrat într-un stâlp, după care a ajuns sub roţile unei maşini

Moarte cumplită în Constanţa: un motociclist a intrat într-un stâlp, după care a ajuns sub roţile unei maşini

Replica API 3 septembrie 2014 | 00:00 777

Pasiunea pentru motoare l-a împins în braţele morţii

Pasiunea pentru motoare l-a împins în braţele morţii

Un tânăr de 26 ani, absolvent al Academiei Navale Mircea cel Bătrân, a avut parte de un sfârşit tragic. Era pasionat de motociclete, trebăluia mai tot timpul la ele, însă chiar acestea au fost cele care l-au împins în braţele morţii. Un teribil accident rutier s-a petrecut pe strada Soveja, Leonard Elvis Ţuţuianu izbindu-se de un stâlp, după care a fost proiectat pe carosabil, fiind călcat de un autoturism. Tânărul şi-a pierdut viaţa, lăsând în urma lui multă durere.

Un motociclist din Constanţa a sfârşit sub roţile unei maşini. Motorul pe care şi-l cumpărase cu banii din voiaj a fost distrus aproape în totalitate după ce a fost izbit de un stâlp de pe marginea drumului. Tragedia a avut loc în noaptea de luni spre marţi (1 spre 2 septembrie) când Leonard Elvis Ţuţuianu, de 26 de ani, din Constanţa, a condus o motocicletă Kawasaki pe strada Soveja, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Mamaia. În apropiere de intersecţia cu strada Chiliei, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta, a acroşat o bordură, după care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. Motociclistul a fost proiectat pe partea carosabilă sub roţile unui autoturism, marca Volkswagen, condus de Camil Kilo, de 21 de ani. Motociclistul a decedat pe loc, fiind transportat la morgă pentru necropsie. În urma lui a lăsat multă durere, moartea lui fulgerătoare distrugând inimile apropiaţilor. Mesajele au început să curgă pe pagina lui de Facebook, prietenilor nevenindu-le să creadă că pasiunea pentru motoare i-a adus moartea lui Leonard Elvis. Ţuţuianu. "Nu-mi vine să cred. Mereu zicea că vrea un motor nou să nu mai repare la ele. Dumnezeu să-l ierte", a scris Alexandru R., pe profilul de facebook al motociclistului decedat. "Leuleeee, nuuuuu... nu, Leule..., ce a fost în mintea ta? Ce îmi ziceai aseară? Că ne vedem azi? Unde eşti? Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să te aibă în paza lui!", a scris, la rândul său, Naidin. "Nu pot să cred.... Doarece ne-am întâlnit sâmbătă seara şi am stat de vorbă, azi să aflu că ai plecat definitiv.... Dumnezeu să te aiba în paza lui... Suflet blând....", "Dumnezeu să te ierte, fratele meu! Prea devreme !", "Dumnezeu să te odihnească ..., Leule, nu te vom uita pentru că ai fost şi vei rămâne LEU", sunt alte câteva comentarii postate de prietenii lui Leonard. De precizat faptul că tânărul împlinise 26 de ani în urmă cu două săptămâni. El a terminat Academia Navală "Mircea cel Bătrân" şi era marinar.

Liliana CHIRU, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102