REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Moarte îngrozitoare în Poarta 6: o femeie a ars ca o torţă

Moarte îngrozitoare în Poarta 6: o femeie a ars ca o torţă

Replica API 15 noiembrie 2013 | 00:00 69

A scăpat ţigara în pat

A scăpat ţigara în pat

O femeie din cartierul constănţean Poarta 6 a avut parte de o moarte îngrozitoare: a ars precum o torţă. Ea era imobilizată la pat, iar totul a pornit de la o ţigaretă pe care ar fi scăpat-o în pat. Fiul ei a observat fumul gros când era deja prea târziu, spune el, nemaiputând să intre în dormitor întrucât flăcările erau prea mari. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul, însă femeia a murit. Potrivit vecinilor, victima a fost cadru didactic, pe când soţul ei a fost procuror.

Nefericitul eveniment s-a petrecut la orele prânzului de joi, 14 noiembrie, când un fum gros a început să iasă de la etajul al doilea al blocului FD7, situat pe strada Brizei. Vecinii au sunat de urgenţă la 112, pompierii din cadrul ISU Dobrogea, dar şi ambulanţierii cât şi poliţiştii sosind numaidecât. Fiul acesteia a reuşit să iasă din apartament, însă fără a-şi ajuta mama. "E mama mea. A ieşit fum mult, foc... Nu am reuşit să intru la ea, că dacă intram la ea, era gata, era bine, o scoteam şi gata. Ea fuma şi a scăpat ţigara. A luat foc tot, s-a aprins tot dormitorul. Are 73 de ani", a declarat, pentru "Replica", Mircea Bojin, fiul victimei.

Ce vecini "de treabă"! Declaraţiile lor te lasă cu gura căscată

Vârstnica era imobilizată la pat, de ea având grijă unul dintre cei doi fii ai săi, şi el cu probleme, după cum afirmă vecinii. "Avea grijă de ea, dar are şi el nişte probleme. Se opreşte pe stradă şi te fixează cu privirea şi stă acolo de nu mai ştie de el. Are el ceva, dar totuşi avea grijă de ea, îi făcea piaţa. Erau probleme mari. Mereu ne era frică de faptul că o să se întâmple ceva. Ba mirosea a gaze de la ei, ba uitau apa deschisă...", ne-a mai spus o locatară a blocului FD7. Cât despre soţul acesteia, se pare că a fost procuror. "Au fost oameni mari la viaţa lor. Ea a fost o doamnă, profesoară. El e fost procuror. Acum... e senil. Se duce toată ziua şi se plimbă pe faleza de la Cazino. Nici nu ştie că ea a murit", ne-au mai spus cei prezenţi ieri după-amiază în zonă. Ceasul rău a venit odată cu aprinderea unei ţigarete, pe care vârstnica a scăpat-o. Cum nu se putea mişca, nu s-a putut salva, arzând precum o torţă. După ce a fost lichidat incendiul, decesul a fost declarat de ambulanţieri, trupul fiind depus la morgă. Vecinii au ieşit pe scară şi au pus mâna pe mături pentru a da apa afară. Aceştia s-au arătat destul de nemulţumiţi şi de faptul că s-au topit mai multe ţevi ale blocului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102