REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Moarte suspectă în Portul Tomis: un angajat al unui complex hotelier a fost găsit fără suflare

Moarte suspectă în Portul Tomis: un angajat al unui complex hotelier a fost găsit fără suflare

Replica API 28 ianuarie 2015 | 23:23 145

Familia crede că e crimă

Familia crede că e crimă

Moarte suspectă în Portul Tomis din Constanţa! Marţi dimineaţă, 27 ianuarie, militarii din cadrul ISU Dobrogea au scos trupul neînsufleţit al unui bărbat din apele Mării Negre, după ce au fost alertaţi de către un paznic. Chiar dacă pe cadavru nu au fost găsite semne de violenţă, familia susţine că la mijloc este vorba de o crimă. Însă, toate aceste aspecte se vor stabili în urma necropsiei.

Imagini macabre în Portul Tomis, în zona On Plonge. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost zărit, de către un paznic, plutind în apele Mării Negre, alertaţi fiind poliţiştii şi militarii din cadrul ISU Dobrogea. Aceştia au ajuns prompt la faţa locului şi au scos cadavrul pe ponton. Imediat au stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, care era angajat ca electrician la complexul hotelier Palas Pelican, domiciliat în municipiul Constanţa, şi care apărea ca dat dispărut. La scurt timp, la faţa locului a ajuns şi familia victimei, respectiv fiica şi soţia, care au spus că bărbatul a plecat de la domiciliu duminică, 25 ianuarie, către serviciu, dar nu a mai revenit. Au mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia, dar au efectuat căutări şi pe cont propriu şi chiar ar fi mers la o clarvăzătoare. După ce l-au recunoscut, membrii familiei nu au vrut să accepte ipoteza unui suicid, fiind convinşi că este vorba despre o crimă întrucât bărbatul ar fi avut bani la el ce nu au fost găsiţi. Criminaliştii nu au descoperit, însă, semne vizibile de violenţă, nefiind momentan suspiciuni cu privire la deces. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei, atunci când se vor stabili cauzele morţii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614