REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MOARTE SUSPECTĂ la Constanţa: două persoane, găsite întinse pe pat!

MOARTE SUSPECTĂ la Constanţa: două persoane, găsite întinse pe pat!

Replica API 2 ianuarie 2017 | 13:40 487

Două persoane au murit într-un mod suspect, ele fiind găsite într-o locuinţă de la malul mării! Oamenii legii au declanşat o anchetă, iar trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit luni, 2 ianuarie a.c., pentru deblocarea unei uşi a unei locuinţe situate pe strada Bogdan Vasile nr. 15 din municipiul Constanţa! Potrivit pompierilor constănţeni, din nefericire două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost găsite decedate. Pompierii au spart uşa casei şi au permis poliţiei şi medicilor să intre pentru a constata cele întâmplate. Potrivit informaţiilor, persoana care locuia cu chirie în casa celor doi fusese plecată de sărbători, iar când s-a întors nu a mai putut intra în casă. În plus, proprietara nu răspundea nici la telefon şi atunci chiriaşul a intrat în panică şi a sunat la 112.

Precizăm că pe lângă proprietară a mai fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 64 de ani. Ambii se aflau întinşi pe pat, de unde rezultă că ar fi fost iubiţi. În plus, la faţa locului s-a găsit un radiator model vechi, care era racordat la butelie şi s-ar putea ca aceasta să fie cauza decesului, fiind vorba de intoxicaţie cu monoxid de carbon. În casă, lucruruile nu erau răvăşite, iar pe trupuri nu au fost găsite urme de violenţă. De asemenea, ar mai exista posibilitatea ca vârstnicii să fi luat medicamente pentru a se sinucide. Însă, toate acestea vor fi stabilite în urma necropsiei. Cercetările continuă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coane, vezi si numerele la LOTO care vor iesi? Ca am banuiala ca stii sigur cand vine Apocalipsa. Da's mai interesat de alea la 6 din 49. Hai, fa-ti pomana si impartaseste...
6
1
Bai hahalera care ai comentat cu titlul tembel, o explicatie, tu te ridici la nevelul criminalistilor profesionisti ? Comentezi ca si DDD cand o aducea pe Elodia in studioul lui tembel, si venea Tolea Ciumac cu tarfa aia care dansa pe mese, si aduceau cu ei si un sac de cartofi ce o reprezenta pe Elodia, mai venea si teribilistul as in jocurile de noroc 6 din 49, Ogica belitu, care facea si el show cu tarfa lui Ciumac. Aici e o moarte lenta prin asfixiere cu dioxid de carbon, clar ca buna ziua, iar barbatul era iubitul ei probabil. Ce vina are chiriasul, vroia sa-i fure casa fara acte legale
7
1
voi criminalistilor daca ati terminat facultatea avand abilitati in domeniul criminalistic cum puteti spune asa aberatie ca moartea a survenit in acelasi timp la doua persoane diferite de varsta medie si nu inaintata .Cauza decesului este clar chiriasul.Este clara situatia.Al doilea Cioaca numai ca nu-i sot ci chirias poate amant.
4
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614