REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Moarte suspectă la Constanţa: pereţii apartamentului, plini de sânge!

Moarte suspectă la Constanţa: pereţii apartamentului, plini de sânge!

Replica API 17 mai 2013 | 00:00 134

Descoperire macabră la Constanţa! Un bărbat de 42 de ani a fost găsit mort în propria locuinţă, situată pe strada Soveja, fiind găsit de mama sa. Însă, imaginile ce aveau să se desfăşoare au uimit până şi oamenii legii. Pereţii apartamentului erau plini de sânge, bărbatul fiind găsit zăcând fără suflare, în baie. Poliţiştii nu exclud varianta unei crime dar nici a unui accident produs în timp ce acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După efectuarea necropsiei, s-a stabilit că decesul a survenit în urma unei rupturi de vezică, cauzată, cel mai probabil, de căzături repetate sau loviri cu un corp dur.

Mai exact, la data de 17 mai a.c., ora 12.05, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său se află decedat în apartamentul acestuia, situat într-un bloc de pe strada Soveja, din municipiul Constanţa. Femeia era nimeni alta decât mama victimei, care a venit pentru a-şi vizita fiul, intrând în locuinţă cu cheile pe care le deţinea. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în baia locuinţei se află cadavrul unui bărbat, identificat ulterior ca fiind P. Marius Daniel, de 42 de ani, dezbrăcat, ce prezenta câteva leziuni superficiale la nivelul membrelor superioare şi inferioare, iar în apartament mai multe urme roşiatice cu aspect de sânge. Având în vedere aspectele constatate, în cauză a fost sesizat procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care, cu sprijinul unei echipe formată din poliţiştii specialişti ai Serviciilor Investigaţii Criminale şi Criminalistică, s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. După efectuarea necropsiei cadavrului s-a stabilit preliminar că: "Moartea a fost violentă şi s-a datorat unui hemiperitoneu prin ruptură de vezică urinară. Leziunile de violenţă constatate ar fi putut fi produse prin loviri repetate de corpuri dure, căderi repetate, iar ruptura de vezică urinară s-a produs prin cădere cu impact la nivelul şezutului. Există legătură de cauzalitate directă între ruptura de vezică urinară şi deces.", se arată în comunicatul Insectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment, urmând ca la finalizarea investigaţiilor, dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218