REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MOARTE SUSPECTĂ la Medgidia: o angajată a Primăriei s-a aruncat de pe pod!

MOARTE SUSPECTĂ la Medgidia: o angajată a Primăriei s-a aruncat de pe pod!

Replica API 10 martie 2018 | 00:00 297

O angajată a Primăriei Medgidia a decis să-și pună capăt zilelor! În dimineața de vineri, 9 martie, a oprit autoturismul pe podul rutier din localitate, a coborât și s-a aruncat în canalul Dunăre-Marea Neagră, peste balustradă. Oamenii au sunat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i declarat decesul la spital.

Intervenție de urgență la Medgidia! Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit cu promptitudine pentru salvarea unei persoane care s-a aruncat de pe pod, în canal. La 112 au sunat trecătorii, care au văzut cum o femeie a oprit autoturismul, a coborât și s-a aruncat în apă. Pompierii au reușit s-o scoată, însă era în stop cardio-respirator. La fața locului au ajuns și cadrele medicale, care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care au transportat-o la spitalul din localitate. Din nefericire, la scurt timp i s-a declarat decesul. Victima se numea Daniela Petrescu, avea 51 de ani și lucra în cadrul Primăriei Medgidia, la Biroul Impozite și Taxe. Potrivit informațiilor noastre, în ultima perioadă era apatică din pricina unor probleme la serviciu. ”Nu știu să fi avut probleme la serviciu... Eu o cunosc de 6 ani. Eram colege de muncă, dar și vecine. Ne întâlneam la biserică duminică de duminică. O femeie extraordinară, o familie onorabilă. Nu am simțit și nu am văzut niciodată să fi avut probleme. Suntem șocați și nu ne explicăm gestul ei. Nu ne vine să credem. Este o tragedie. Știu că avea probleme de sănătate, fusese în concediu medical și revenise recent. Cu inima suferea. A spus că ia tratament...”, a declarat, pentru ”Replica”, Luminița Vlădescu, viceprimarul din Medgidia. Precizăm că femeia era căsătorită, avea un copil și se pare că în familie nu avea probleme. Momentan nu a fost găsit vreun bilet de adio! Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au declanșat o anchetă în vederea stabilirii cu exatitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine era diana barbulescu din dragoste .ai sa ramai cu buza umflata
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614