REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Modă de toamnă! Bella Hadid a apărut într-o ţinută foarte sexy pe stradă

Modă de toamnă! Bella Hadid a apărut într-o ţinută foarte sexy pe stradă

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 1414

Trebuie să recunoaştem! E incredibil de sexy la 24 de ani! Bella Hadid a apărut în public, în plină toamnă, într-un trench deschis la culoare, foarte decoltat şi foarte scurt! A avut şi o pereche de şosete albe şi pantofi negri. Credeţi că acesta e un nou trend?

Bella Hadid

Familia Hadid are şanse să devină la fel de celebră ca familia Karda­shian şi asta pentru că are toate ingredientele unei poveşti de suc­ces. Patriarhul clanului, Mohamed Hadid (67), e unul dintre cei mai apreciaţi afacerişti din lumea imobiliarelor. Iar trei dintre cei cinci copii ai săi sunt angrenaţi deja în lumea modellingului. Fos­ta lui soţie, fostul model olandez Yolanda Foster (pe care o ştiţi probabil din The Real Housewives of Beverly Hills), şi cele două fiice ale ei, Gigi şi Bella, le fac deja concurenţă lui Kris Jenner şi fetelor ei la fiecare show important de modă, iar Anwar Hadid, mezinul familiei, a intrat şi el de curând în lumea modei, scrie okmagazine.ro.

Povestea familiei Hadid începe în Palestina, în 1948, anul naşterii lui Mohamed, al optulea copil al lui Anwar şi al lui Khairiah. „M-am născut în Nazaret, în apropiere de locul naşterii lui Iisus. Stră-stră-bunicul meu a fost Prinţul Nazaretului. Iar anul în care am venit eu pe lume coincide cu anul naşterii Statului Israelian. Acest fapt a făcut ca familia mea să se retragă în Siria, într-o tabără de refugiaţi, unde am stat vreme de câteva luni“, povesteşte Mohamed Hadid într-un interviu acordat publicaţiei Paris Match. O întâmplare in­credibilă a făcut ca soarta lor să se schimbe brusc. „Tatăl meu a fost provocat de ambasadorul Iorda­niei la o partidă de table şi, pentru că a câştigat, a avut dreptul să-i ceară orice. Aşa că ne-am ales toţi cu paşapoarte care ne-au permis să plecăm în Statele Unite“, spune el pentru aceeaşi publicaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218