REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Modelul noului echipament al echipei FCSB, inspirat din arderile de carbon de la suprafaţa unei stele

Modelul noului echipament al echipei FCSB, inspirat din arderile de carbon de la suprafaţa unei stele

Replica API 12 iulie 2019 | 00:00 439

Clubul de fotbal FCSB a prezentat, joi, pe site-ul său oficial, noul echipament pe care îl vor purta jucătorii în sezonul 2019-2020, modelul acestuia fiind "inspirat din arderile de carbon de la suprafaţa unei stele în proces de evoluţie".

"Ziua de 11 iulie nu reprezintă doar debutul în sezonul competiţional 2019-2020, ci şi momentul lansării noului echipament de joc Nike pentru partidele de pe teren propriu ale FCSB. Astfel, în partida cu FC Milsami Orhei, din preliminariile UEFA Europa League, din această seară, roş-albaştrii se vor prezenta în faţa propriilor suporteri în echipamentul care va fi folosit în următorii doi ani", se menţionează pe site-ul citat.

FCSB a organizat o şedinţă foto specială pentru acest eveniment, la care au participat Andrei Vlad, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Dennis Man şi Bogdan Planic, imaginile putând fi vizualizate în galeria foto de pe site.

Conform comunicatului FF Group, partenerul FCSB şi distribuitorul oficial al Nike în România, noul echipament este insipirat din roşul termic al unui corp ceresc numit Red Giant.

"FCSB începe drumul spre grupele UEFA Europa League în noul echipament de joc Nike, ale cărui culori sunt inspirate din roşul termic al unui corp ceresc numit Red Giant. Tricoul este roşu incandescent cu inserţii de roşu închis, ce formează un model inspirat din arderile de carbon de la suprafaţa unei stele în proces de evoluţie. Gulerul are un design modern, de culoare albastru intergalactic şi se continuă până la baza gâtului. Inspiraţia pentru alegerea culorilor noului echipament o reprezintă Red Giant - o stea gigantică luminoasă aflată în ultima etapă de evoluţie - evidenţiind maturitatea şi potenţialul echipei FCSB, dar şi aşteptările pentru sezonul competiţional 2019 - 2020. Materialul folosit în crearea noului echipament înglobează o tehnologie superioară pentru evaporarea îmbunătăţită a transpiraţiei în timpul jocului. Kitul este completat de un şort de culoare roşu închis şi două seturi de jambiere albastre, asortate cu tricoul", se arată în comunicatul publicat de FCSB pe site-ul său.

Echipamentele sunt realizate ca şi în sezoanele precedente din poliester reciclat. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Începând cu anul 2010, producătorul a folosit peste 4 miliarde de astfel de sticle pentru producerea echipamentelor de fotbal.

Jucătorii echipei FCSB vor folosi în premieră noul echipament, în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, în meciul cu formaţia Milsami Orhei din Republica Moldova din manşa I a primului tur preliminar al Europa League.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218