REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Modernizarea arterelor între Gara CFR şi staţiunea Mamaia: detalii! FOTO

Modernizarea arterelor între Gara CFR şi staţiunea Mamaia: detalii! FOTO

Replica API 18 octombrie 2019 | 02:21 613

Primăria Constanţa reaminteşte investiția în valoare de 91,5 milioane lei (fonduri structurale) pentru îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între GARA CFR şi staţiunea Mamaia - investiţie anunţată de primarul Decebal Făgădău încă din data de 14 octombrie, după şedinţa de Consiliu.

Astfel, bulevardele 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

„Toată această zonă va fi modernizată, așa cum merită o metropolă europeană. Evident că vorbim de fonduri structurale și proiectul a fost declarat eligibil 100%, nu există cheltuieli neeligibile. Mai bine de 20 milioane de euro vor veni în municipiul Constanța”, a declarat Decebal Făgădău.

Proiectul prevede:

- modernizare şi resistematizare rutieră;

- benzi unice de transport public;

- reabilitare şi extindere trasee pietonale;

- piste de biciclete;

- spaţii verzi mediane şi irigaţii;

- marcaje speciale pentru persoanele cu dizabilităţi;

- mobilier urban inteligent, bănci şi spaţii de şedere SMART;

- sisteme de informare cu mesaje variabile.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/cum-ar-urma-sa-arate-tronsonul-de-drum-de-la-gara-si-pana-la-intrarea-in-mamaia-conform-proiectului-anuntat-de-fagadau-405900/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pozele astea sunt ca la bagaboante, crezi ca asa arata si cand ajungi acolo gasesti numai bau-bau!
1
0
Pana cand vom avea urgent nevoie de sisteme electrice de informare si alte modernisme, STRANGETI MORMANELE DE GUNOAIE DE LA TOATE GHENELE DINTRE BLOCURI, SCHIMBATI TOMBEROANELE, PUNETI MAI MULTE, si dupa aceea vorbim de spatii de sedere SMART..pentru ca smart cu cacatul de la ghene din prezent, nu merge !
9
0
Pe str Dobrila Eugeniu se puteau face parcari de la rest Forum pana la aproape de piata ciresica. Dimineata vin spre scoala 38 si gradinita Amicii masini f multe !!!
3
0
18 oct 12:32 Mergi in fata scolii 29 dimineata la ora 7.45 sa vezi cum se blocheaza strada de toti care vin sa isi aduca copii la cursuri. Tot asa te aduceau si pe tine parinti la scoala?
5
0
daca le faceti si pe astea cum ati sistematizat strazile in Piata Ovidiu si zona Peninsulara e clar ca din cei 20 mil euro daca or ajunge pe strazi 5 milioane
5
0
am crezut ca esti destept, pai cum sa spui arondarea copiilor numai la scolile din cartier? esti nebun? poate mai completezi cu sa-ti faci cumparaturile numai de la alimentara din coltul strazii unde stai sau de la parterul blocului. sa mergi la servici doar la firma de langa tine etc! asa rezolvi totul.
3
3
Pentru a fluidiza circulatia ar trebui: sincronizate semafoarele, semafoare inteligente la trecerile de pietoni din zonele aglomerate, interzisa circulatia masinilor de scoala la orele de varf, la fel gunoierele si maturatoarele, introduse autobuze speciale pentru scoli, arondarea copiilor numai la scolile de cartier ... Dupa ne putem apuca de SF uri
10
0
Nu ai facut NIMIC pana acum si ai ajuns sa ne MINTI ca o sa faci! NU EATI IN STARE DE NIMIC! ESTI FOSTUL PRIMAR!
8
0
Campanie psd cu imagini din vestul europei. La misto.
14
0
Mare bou acest arogant si secatura de tzaran. Huo va n gat de neam de secaturi si hoti
12
3
Ohooo. Sa curga contractele pentru afaceristii de casa. La mai mare don primar
7
0
arunca naiba vaporasele lui Mazare la fiare vechi. Elibereaza intersectiile de fiare si bannere si continua cu eliberarea trotuarelor.
17
0
Miami deja e o gluma proasta sa schimbam si numele orasului viitoarea perla a marii negre in ceva mai exotic ... noroc ca exista grafica pe calculator sa belim ochii ca sa mai uitam de realitatea trista a orasului mizerabil si prafuit
17
1
Ba esti prost , avem 3 benzi pe sens si traficul e dezastru,daca ramanem cu 1 banda pe sens dupa modernizare e blocaj. Exemplu Soveja dupa modernizare a disparut 1 banda destept primar si consilieri avem.
19
1
degeaba se asfalteaza si modernizeaza daca nu schimba capacele de canalizare
22
0
Poate reamenajeaza maidanul si benzile din fata garii ca e haos si politaii de parc dorm degeaba pe acolo
17
0
Colectarea selectiva a deseurilor cand se va face in mod real? Dar inchiderea gropii de gunoi si inlocuirea cu o uzina ecologica de reciclare si neutralizare a deseurilor periculoase.
18
0
Eu as propune sa faca un tunel de la gara pana la Aquamagic si undeva pe la mijloc sa fie o parcare si un mall cu cinema.
14
4
Macar de ar fi adevarat, o sa ramanem doar cu pozele.
13
1
EU ULTIMUL JEG OSA FIU PRIMARUL CONSTANTA.NU VA SUPARATI SUNT SEMI analfabet.va multumesc pentru intelegere!
17
0
Reaminteste propunerile.Mor
14
0
Pentru ca vine campania. NUMAI POZE FRUMOASE SI ATAT. AVETI GRIJA CE VOTATI! DE CE NU A FACUT PANA ACUM?
26
0
Ce pompeaza asta iar minciuni! Disperare maxima! Esti cel mai prost si arogant primar! Constanta arata ca Slobozia sau Fetesti si tu vii cu toate pozele astea, facute pe calculator, intr un garaj. Ba o firma englezeasca a facit planul urbanistic, ba modelul este american. Exprimarea este clara...20 de milioane vor veni in Constanta. Cu trenul in gara aia infecta sau cum vor veni, bai mincinos ordinar?
30
2
Sa faca banda speciala de circulatie pentru BMW-cocalar si hAudi !!. Manca-ti-as !
33
1
Incredibil! Iar vine papitoiul cu proiectele lui SF, asa cum a facut o si acum 4 ani. Mai tineti minte cum trebuia sa arate piata Grivitei? Dar de ce nu ati facut nimic pana acum, domnu Pinochio? Nici macar podul ala amarat nu l ai terminat. Penibil! Cine dracu te mai crede? Orasul arata extrem de neingrijit. Sunt foarte multe de facut! Terminati cu toate filmele astea mincinoase!
37
0
Am inteles acum care este motivul ptr care azi dimineata nu mergeau semafoarele la casa de cultura si singurul politist care dirija a plecat din intersectie la 7:40, faceau teste ptr circulatia haotica. E ok, bravo, tot asa!
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920