REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Modernizări ‘EXPLOZIVE’ la Constanţa! Oamenii sunt REVOLTAŢI: ‘În prag de sărbători ni se arde aparatura în case!’

Modernizări ‘EXPLOZIVE’ la Constanţa! Oamenii sunt REVOLTAŢI: ‘În prag de sărbători ni se arde aparatura în case!’

Replica API 8 decembrie 2017 | 00:00 400

Municipiul anului 2017

Municipiul anului 2017

Locuitorii mai multor zone din Constanța, între care și Far și Abator, susțin că trec printr-o situație strigătoare cer. Aceștia au precizat că ENEL le pune nervii la încercare, fiind vorba despre faptul că, de o perioadă, curentul electric este întrerupt zilnic, de câteva ori. În replică, reprezentanții companiei au precizat că se efectuează lucrări de modernizare și că nu ar trebui să fie afectați clienții.

Potrivit constănțenilor, situația a fost mai mereu problematică în ceea ce privește activitatea ENEL, cu precădere în zonele Abator și Far. Însă, de câteva zile, lucrurile parcă ar fi luat-o razna. ”Sunt întreruperi scurte, de câteva ori pe zi. Și dimineața și la prânz și seara. Suficiente cât să ni se stingă televizoarele, calculatoarele, să pornească alarmele magazinelor și băncilor de la parter”, a spus o femeie.

Totodată, există și persoane care susțin că s-au ales cu pagube materiale de pe urma acestor așa-zise întreruperi de curent electric: ”S-a ars placa de bază a calculatorului, sursa pur și simplu a bubuit. A ieșit fum…”. Întrebați de ce nu formulează adrese către companie în vederea despăgubirii, oamenii au răspuns că oricum nu rezolvă nimic.

”Mai mult trebuie să stăm pe drumuri. Și, până la urmă, nici nu cred că ne despăgubesc în vreun fel. Găsesc ei motive. Că erau vechi, că erau deja arse… Și, până atunci, că poate că durează și luni de zile, eu tot trebuie să înlocuiesc bunul. Și atunci ce am rezolvat? Banii oricum îi dau, că nu pot sta fără frigider în casă timp de două luni – spre exemplu, sau fără computer, mai ales dacă activitatea mea profesională depinde de el. Așa că… unde e câștigul? Timpul meu pierdut și nervii întinși?”, a spus un tânăr. Iar revolta continuă și se leagă de faptul că ne aflăm în anul 2017, iar consumatorii plătesc facturi ”frumoase”, însă calitatea este de tot râsul.

Contactați telefonic de către reporterii cotidianului ”Replica” de Constanța, reprezentanții ENEL au precizat că este vorba despre niște acțiuni de modernizare a rețelei, care au fost anunțate încă de acum mai bine de o lună de zile, și care nu ar trebui să afecteze consumatorii în nici un fel.

”Există o stație importantă în oraș, fiind vorba despre cea de la Abator. În care se desfășoară activități de modernizare. Noi am și anunțat în urmă cu o lună, o lună și jumătate că desfășoară lucrări de modernizare în această stație. Dar și astăzi (7 decembrie – n.r.), dar și mâine (8 decembrie – n.r.) se fac niște manevre tehnice. De aceea, dimineața sunt niște mici întreruperi, care nu sunt avarii. Doar se trec clienții de pe o linie pe alta. La fel și în jurul orei 17.00. Nu sunt avarii și nu există risc de ardere. Dacă s-a întâmplat ceva, clientul ni se poate adresa în scris, conform procedurii, iar noi vom lua toate măsurile”, au spus reprezentanții ENEL.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trag tare sa ia sefimea primele pt realizarea obiectivului. modernizarea statiei. tot anul au dormit, acuma lucreaza si de 1 dec ,si de sarabtori. au in plan sa termine pana la 1 ian, asa ca sa va asteptati sa ramaneti fara curent si de Craciun. faceti stoc de lumanari. no joke
1
0
Platim transformatoare cu 80 000 euro dupa care suntem obligati sa il ced enelului pe gratis .
1
0
platim ptr.220 si ne da 160 maxim 180 tensiune,in toata tara, la tara ca sunt mai prosti,
3
0
Sictir ziar de c...t
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614