REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MOHAMMAD MURAD a anunțat că va FINANȚA 15 PROIECTE: 5 milioane de euro puse la bătaie. VIDEO

MOHAMMAD MURAD a anunțat că va FINANȚA 15 PROIECTE: 5 milioane de euro puse la bătaie. VIDEO

Replica API 25 august 2021 | 21:25 6995

În cadrul complexului Phoenicia Luxury din Mamaia Nord, miercuri, 25 august a.c., Mohammad Murad a susținut o conferință de presă prin care și-a anunțat intenția de a finanța, pentru început, 15 proiecte care vor avea manageri din rândul celor care au inițiativă și vor să schimbe liniștea unui loc de muncă plătit de către cineva cu provocările și satisfacțiile vieții de investitor. Cele 15 proiecte îi vizează pe cei care vor o afacere în domeniul artei, cofetăriei, mobilei, curățătoriei, dar și alte servicii conexe industriei HoReCa.

La eveniment au fost prezenti și: Felix Stroe, Horia Țuțuianu, Florin Chelaru, Lucian Lungoci, Marilena Dragnea, Wilmark, Mariana Gâju, dar și alții.

Invitații evenimentului

Horia Țuțuianu

„Se spune că fiecare dintre noi trebuie să sădească un pom, să crească un copil și să construiască o casă. Eu cred că noi, investitorii din România care am reușit în afaceri, avem obligația morală de a susține inițiativa celor care vor să facă trecerea de la statutul de angajat la cel de angajator, să punem la dispoziția acestora experiența noastră și chiar resursele financiare”, a declarat Dr. Mohammad Murad, președintele Phoenicia Hotels.

Wilmark

Mohammad Murad, atelier de afaceri la Constanța

„Trebuie să învățăm din greșeli pentru a face pași înainte. Nu putem doar să criticăm, nu este normal. Avem nevoie de un mediu de afaceri implicat și îi invit pe toți oamenii de afaceri, iar de aici să plece trenul expres, ca măcar odată să fim de lăudat. Atelierul de afaceri este o soluție. Trebuie să ne asumăm ideea de seniori și juniori. E important să dăm șansa juniorilor să pornească o mică afacere. Vreau să învăț oamenii să fie angajatorii ideali. De ce să ne meargă romanii să muncească în străinătate, de ce să exportăm orice din străinătate? Eu cred ca politicul singur nu este o soluție. Nu am interese ascunse și nu vizez vreun scaun politic, iar dacă am fost la un moment și am candidat pentru scaunul Mangaliei, am fost atacat în permanență. România trebuie să aibă locul ei potrivit în UE decât într-o economie puternică care se bazează pe capitalul autohton. Cu cât avem mediul de afaceri dezvoltat, cu atât avem o Românie mai puternică”, a declarat Mohammad Murad.

Citește și:

Mohammad MURAD vă AJUTĂ să vă DESCHIDEȚI propria AFACERE!

Video live aici:

Andreea VREJOIU, D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614