REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mohammad Murad aruncă la mişto o candidatură la Primăria Năvodari

Mohammad Murad aruncă la mişto o candidatură la Primăria Năvodari

Replica API 12 octombrie 2015 | 00:00 1036

Patronul de la Phoenicia Resort,

Patronul de la Phoenicia Resort,

Mohammad Murad

Cu afaceri prospere în Năvodari şi nu numai, libanezul Mohammad Murad este numele perfect, în această perioadă, pentru a fi vehiculat ca potenţial candidat la primărie. Că este doar un test pentru nervii cuiva ori Mohammad Murad chiar este văzut de unii ca potenţial primar al Năvodariului, cert este că şi senatorul PSD Nicolae Moga are la cunoştinţă această „variantă”. Mai mult, libanezul ar figura şi în sondajele pe care un anumit partid le-a comandat pentru desemnarea candidatului la primărie.

„Hai, mă, terminaţi, a fost o glumă (candidatura – n.r.). Ştiu că se discută că eu aş avea vreo treabă, dar nu am, sunt comentarii care nu au legătură cu realitatea. Totul a fost o glumă a lui Murad, de astă vară, când la o masă a spus că poate candidează el (la Primăria Năvodari – n.r.)”, a explicat senatorul Nicolae Moga. „Credeţi voi că lasă el afacerile pe care le are pentru administraţia locală?! E un subiect de cancan, nu e vorba de vreo candidatură.

Pe mine oricum nu mă interesează să mă implic în desemnarea candidaţilor, eu uşor-uşor mă retrag din politică. Mă interesează doar să îmi duc mandatul la bun sfârşit, să fac ce am de făcut pe colegiul în care am fost ales”, a mai spus Moga. Revenind la Mohammad Murad, amintim că el a fost reales, vara aceasta, preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), pentru un al doilea mandat. Murad, unul dintre cel mai mari proprietari de hoteluri din România, declara, pentru Ziarul Financiar, că veni¬turile celor şase unităţi de cazare din lanţul Phoe¬nicia pe care antre¬prenorul le deţine pe litoral se situează între 15 şi 20 mil. euro, cifră ce îl poziţionează pe prima poziţie în topul celor mai puternici antreprenori din turismul de la Marea Neagră.

Tot despre libanez mai putem adăuga că nu este străin de lumea televiziunii, iar de-a lungul timpului s-a făcut remarcat şi prin reacţii virulente la adresa celor care au „îndrăznit” să îi critice afacerile sau să pomenească faptul că la hotelurile lui ar fi existat, vreodată, suspiciuni de toxiinfecţie alimentară.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614