REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mohammad Murad se vrea primar al unui sector din Bucureşti

Mohammad Murad se vrea primar al unui sector din Bucureşti

Replica API 5 mai 2022 | 00:05 2015

Omul de afaceri Mohammad Murad nu încetează să ne surprindă prin deciziile pe care le ia pe plan politic. După ce a candidat la Primăria Mangalia și a pierdut în fața lui Cristian Radu, afaceristul a rămas, încă, pe scena politică cu aceleași gânduri de a schimba lumea. Acesta se pregătește să candideze pentru unul din sectoarele din București, însă ia în calcul și Constanța, deși balanța înclină, mai mult, spre prima variantă.

Mohammad Murad

A vrut să candideze pentru Primăria Constanța, dar s-a retras din cursă pentru pentru a-l susține pe candidatul PNL, Vergil Chițac. Apoi, și-a depus candidatura pentru Primăria Mangalia, pe care a pierdut-o, la diferență mică, în favoarea lui Cristian Radu. Eșecurile din viața politică nu l-au determinat să facă un pas înapoi, din contră. Recent, s-a înscris în PER, fiind ales, în congres, președintele executiv al partidului. A făcut parte din juriul Imperiul Leilor, de la Pro TV, a plecat și a ajuns la DC NEWS, unde moderează o emisiune. Toate acestea au un scop bine definit: alegerile din 2024 și o candidatură pentru funcția de primar. Și nu al Constanței sau al Mangaliei, așa cum probabil vă așteptați, ci al unui sector din București, după cum ne-au dezvăluit sursele noastre bine informate. Nu s-a decis, încă, în ce sector va candida, mai întâi trebuie să își strângă capitalul de imagine apoi, în funcție de rezultat, va decide unde va candida.

De altfel, la Congresul PER, acesta a promis că partidul din care face parte va intra în Parlament cu 10% în 2024. „Vă asigur și vă garantez că, în 2024, Partidul Ecologist Român va fi în Parlament. Și nu cu 5-6 la sută, ci cu 10 la sută. Până când vom ajunge acolo, avem un traseu greu, trebuie să fim uniți, pentru că interesele personale nu cred că duc nicăieri. Am ales să nu mă duc într-un alt partid, construit. Acum am ales o adevărată fundație, pentru a ridica cea mai interesantă construcție politică în România. Am ales sa mă duc unde e nevoie de mine, aici voi rămâne, că am o obligație clară”, a declarat Mohammad Murad, la Congresul PER.

Mohammad Murad nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere cu privire la subiectul de faţă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cati bani invarte dansul ,poate sa construiasca un orasel de la zero... Dupa ce orasul este ridicat, se poate autointitula Primar...pe viata !
0
0
Nebunia e de multe feluri...
0
0
Sa ajunga asta primar de sector.asa merita miticii.buahahahaha
0
0
si ce altceva mai vrea crescatorul asta de camile ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102