REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mohammad Murad și-a depus candidatura pentru Primăria Mangalia: M-am săturat de promisiuni

Mohammad Murad și-a depus candidatura pentru Primăria Mangalia: M-am săturat de promisiuni

Replica API 19 august 2020 | 23:25 6019

După ce a renunțat la ideea de a candida la Primăria Constanta, Mohammad Murad s-a reorientat.

Acesta și-a depus candidatura pentru Primăria Mangalia.

„Am renunțat la ideea de a candida pentru Primăria Constanța. Candidez la Primăria Mangalia pentru că m-am săturat de promisiuni. După 30 de ani de democrație, este mai rău. Planul meu nu este unul politic, este adminstrativ. Voi veni cu proiecte din fonduri proprii, tot profitul meu îl voi dirija către administrația locală", a spus Murad, pentru Replica.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti ca asta are nevoie sa puna mana pe ceva terenuri ale primariei din Mangalia ,,, asa cz nu fiti manga la vot !!
3
2
Daca astea sunt hoteluri renovate va inselati , poate carpite , se vade cat de gospodar este . Primar la mangalia se vrea omu . Si asta e sageata .
4
0
Murad e pus de PNL sa candideze ca sa mai rupa ceva din electoratul lui Iorgusi. Si 1000 de voturi pot conta.
3
2
care profit ? Tu esti plin de datorii, nu platesti furnizorii. La Constanta mai gaseai ceva maruntis
7
1
pai romani ati tot avut de 30 ani si unde ati ajuns? in aceeasi hazna..daca investeste va scoate din kkt-ul care il haliti cu polonicul, zilnic
0
3
Bravo! Succes!
2
7
Nu ne trebuie! Cum sa vina asta sa dea afara toate ghioarlele si sa aduca echipa de oameni valorosi? Mangalia trebuie sa ramana asa cum este acum,un oras al puslamalelor,fara perspectiva si mizerabil. Adica o sa plece si managera spitalului,desteapta aia? Nu se poate. Interlopi uniti-va! Convingeti oamenii sa nu aleaga binele,ca noi suntem masochisti de cand lumea,nu vrem sa ne dezvoltam! Sa candideze Beinur sau altii ca el,sa avem si noi ce meritam.
3
4
daca sunt oameni cinstiti si gospodari trebuesc incurajati!
1
6
Daca vine arabu,Tase si Ciobanel lingaii Mangaliai,sunt iar consilieri de drept!!!
4
1
Romania, tara stramba. In loc sa fie in carute si corturi, tiganii, machidonii si arabii isi bat joc de romani. Asta s-a vrut, aici s-a ajuns.
7
1
Bravo. Ce a mai ramas de furat si de vandut in Mangali o le iei tu! Oare nimeni nu se intreaba de unde are asta atatia bani? Niste controale ceva sa il ia la purecat? Tot timpul se plange ca are pierderi dar pe de alta parte se lauda cu numarul de turisti pe care ii are. Fix un libanez o sa aleaga romanii ca de romani nu mai sunt...
9
5
Romanilor le-a mers mai bine cand au fost conduso de straini.Asta ne e in sange.
3
13
EU VREAU SA CANDIDEZ LA MANGLEALIA !!!
8
0
Cam mulkti invidiosi Dl Murad a facut ce n a facut nimeni In 6 luni a modernizat cele 3 hoteluri care intrasera in letargie demult fara sa i pese nimaniui . Am vazut cum l;ucrau muncitorii ca albinutele .Felicitari si mai terminati cu rautatile .Omul are voie sa candideze unde vrea si sa se si schimbe daca vrea De ce nu ar scoate statiunile din mizerie
12
15
In fiecare saptamana candideaza in alta localitate! Maine-poimaine va ajunge sa candideze in alt judet,nu se tine cont de localitatea unde are domiciliul declarat?
16
3
Pai a renuntat la Primaria Constanta pentru afacere si acum candideaza pa Mangalia? Pfff ce ordinar de om.
13
4
Mare pacat ca nu a venit sa candideze la Limanu sa vina primar si cu o echipa competenta, sa vina cu idei bune sa o ducem mai bine, nu ca acum sa fim pe mana unor oameni de nimic si care se dau si salvatorii comunei
10
7
Murad este un sosoi bagat sa fragmenteze voturile. Omul este sageata PNL ului, Se pare ca lui Radu ii este putin frica de Iorgus, ori in urma sondajelor este cam pe-aproape, si conducerea a hotarat sa arunce arabul in joc, ca sa mai fure voturi de la PSD. Asia chiar ne cred fraieri? Politicienii sunt toti la fel....nuste ordinari. Pacat.
14
6
Mai are timp sa se retraga, sa-si depuna candidatura in alta localitate... nicinu va mai sti unde candideaza, doar sa fie ales
12
2
hahahahahahahahah
9
1
nu sunt rasist, dar sunt patriot si indiferent cum ar fi acest neam al nostru, nu voi vota niciodata un strain. poate sa investeasca si sa imi dea luna de pe cer. apreciez si salut investitiile, dar mai mult, nu. mai ales cand stiu caror servicii e loial.
23
6
A facut o buleala...la Olimp, sa spuna Siia, si altii...
17
4
Depune la crucea, unde isi face si crucea
7
2
Pe mandatul lui Radu, a fost sustinut sa isi dea drumu la afacerile din Olimp si acum vrea sa i o traga sa ajunga el la butoane si la bani. Din fericire, lumea nu o sa voteze asemenea specimen, mangaliotii sunt destul de destepti sa accepte un astfel de primar.
19
10
Poate se retrage si depune apoi candidatura la Limanu...sau la Negru Voda!
21
1
Untigan care a furat Romanii 30 ani ,a dat cateva pachete si ca tot tiganul a venit si cere voturi,,Votam un arab?????, maine poimaine o sa vrea. presedinte, acum la hotelurile sale foloseste munca la negru.
23
11
Vrea sa fure de undeva...la Primaria vta ar te sa cotizeze anual min 100000 eur ca primar.
15
3
Acest araboi! Este in rahat cu afacerile si vrea sa ajunga la bani publici. Nu stiu de ce organele competente nu isi fac treaba, sa i verifice afacerile si anturajul. Daca o vor face, vor fi uimite cate nenorociri or sa constate ca face aceasta creatura, dar si ceilalti din jurul lui.
23
7
Un multimilionar care are ambitie sa faca ceva
12
25
Tot profitul tau ?
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614