REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mohammad Murad şi-a lansat OFICIAL candidatura la PRIMĂRIA Constanţa! VIDEO

Mohammad Murad şi-a lansat OFICIAL candidatura la PRIMĂRIA Constanţa! VIDEO

Replica API 2 august 2020 | 00:17 7957

Mohammad Murad şi-a lansat oficial, sâmbătă, 1 august a.c., candidatura la Primăria Constanţa cu ocazia inaugurării complexului Amfiteatru - Belvedere - Panoramic.

Mohammad Murad

Cu ocazia inaugurării complexului ce îl deține, Mohammad Murad a ținut să anunțe oficial opinia publică: va candida la Primăria Constanța. În perioada imediat următoare acesta a anunțat că își va face public și programul politic. Acesta a dat emoții publicului începându-și discursul cu: „Am rămas dator presei că le voi spune la inaugurare ce vreau să fac. Ei bine... e momentul să mă ocup de treburi mai serioase....” însă... iată ce a declarat.

„M-am îmbrăcat în muncitor de şantier dar şi în medic şi vreau să zic... DA! Voi candida la funcţia de primar al Constanței! Constanța merită mai mult!” a declarat Mohammad Murad.

„Constănțenii vor fi mândri de orașul lor”

„Eu îi respect pe toţi cei care candidează la functia de primar şi nu mă voi război cu ei. Vă promit că oraşul Constanţa va fi altfel. Constănţenii vor fi mândri de oraşul lor. Nu voi bate la uşa politicienilor să mă pună pe liste. Mă voi duce la oameni.

„Nu mă dau la o parte pentru că am venit de departe!”

Nu voi fi adversar pentru niciun partid polic. Dar în viață când ai un eșec, trebuie să îl asumi. Din păcate actuala clasă politică are un eșec în a administra Constanța (….). Mulţi m-au rugat să mă dau la o parte dar eu nu m-am dat pentru că am venit de departe.

Acum 5 ani, i-am spui lui Făgădău să îmi dea Cazinoul să îl refac. Nu aveam nevoie de nimic. Voiam să îl fac. Nu e normal ce face el!

Video:

.

Click pe imagine!

Mohammad Murad va lupta contra sărăciei

Promit că toată Constanţa va fi ca acest loc (n.r. - ca hotelul Amfiteatru - Belvedere - Panoramic). Voi lupta să nu rămână nicio persoană în sărăcie. Vreau să ajungem la normalitate, asa cum a spus si domnul Iohannis. Sunt un bun gospodar! Îmi place foarte mult să mă implic şi să fac eu totul de la început până la sfârşit“, a mai declarat Mohammad Murad.

Citește și: Mohammad Murad a inaugurat cel mai mare complex de pe litoralul românesc. VIDEO

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca fura la el in tara si isi batea joc de oameni,era omorat.O sa-l voteze angajatii lui cu 2 ore trecute in cartea de munca sau aia le negru.Acum are incheiate si contracte cu liceele cu profil alimentatie publica,turism.Are copii scalavi de care sa-si bata joc.Mai primeste cateva hoteluri moca.Sa plece dracu la el in tara.Mergeti in hotelurile lui ,omenii sunt sclavi zi de zi de dimineata pana seara.Itm se face ca nu vede,doarme.Toti arabii lui cu toate coardele conduc hoteluri.Cine alege un hot care isi bate joc de oameni facandu-i sclavi in propria tara?
0
0
La inceput de pandemie cand a demarat "ajutorul cu alimente pentru persoanele fara posibilitati" din "pura solidaritate" si a fost acuzat ca face "campanie electorala" a declarat ca nu are absolut nici o intentie sa intre in politica sau sa candideze in vreun fel! 4 luni mai tarziu and here we are!
0
1
Poate asa scapam de Fagadau si de scursura de Babu!!
3
2
V-a dat stelian tansexualul ion 100 euro de ati dezactivat comentariile la comentariul lui, asa-i? stelian ion, scris intotdeauna cu litere mici, e un sluhoi de-al dragangiului mazariche.
1
0
Murad primar!
2
1
Ce bombe fumeaza asta?
4
0
Asta mai lipsea,sa fie menajeria completa
8
1
Alt datornic pripasit
7
1
fix asta mai lipsea un om calumea nu ar candida si in Constanta asta .Toate leprele vor la primarie
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369