REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Moinescu s-a retras din PDL. Camelia Pleşca îi ia locul

Moinescu s-a retras din PDL. Camelia Pleşca îi ia locul

Replica API 25 aprilie 2012 | 00:00 614

Se confirmă faptul că Dumitru Moinescu va candida pentru încă un mandat ca independent la Primăria Medgidia. Acesta a decis să se retragă din PDL, locul său fiind preluat de Camelia Pleşca. Schimbările au avut loc azi în cadrul Consiliului de Coordonare Local al PDL Medgidia.

Iată ce zice PDL Medgidia:

"În sedinţă a fost prezentată lista de consilieri pentru alegerile din 10 iunie 2012. După o muncă de 4 ani, Organizaţia PDL Medgidia este complet refacută. Tineri intreprinzători Remus Cotiga, Ştefan Francu, Vasile Florea, tineri profesori Andreea Mirica, Monica Nedelcu, Ionus Erchian, Aurelia Baciu, angajaţi la multinaţionale sau în bănci Stroia Ionuţ, Nicu Purcaru, Ibram Chenan, Cătălina Niculae, antrenorul secund al Naţionalei de Handbal feminine a României Ion Crăciun au ales să intre în politică la PDL pentru că este singurul partid care are proiecte în interesul locuitorilor din Medgidia. Media vârstei este de 39 ani, Cătălina Niculae, economist, 24 ani, iar cel mai experimentat Dumitru Popa medic veterinar, 66 ani. 8 din cei 19 consilieri sunt tineri, adică 42%. 8 din cei 19 consilieri sunt femei, adică 42%. În şedinţă Dumitru Moinescu şi-a anunţat retragerea din PDL. CCL a ales prin vot unanim pe Camelia Pleşca în funcţia de preşedinta a PDL Medgidia". Menţionăm că Plesca are 46 ani este economist, administrator al unei firme. Militează în PDL din 2003 şi are 2 mandate de consilier local. "Am fost în acest partid de la înfiinţare. Prin acest partid şi cu votul medgidienilor am fost parlamentar, ministru şi primar al Medgidiei. Ca politician am avut succes, de cele mai multe ori. Am avut şi nereuşite. Dar nu am abandonat, am luat-o de la capăt şi am învins. Ca primar al Medgidiei am luptat cu caracatiţa care stăpânea oraşul. Am oprit furturile de combustibil şi am trecut toate centralele pe gaz. Am retrocedat oamenilor casele şi terenurile revendicate şi am tăiat tentaculele mafiei retrocedărilor condiţionate. Am tras apa la Valea Dacilor împotriva tuturor piedicilor. Pentru că nu am făcut compromisuri cu ei, gunoaiele din politică şi din justiţie m-au ameninţat, m-au hăituit chiar m-au condamnat. Dar nu m-au înfrânt şi nu m-au îngenunchiat. Dovada că am învins în lupta cu ei sunt oamenii care au venit în PDL să lucreze pentru oraşul lor. Sunt mulţi, sunt tineri, sunt competenţi, sunt curaţi. Eu mă retrag, mă retrag cu regret. Las locul acestor tineri să se prezinte pe ei şi proiectele lor nu să mă apere pe mine. Sunt convins că vor avea success pentru că sunt puternici, sunt uniţi dar mai ales sunt pregătiţi să conducă Medgidia", susţine Moinescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218