REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Moldovanu a cedat nervos! Şi-a dat demisia de la Aeroportul Kogălniceanu, sub presiunea sindicaliştilor

Moldovanu a cedat nervos! Şi-a dat demisia de la Aeroportul Kogălniceanu, sub presiunea sindicaliştilor

Replica API 18 noiembrie 2014 | 00:45 196

A refuzat să negocieze contractele individuale de muncă

A refuzat să negocieze contractele individuale de muncă

Cristian Moldovanu

Agitaţie la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu! Angajaţii care în urmă cu câteva luni de zile reclamau că nu au primit salariile la timp, s-au trezit ieri că au o nouă problemă: conducerea instituţiei refuză să negocieze contractele individuale de muncă. S-a stârnit un adevărat iureş, după câteva ore de nervi întinşi deznodământul fiind demisia directorului general, Cristian Moldovanu.

Directorul general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Cristian Moldovanu, şi-a scris demisia! Gestul vine pe fondul discuţiilor tensionate cu angajaţii aeroportului, revoltaţi că nu au negociat contractele individuale de muncă. „Pe data de 21 octombrie a fost încheiat şi înregistrat la ITM contractul colectiv de muncă şi urma să demareze negocierea pentru contractele individuale. Nu s-a întâmplat. Am mers la domnul director în birou şi efectiv şi-a închis laptopul spunând că este al dumnealui. Pur şi simplu a oprit negocierea. L-am rugat să ne dea din laptop datele pe un stick, apoi i-am cerut demisia. A scris-o şi a înregistrat-o. Consiliul de Administraţie va lua o decizie”, a precizat liderul de sindicat de la aeroport, Cristian Fotu. Liderul de sindicat a ţinut să precizeze că întreaga situaţie nu a perturbat cu nimic activitatea de pe aeroport. „Angajaţii au continuat şi continuă să deservească aeronavele civile şi militare”, a conchis Fotu. Facem precizarea că Moldovanu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218